Το chat του δικάναλου

X&S& την εμφάνιση.Κοίτα τον χαρακτήρα! Πέρα από την πλάκα ,δεν ξέρω τι "πιάνει" το Audiolab αλλά όταν έχεις θετικά σχόλια από πολλές πλευρές για κάτι ...σημαίνει ότι κάτι καλό γίνεται.Οπότε το εξετάζεις ενδελεχώς.

Ασε που θα σε δείρει ο Vlad αμα πάρεις το Audiolab :damnyou: .Πλάκα κάνω εννοείται.-bye-

Μα κυρίως ο χαρακτήρας με ενδιαφέρει..Ο κυριουλης στο βίντεο πιο πάνω μας το παρουσίασε σαν Esoteric σε τιμή Sherwood .Γι' αυτό κόλλησα. :)

Να είσαι καλά για την πρόταση αλλά δουλεύω βράδυ και είμαι λίγο ανάποδος..Με το καλό σας εύχομαι για το ευχάριστο γεγονός που ανέφερες..
Παλιά είχα μιλήσει με τον Βασίλη από την Ideon και μου είπε τα καλύτερα για τα player της Cambridge..Αν συνυπολογίσουμε και το "μη επισκευάσιμο" της Audiolab που ανέφερε ο vlad πιο πάνω μάλλον προς τα εκεί θα καταλήξω..
Απλά με ενδιαφέρει να μου πεις αν παίζει επαναγγραψιμα.

Σε ευχαριστω πολυ!

Δυστυχως δεν εχω εμπειρια απο επανεγγραψιμα...κανα δυο φιλοι που χουν φερει αντεγραμμενα τα παιξε κανονικοτατα. Επανεγγραψιμα ομως δεν εχω βαλει ποτε μου να παιξει.

Σε ευχαριστω πολυ!

Δυστυχως δεν εχω εμπειρια απο επανεγγραψιμα...κανα δυο φιλοι που χουν φερει αντεγραμμενα τα παιξε κανονικοτατα. Επανεγγραψιμα ομως δεν εχω βαλει ποτε μου να παιξει.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου..Και πάλι με το καλό. :ernaehrung004:

Τι να πω ...ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει .Από την άλλη πάλι δεν το έχω ακούσει οπότε...μπορεί να έχει και κάποιο δίκιο.
Γενικά κρατάω μικρό καλάθι στα διάφορα reviews ,τελευταία όλοι reviewers γίναμε...

Σπύρο αν το καψουρεύτηκες πάρτο! δεν μπορεί να είσαι τόσο γκαντέμης όσο εγώ....:flipout:
σαν απόδοση σκοτώνουν τα άτιμα! καταλαβαίνω τον κυριούλη...

Όταν λέτε ότι τα διαβάζει όλα,εννοείτε και τα αντιγραμμένα μέσω Pc,όλων των ταχυτήτων,όλων των γνωστών- άγνωστων εταιρειών?
Τα καμένα μέσω επιτραπέζιων CD -R ανάλογα ηλικίας,προστασίας,κ.λ.π. έχετε τσεκάρει?
Γίνεται,όπως ξανα-γράψαμε ένα μπάχαλο με τα σιντάκια ,αλλά και τους οδηγούς των εγγραφέων...

Τι να πω ...ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει .Από την άλλη πάλι δεν το έχω ακούσει οπότε...μπορεί να έχει και κάποιο δίκιο.
Γενικά κρατάω μικρό καλάθι στα διάφορα reviews ,τελευταία όλοι reviewers γίναμε...

ο κυριούλης του ρεβιού στο audiolab νομίζω είναι ο ίδιος που έκανε και αυτό:
https://theaudiophileman.com/nvo-spa/
της δικής μας NVO.
θα τον εμπιστευόμουν να πω την αλήθεια

ο κυριούλης του ρεβιού στο audiolab νομίζω είναι ο ίδιος που έκανε και αυτό:
https://theaudiophileman.com/nvo-spa/
της δικής μας NVO.
θα τον εμπιστευόμουν να πω την αλήθεια

Το review το διάβασα και κατάλαβα ότι είναι ο ίδιος..Δεκαρακι ακατεβατο...Αλλά κόλλησα με την αξιοπιστία που ανέφερες πιο πάνω..Δεν αλλάζω μηχανήματα κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα όπως άλλοι,οπότε καταλαβαίνεις..Μπορεί να παίζει και 7ωρο συνεχόμενο.

Σπύρο δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά με την χρήση που προτίθεσαι να κάνεις ,σκούρα τα πράγματα!
Το δικό μου το cambridge δεν πολυαντεξε στον χρόνο και με ελάχιστη χρήση.
Γνώμη μου να ρίξεις καμμία μάτια σε τίποτις επαγγελματικό.
Πχ
https://www.skroutz.gr/s/351801/Tascam-CD-200.html

Σπύρο δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά με την χρήση που προτίθεσαι να κάνεις ,σκούρα τα πράγματα!
Το δικό μου το cambridge δεν πολυαντεξε στον χρόνο και με ελάχιστη χρήση.
Γνώμη μου να ρίξεις καμμία μάτια σε τίποτις επαγγελματικό.
Πχ
https://www.skroutz.gr/s/351801/Tascam-CD-200.html

Τι διαφορετικό έχει το παραπάνω βρε Μιχάλη το παραπάνω που κρατάει στον χρόνο; Ρωτάω επειδή δεν ξέρω μην το πάρεις στραβά.

Αν θέλετε μια πρόταση,χρησιμοποιείστε σαν trasnport ένα σύγχρονο επιτραπέζιο CD-R ,κάτι σαν τα τελευταία Pioneer:

https://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Home/Audio-Components/CD+Players/PDR-609,
το οποίο μπορεί να βρεθεί και πολύ φθηνότερα,ακόμα και καινούριο.
Το ίδιο απογοητευμένος είμαι απ´όλα τα Players μου ,που στα δύο άλλαξα leizer,αλλά έχουν θέματα:Marrantz 6000 αυθεντική που προμηθεύτηκα μέσω πωλητή που κρατούσε στοκ,και Meridian κινέζικη...ενώ έχω ακόμα ένα Linn,ένα Arcam Alpha και ένα CD 72...η ιδέα μου ήρθε καθώς σε ξένο περιοδικό ,γνωστός reviewer το είχε στις αναφορές του,αλλά με ακριβό ντακ..
Επικοινώνησα μαζί του και μου είπε ότι είναι απ τα λίγα τρανσπόρτ που δοκίμασε και δεν 'διορθώνουν' ....εδώ και 4 μήνες έχω κατα-χαρεί όλα μου τα cd-r χωρίς skipping..ειδικά κάποια με αναλογικές εγγραφές λόγω copy protector και είναι σπάνια .
Ούτε κατά προσέγγιση δεν παίζει χρησιμοποιώντας το σαν ολοκληρωμένο player σε σύγκριση με το Linn και το Meridian ,που άλλαξα τους βασικούς του πυκνωτές...
Έχει θέμα μόνο με κάποια cdr του κιλού,που καίω σε υψηλές ταχύτητες...

Εκτός από τη leizer ,πρέπει να φρεσκαριστούν και κάποια άλλα σημεία...

The laser or the drive motor often are the bits that give problems but not always. With age the lasers can loose power and need a little more power sent to them. The power supplied to the laser assembly can go south due to deterioration of components on the board. Basically there are a few things other than the laser itself that can go wrong but you've hit it lucky by the sounds of things.

Τι διαφορετικό έχει το παραπάνω βρε Μιχάλη το παραπάνω που κρατάει στον χρόνο; Ρωτάω επειδή δεν ξέρω μην το πάρεις στραβά.

Υποτίθεται ότι είναι για σκληρή χρήση και κάνει και 250 ΕΥΡΩ.
Άρα θα κλαίς λιγότερο τα χαμένα σου χρήματα στο μέλλον.

Βασικά παίζω αυθεντικά cd και σε μικρότερο βαθμό καποιες συλλογές που γράφω στον υπολογιστή...
Τα players που έχω στην κατοχή μου είναι το Primare cd21 που πήρα μεταχειρισμένο πριν μια δεκαετία (στο ενδιάμεσο του άλλαξα transport αλλά μου παρουσίασε προβλήματα σχεδόν αμέσως ) και το denon dvd3910... Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει καλύτερα ο ήχος του denon (σαν transport πάντα.), το οποίο μου το χάρισαν αλλά τα έχει παίξει εντελώς..Δεν υπακούει στις εντολές όταν πατάω τα πλήκτρα στην πρόσοψη και εσχάτως δεν διαβάζει ούτε τα cd (Dvd έχει σταματήσει να παίζει εδώ και χρόνια)..
Θεωρητικά αν προσπαθήσω να τα ξανα-επισκευασω θα μου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι γι' αυτό σκέφτομαι την λύση του καινούργιου...
Δεν ξέρω πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία στα cd players αλλά το φθηνό Marantz που δοκίμασα πριν δύο χρόνια δεν μου έκανε καμία αίσθηση...

Υποτίθεται ότι είναι για σκληρή χρήση και κάνει και 250 ΕΥΡΩ.
Άρα θα κλαίς λιγότερο τα χαμένα σου χρήματα στο μέλλον.

Μιχάλη τώρα που σε βρήκα...Στην πράξη η ψηφιακή έξοδος(aes/ebu) θεωρείται καλύτερη από την coaxial ; off topic ερώτηση αλλά με ενδιαφέρει η απάντηση.

Περίεργο πράγμα το Cd Player πάντως ...έχουν θέμα και ακριβά του κουτιού..(τελευταία εμπειρία φίλου με πανάκριβο,που αντικατέστησε άλλο πανάκριβο)..
'Τυχερός' γιατί και τα δύο τα έστειλε στον κατασκευαστή...αξίας 12 χιλ