καλησπερα και χρονια πολλα καλη χρονια να εχουμε.
ας πω την εμπειρια μου την χθεσινη.
διαπιστωσα οτι εχει κοπει το λαστιχακι της αναρτησης η ιμαντας πειτε το οπως θελετε.
πηγα το πηρα απο τον ορφεα εχω πικαπ project xpirience 2,ρωτησα εκει και τον τεχνικο τηλεμαχο πως γινεται η διαδικασια.
λοιπον ξεκιναω εχθες,ξεβιδωνω τα δυο βιδακια ωστε να φυγει το πλαστικο που εχει μεσα και αποροφητικο υλικο για τους κραδασμους του μοτερ,ειχα βγαλει και το πλατο ωστε να εχεις ανεση χωρου.
αφου ελευθερωνεται ολο το συστημα πρεπει να βγαλεις και το pulley αυτο συνηθως ειναι κολλημενο στην δικια μου περιπτωση βγηκε ετσι απλα τραβοντας το με ελαχιστη δυναμη.
το πικαπ το εχω γυρω στα 6 χρονια ,τα λαστιχακια ειχαν ξεραθει μπετωσει τα αυλακια τραβοντα τα μενανε στα χερια μου,εκει επηξα ηατν πρωτη φορα στο πικαπ που εκανα τετοια δουλεια,στροφαρει το μυαλο σαν μηχανικος στα φορτηγα λεω πρεπει να βγουν τα λαστιχακια που εχουν κολλησει στα αυλακια.
περνω πιστολακι μαλλιων και στο ζεστο απο μακρια αρχιζω και τα ζεσταινω και σιγα σιγα με κατσαβιδι βγαζω τα υπολειματα. το καθαριζω καλα,α ξεχασα να πω πριν βγαλουμε τα λαστιχακια πρεπει να λυσεις αλλες δυο σταυρωτες βιδες να διαχωρισεις το μοτερ ωστε να μπορεις να κανεις αυτη την δουλεια.
βαζεις τα καινουργια λαστιχακια ξανα τοποθετεις ολα και το pulley.
βαζω δισκο α ωραια βρε εσυ παιζει λεω και σαν να μειωθηκα τα μπασα δεν δουλευε καθολου η αναρτηση γιατι οταν τα ελυνα αυτο ηταν πεσμενο ενω τωρα με τα καινουργια λαστιχακια το σηκωσε ολο το συστημα μοτερ pulley οπως επρεπε να ηταν γιατι τεντωσε.
αφου ακουω το πρωτο βυνιλιο βαζω αλλο και εδω ερχεται το μεγαλο σοκκ,αρχιζει και κανει σαν μασημενη κασετα πεσανε οι στροφες πωωω λεω τι επαθε?εκανα ζημια στο μοτερ?αφου δεν το πειραξα,εκει πεσανε μυνηματα ταυτοχρονα βλαδημιρος και πανικος ωστε να μου δωσουν τα παιδια μια ιδεα εξηγοντας και εγω παραλληλα αν και μπλοκαρα να πω.
σημερα το πρωι αφου απελπιστηκα εχθες μεχρι τις 12.30 το βραδυ παλευα να δω μηπως οπως μου ειπε ο πανικος τα λαστιχακια εχουν συμμετρια μεταξυ τους μην το ενα τραβαει περισοτερο η μερια απο την αλλη,περνω τηλεφωνο στον ορφεα στον τεχνικο τηλεμαχο και τον ευχαριστω για την οδηγια που μου εδωσε,του τα λεω ολα,μου λεει εβαλες κολλα στο pulley αφου μου λες βγηκε τοσο ευκολα?οχι λεω κολλα βαζουμε εκει στιγμης μια σταγονα που ερχεται προσωπο.
πεταγομαι περνω κολλα βαζω μια σταγονα το αφηνω για καλο και για κακο να στεγνωσει καμια ωρα.
εβαλα δυο βυνιλα μια χαρα παιζει οπως επρεπε να παιζει.
υ.γ ευχαριστω θερμα τον βλαδιμηρο και πανικο που παντα ειναι διπλα μου με συμβουλες και με ηρεμουν,ευχαριστω και τον τεχνικο του ορφεα τηλεμαχο που μου εδωσε συμβουλη τι να κανω.
αυτα ελπιζω καπως να βοηθησω οσους θελουν να επιχειρησουν να αλλαξουν το λαστιχακι αναρτησης απο project

εκει βαζεις μια σταγονα κολλα στιγμης.