Το chat του δικάναλου

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Αν κατάλαβα καλά τα ακουστικά μπορείς και να τα δανειστείς;
τιμη στον ενισχυτή; πρέπει να είναι εξ ολοκλήρου απο αλουμίνιο απο αυτό που βλέπω στην φωτό.

Ο ενισχυτής κάτι λιγότερο από 50 ευρώ ,από τον Γάλλο .

https://www.audiophonics.fr/en/mobi...ampaign=Black_Friday_2019_FR&utm_medium=email

Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

Mέσα στο <παραλογισμό> των τιμών ας δουμε και μια μάλλον ενδιαφέρουσα σχεδίαση.
Μου θυμίζει τα 1000 του Υπέρηχα

Περισσότερα εδώ

https://mysphere.at/specifications/
Είναι η νεα έκδοση των Κ1000 απο εταιρεια στην οποια συμμετεχει ο αρχικος σχεδιαστης της akg

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

View attachment 166593
ναι η εκκίνηση δεν είναι αστραπή πια, παραμένει όμως πολυ πιο σβέλτη απο το project που έχω δίπλα και το φρένο πήγε λίγο ..περίπατο...
ελπίζω να μην βρεθεί κανένας να βάλει τσιμεντόλιθο πάνω..οκ;;
:flipout:

Κοιτάξετε μη φύγει κάτι προς τη πλευρά του βραχίονα και έχουμε κλάματα.:bigcry:

Εγω συνηθως τις μπυρες τις βαζω στο ψυγειο.Να δοκιμασω καμια στις 78 στροφες του Garrard λετε ? :flipout:

Αντι για την αγορά διαμερίσματος μπορείτε να επιλέξετε τη παρακάτω πρόταση ...

Ελβετική κατασκευή σε ανάλογη τιμή ..

Υγ δεν νομίζω ότι οι πιθανοί αγοραστές θα ενδιαφερθούν για τη κατανάλωση ,αλλά είπα να τη παραθέσω για να μην κουράζονται

Power consumption: 2W in standby, 40W at idle, 2kW at maximum output power

Attachments

• ΓŽΒΊΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±́ΓŽΒ»ΓŽΒΏΓŽΒ³ΓŽΒΏΓβ€š 2.jpg
    ΓŽΒΊΓŽΒ±Γβ€žΓŽΒ±́ΓŽΒ»ΓŽΒΏΓŽΒ³ΓŽΒΏΓβ€š 2.jpg
    7.7 KB · Views: 104
  • 1019dart.bac.jpg
    1019dart.bac.jpg
    182.2 KB · Views: 104
Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

H SAS για την SHURE ειναι πιο ακριβη διοτι εμπλεκεται και η κατασκευη της βουρτσας η οποια προφανως ειναι πιο ακριβη απο την πλαστικη ασφαλεια της αλλης,αλλα πιθανον και λογω ζητησης........Οι βελονες JICO SAS εχουν ολες τις ιδιες προδιαγραφες,δηλαδη compliance,tracking force κλπ... Αρα οποιες διαφορες προκυψουν σε ηχο μεταξυ Pearl & M97xE θα οφειλονται στις γεννητριες και ισως λιγο στο θεμα στηριξης και βαρους των κεφαλων. Την Pearl την εχω και ειπα την γνωμη μου.Για την M97xE διαβασα παρα πολυ καλα σχολια και υποθετω θα ειναι και αυτη πολυ καλη.Μιλαμε βεβαια για SAS και στις δυο κεφαλες.Η βελονα που παει για την Pearl ειναι η βελονα που ειχαν οι JICO στην δικη τους κεφαλη πριν χρονια,την SAS MM-1 ,που ηταν και η πρωτη κεφαλη με ακιδα SAS και ερχοταν ετοιμη σε δικο της headshell.Ειχαν - για καποιο λογο - φτιαξει μονον 30 τετοιες,και ακολουθως ξεκινησαν παραγωγη για πολλες αλλες κεφαλες,πολυ περισοτερες απο οσες εχουν τωρα.Απο αυτες τις 30,πηρα 2 τοτε.Την μια την χρησιμοποιω ακομη,την αλλη την εχει ενας ξαδελφος μου.
Τοσο η γεννητρια της JICO οσο και της Pearl οπως και καποιες κεφαλες A&R C,E,P-77,GARROT Optim,Rega R100, κλπ προερχονται απο γνωστη Ιαπωνικη εταιρεια..... η οποια σημερα δεν φτιαχνει ΜΜ για λογαριασμο της........
H βελονα STYLUS 1 ταιριαζει και στην σειρα της PHILIPS GP400MKIII αν τον θυμαμαι καλα τον κωδικο της Philips , και ισως και στις ΜΚΙΙ.

εσύ άμα δεν φυτιλιάσεις κόσμο δεν μπορείς!
ποια γνωστή Ιαπωνική εταιρία δεν φτιάχνει σήμερα ΜΜ για πάρτη της;; η Denon ;;;

Για τη λιβελούλα συμφωνω και γω.Το Shiit δεν το'χω ακουσει.
Υπάρχει και το pro-ject στο στυλ της λιβελουλας.Επισης καλό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

ούτε η denon φτιάχνει ΜΜ πια. θα μου πεις, ούτε και για άλλους...
αλλά MC φτιάχνει για άλλους ακόμα. έτσι δεν είναι;

Η Excel φτιαχνει τις HANA που ειναι δικες της.Φτιαχνει και για αλλους,οπως τις ΒΕΝΖ MC GOLD & MC SILVER,παρομοιες με την EL & EH

Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Κοιτάξετε μη φύγει κάτι προς τη πλευρά του βραχίονα και έχουμε κλάματα.:bigcry:

γι'αυτό δεν έβγαλα τις μπύρες απο την συσκευασία! :flipout:
πλάκα πλάκα 6x330ml=1980ml
δλδ κοντά 2 κιλά... να το αφήσω ή θέλετε κι'άλλο;; :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

Η Excel φτιαχνει τις HANA που ειναι δικες της.Φτιαχνει και για αλλους,οπως τις ΒΕΝΖ MC GOLD & MC SILVER,παρομοιες με την EL & EH

οι κακές γλώσσες λένε οτι πολλές sumiko ειναι denon. και κάποιες ευρωπαϊκες αλλά δεν θυμάμαι ονόματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το chat του δικάναλου

οι κακές γλώσσες λένε οτι πολλές sumiko ειναι denon. και κάποιες ευρωπαϊκες αλλά δεν θυμάμαι ονόματα.

Δεν αποκλειεται τιποτα,συνεργασιες πολλες μεταξυ πολλων.Εγω τη σχεση jico / excel την ανακαλυψα οταν αγορασα τις jico εντελως συμπτωματικα διοτι ετυχε να εχω μια παλια excel.H Nagaoka επισης εφτιαχνε και φτιαχνει για αλλους .