Αν θέλετε μια πρόταση,χρησιμοποιείστε σαν trasnport ένα σύγχρονο επιτραπέζιο CD-R ,κάτι σαν τα τελευταία Pioneer:
https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Home/Audio-Components/CD+Players/PDR-609,
το οποίο μπορεί να βρεθεί και πολύ φθηνότερα,ακόμα και καινούριο.
Το ίδιο απογοητευμένος είμαι απ´όλα τα Players μου ,που στα δύο άλλαξα leizer,αλλά έχουν θέματα:Marrantz 6000 αυθεντική που προμηθεύτηκα μέσω πωλητή που κρατούσε στοκ,και Meridian κινέζικη...ενώ έχω ακόμα ένα Linn,ένα Arcam Alpha και ένα CD 72...η ιδέα μου ήρθε καθώς σε ξένο περιοδικό ,γνωστός reviewer το είχε στις αναφορές του,αλλά με ακριβό ντακ..
Επικοινώνησα μαζί του και μου είπε ότι είναι απ τα λίγα τρανσπόρτ που δοκίμασε και δεν 'διορθώνουν' ....εδώ και 4 μήνες έχω κατα-χαρεί όλα μου τα cd-r χωρίς skipping..ειδικά κάποια με αναλογικές εγγραφές λόγω copy protector και είναι σπάνια .
Ούτε κατά προσέγγιση δεν παίζει χρησιμοποιώντας το σαν ολοκληρωμένο player σε σύγκριση με το Linn και το Meridian ,που άλλαξα τους βασικούς του πυκνωτές...
Έχει θέμα μόνο με κάποια cdr του κιλού,που καίω σε υψηλές ταχύτητες...
Εκτός από τη leizer ,πρέπει να φρεσκαριστούν και κάποια άλλα σημεία...
The laser or the drive motor often are the bits that give problems but not always. With age the lasers can loose power and need a little more power sent to them. The power supplied to the laser assembly can go south due to deterioration of components on the board. Basically there are a few things other than the laser itself that can go wrong but you've hit it lucky by the sounds of things.