Το chat του δικάναλου

Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Ενα σκυλακι :flipout:
Δεν θελεις να ξερεις τι μασησε το δικο μου μεχρι να μεγαλωσει :bigcry:

το άκουγα χτες το βράδυ το πικάπ, μιλάγαμε κιόλας για την 3600.. μετά την έκανε την ζημιά ο κερατούκλης!!

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Τάσο πήρες αυτό που σου έστειλα;;
θα δεις ότι η βάση είναι λιγο διαφορετική απο το ασσάκι με την μεγάλη τρύπα.
αυτό συνέβει 1η φορά και εγώ το είδα όταν άνοιξα την παραγγελία με τα σετ λίγο πριν πάω ταχυδρομείο.
ο υπεύθυνος μου είπε στο τηλέφωνο ότι δεν ξέρει αν άλλαξε ο προμηθευτής, ή αν απο λάθος μου έκοψε απο αυτό το υλικό.
όλα τα άλλα είναι όπως ήταν πάντα, σαν το ασσάκι.
όταν θα ξαναπάω απο εκεί θα του το δείξω και ελπίζω να έχει απο το κανονικό. αν έχει θα σου στείλω την κανονική βάση.
παρόλα αυτά, πες πως πάει ηχητικά.

μπα, λόγω ταχυδρομείων δεν ήρθε τίποτα ακόμη!

βοήθεια!!!
μόλις είδα ότι κάποιο απο τα γατιά μου έκοψε την γείωση απο το project. μάσησε επίσης λεπτό καλώδιο τροφοδοσίας του ντακ!
ελπίζω να μην έχουν δώσει σημασία σε ακριβότερα και πιο παχουλά, φοβάμαι να κοιτάξω.....
υπάρχει λύση στο πρόβλημα; κάτι να αλείψω τα καλώδια με απαίσια γεύση για αυτά πχ;;;

Zώντας με γάτες εδώ και 40 χρόνια ,έχω δύο λύσεις να προτείνω. Πρώτη λύση https://www.skroutz.gr/c/761/diaxieirish-kalodiwn/f/379887/spiral-kalodion.html σπιράλ καλωδίων ή κάτι παρόμοιο. Δεύτερη και δραστικότερη (την οποία και εφαρμόζω εγώ εδώ και χρόνια γιατί την έχω πατήσει πολλαπλώς) είναι να κλείνει η πόρτα και να μην μπαίνει το γατί μέσα στο δωμάτιο με τα μηχανήματα ή να μπαίνει μόνο υπό την επίβλεψη σου.
Οχι ότι καλύτερο αλλά από το να συμβεί και κάτι χειρότερο και στα ίδια τα ζώα τα οποία μπορεί να μασήσουν κ κανα καλώδιο ρεύματος ...

Zώντας με γάτες εδώ και 40 χρόνια ,έχω δύο λύσεις να προτείνω. Πρώτη λύση https://www.skroutz.gr/c/761/diaxieirish-kalodiwn/f/379887/spiral-kalodion.html σπιράλ καλωδίων ή κάτι παρόμοιο. Δεύτερη και δραστικότερη (την οποία και εφαρμόζω εγώ εδώ και χρόνια γιατί την έχω πατήσει πολλαπλώς) είναι να κλείνει η πόρτα και να μην μπαίνει το γατί μέσα στο δωμάτιο με τα μηχανήματα ή να μπαίνει μόνο υπό την επίβλεψη σου.
Οχι ότι καλύτερο αλλά από το να συμβεί και κάτι χειρότερο και στα ίδια τα ζώα τα οποία μπορεί να μασήσουν κ κανα καλώδιο ρεύματος ...

το σπιράλ Μιράζ είναι σαν να τα φωνάζεις να έρθουν να ακονίσουν τα δόντια τους πάνω του.
το δωμάτιο με τα μηχανήματα είναι αυτό που ζούμε σ'αυτό. στο άλλο κοιμόμαστε (πάλι με τα γατιά, ειδικά ο μικρός θέλει μέσα απο τα παπλώματα ανάμεσά μας. ο άλλος απο πάνω στα πόδια μας),
στο άλλο τρώμε (πάλι με τα γατιά γιατί αν δεν τους δώσεις να δοκιμάσουν απο αυτό που τρως, δεν θα σε αφήσουν να φας) και στο 3ο, .....
όμως ίσως έπιασε άλλο κόλπο. έβαλα σε ενα σφηνάκι νερό με πολύ μαύρο πιπέρι και με λίγο βαμβάκι άρχισα να περνάω τα καλώδια αφου πριν τα έβγαλα απο τις πρίζες.
ήρθε ο περίεργος μικρός κοντά μου και ήθελε να ελέγξει. του δίνω το βαμβάκι να το μυρίσει και απο την αντίδρασή του είδα ότι δεν του άρεσε καθόλου!
τι διάολο.. δεν θα μυρίζουν πιπέρι τα καλώδια τώρα να ησυχάσω;;
πάντως απο ότι βλέπω και ακούω απο φίλους, μια ανωμαλία την έχουν τα σπιτικά γατιά.
βουτάω και τρώω κάτι σνακ σε σάλτσα καυτερή (EL SABOR SALSA DIP λέει)
έρχεται ο μεγάλος και τον βλέπω οτι θέλει να δοκιμάσει.. βάζω στο δάκτυλο, μυρίζει και αρχίζει να το γλείφει. αφού ρε κερατά καίει του σκοτωμού! τι το θέλεις;;
εγλειψε αρκετό, πάει μετά πιο πέρα και ανοίγει το στόμα προς τον ουρανό με την γλώσσα έξω.
ο άλλος βλέπει το σκηνικό, έρχεται μυρίζει την σάλτσα και φεύγει μακριά.
μακάρι να μην ξαναπειράξουν καλώδια

Και εμείς τα ίδια με τα γατιά...οικογενειακώς είμαστε τρελαμένοι. Πάντως με το σπιράλ πήγαν είδαν ,δάγκωσαν ,βαρέθηκαν και απήλθαν.

Α ναι ,έσπασαν και την προηγούμενη τηλεόραση...οπότε στο δωμάτιο με τα μηχανήματα τα αγαπημένα μας γατιά απαγορεύεται να μπάινουν χωρίς την παρουσία ενός ...επιτηρητή.Σε όλο το άλλο σπίτι αλωνίζουν.
Αυτό με το πιπέρι είναι ενδιαφέρον η δικιά μου απεχθάνεται την μπανάνα πάντως...

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

καλώδιο 220 δεν νομίζω να μπορούν να το δαγκώσουν έστω.. αν ήσαν λύγκες ίσως :flipout:

Δεν ξερω για τα γατια,αλλα για τα σκυλακια δες την φωτο που σου εστειλα :flipout:

Χαίρομαι πολυ που διαβάζω ποσταρίσματα απο φιλους των ζώων.Ζω 50 χρονια με ζώα εντος σπιτιου.Ηταν και οι γονείς μου φιλόζωοι. Μάλλον είμαι τυχερός.Ζημιές φυσικα εχουν γίνει αλλά ποτέ στα στέρεα απ ότι θυμάμαι.

Re: Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

Δεν ξερω για τα γατια,αλλα για τα σκυλακια δες την φωτο που σου εστειλα :flipout:

αν γινόταν να την ανεβάσω απο το viber θα γελούσε και το παρδαλό κατσίκι..
πλέγμα που προστατεύει τις σωληνώσεις του a/c στο κομπρεσέρ...
τι άλλο θα σκαρφιστούμε....