Το chat του δικάναλου

Ας ελαφρυνουμε λιγο την ατμοσφαιρα...με κατι ομορφο !

Eνα πολυ ομορφο πικαπ που ανακαλυψα προσφατα... αλλα λιγο ακρβο λιγο πανω απο 3000 ευρω.

Δε σας λεω τη μαρκα για να δω ποιος την γνωριζει...(οταν ελεγα στο προηγουμενο ποστ μου εχουν ερθει ενα σωρο νεες μαρκες στον χωρο)...

PearAudio_RobinHood_SE_LowRes%C2%A9PeterUhan_040.jpg

PearAudio_RobinHood_SE_LowRes%C2%A9PeterUhan_034.jpg

Δεν ξερω μ'αρεσει πολυ η υλοποιηση του ... και επειδη μ'αρεσει να βρισκω παντα τα ατομα που βρισκονται πισω απο τα προτζεκτς βαζω και τον ανθρωπο δημιουργο τους.
Μου εμπνεει κατι πολυ θετικο :operator:

PearAudio-Peter_Mezek_LowRes%C2%A9PeterUhan_12.jpg

PearAudio_RobinHood_SE_LowRes%C2%A9PeterUhan_007.jpg

αυτό το μικρό λαστιχάκι απο κάτω πέρα απο αυτό που είπε ότι κάνει ( ο Φρέμερ ήταν; ), έχω την εντύπωση ότι κάνει απαγωγή του στατικού μέσω του πλατώ.
κάνω λάθος;;

Δεν ξερω...αυτα ο Πανος μονο μπορει να τα εξηγησει... Το θεμα ειναι οτι το ερωτευτηκα που το ειδα.

Ας ελαφρυνουμε λιγο την ατμοσφαιρα...με κατι ομορφο !

Eνα πολυ ομορφο πικαπ που ανακαλυψα προσφατα... αλλα λιγο ακρβο λιγο πανω απο 3000 ευρω.

Δε σας λεω τη μαρκα για να δω ποιος την γνωριζει...(οταν ελεγα στο προηγουμενο ποστ μου εχουν ερθει ενα σωρο νεες μαρκες στον χωρο)...

PearAudio_RobinHood_SE_LowRes%C2%A9PeterUhan_040.jpg

PearAudio_RobinHood_SE_LowRes%C2%A9PeterUhan_034.jpg

Δεν ξερω μ'αρεσει πολυ η υλοποιηση του ... και επειδη μ'αρεσει να βρισκω παντα τα ατομα που βρισκονται πισω απο τα προτζεκτς βαζω και τον ανθρωπο δημιουργο τους.
Μου εμπνεει κατι πολυ θετικο :operator:

PearAudio-Peter_Mezek_LowRes%C2%A9PeterUhan_12.jpg

PearAudio_RobinHood_SE_LowRes%C2%A9PeterUhan_007.jpg

Μηπως είναι project ???? παντως είναι πανεμορφο !!!

Δεν ξερω...αυτα ο Πανος μονο μπορει να τα εξηγησει... Το θεμα ειναι οτι το ερωτευτηκα που το ειδα.

και εγώ το βρίσκω πανέμορφο αλλά και πολύ καλά μελετημένο.
αν διάβασα καλά, κάπου στα 3Κ είναι η τιμή του χωρίς κεφαλή;
τώρα θυμήθηκα ότι είδα ενσωματωμένα καλώδια βραχίονα. παράξενο,..και δεν μου αρέσει.

και εγώ το βρίσκω πανέμορφο αλλά και πολύ καλά μελετημένο.
αν διάβασα καλά, κάπου στα 3Κ είναι η τιμή του χωρίς κεφαλή;
τώρα θυμήθηκα ότι είδα ενσωματωμένα καλώδια βραχίονα. παράξενο,..και δεν μου αρέσει.

Εμ ενσωματομενα θα ειναι τα καλωδια...τι θες να ειναι απεξω ; :flipout: Και ευτυχως που εχει και βραχιονα σε αυτη την τιμη.
Απο Αυστρια μερια η Pear Audio.

Ενα καταστημα στη Γαλλια που τα πουλαει νομιζω ειναι με μια κεφαλη στανταρ δεν θυμαμαι ποια...

Αλλα υπαρχουν και αλλα καλουδια...σας ειπα το τριπ μου αυτη την στιγμη ειναι νεες μαρκες.

Η απολυτη φινετσα απο Ιταλια μερια.... Μια χρυση νοτα στον χωρο της μουσικης, :)

Basse-def-140.jpg

Οσο για τον ενισχυτη της....oλοκληρωμενος αλλα που εμπεριεχει ολα αυτα τα μοντερνα τα επιπλεον...connected dac και τετοια:::λεγεται οτι σκοτωνει γιγαντες...
Οχι οτι ειναι φτηνος βεβαια... λιγοτερο απο τεσσεραμισυ χιλιαρικα.

008.jpg

Παντως μιας και ειμαστε στο σπιτι και πραγματικα είμαι τελειως αργόσχολος ειπα να κανω το εξης πειραμα ! να δω πια συσκευή θα με δελεασει !! πρωτα για να είμαι σωστος και αντικειμενικος θεωρησα σωστο να πιω λιγο κρασακι !!! η αληθεια είναι ότι ξεκινησα με μια ψαγμενη ταινια χρησιμοποιώντας το ταπεινο μου home cinema , ειδα την ταινια περασε 1 ωρα συμπαθητικα !!! μετα εβαλα το δικαναλο συστημα ξεκινώντας με ραδιο , τι να πω κάθε 10 λεπτα διαφημισεις στο 2 ωρο που καθησα τοσο αντεξα παιξαν 3 καλα τραγουδια ! μετα αποφασισα να βαλω cd , την ειδα λιγω αγριεμενο νιατο διοτι εβαλα να ακουσω wasp, cinderela, dio ,saxon εδώ για να είμαι ειλικρινης αρχισα να περναω ωραιο διοτι θυμηθηκα την εφηβεια μου και περασα ευχαριστα άλλο ένα 2 ωρο !!! ωστόσο επειδή είμαι ανησυχο πνευμα λεω δεν βαζω να ακουσω και λιγο βινυλιο , ξεκινησα με ray Charles, sade , tina turner, joe cocker, και εν συνεχεια εβαλα ροκιες και ο επιλογος ηταν ο Ronnie James dio διοτι επειδή είμαι ψυχακιας τα εχω και σε cd και βινυλιο (dio) εδώ εφαγα ένα γεματο 4 ωρο λιγο το φως από το στροβοσκοπιο που μου εδινε φως εβλεπα αλλα και από την άλλη ηθελε να μου αποδειξει ότι δεν χανεται καμια στροφη από το πικ-απ, λιγο αυτή η φυσικοτητα που εβγαλε αυτό το από πικ-απ, λιγο το γεγονός ότι η βελονα γρατζουνιζε το δισκο αλλα δεν μου χαλασε χατηρι, το αποτέλεσμα η ωρα πηγε 6 το πρωι και ακουγα ακομα μουσικουλα !!! το πικ -απ με κερδισε φτηνιαρικο μεν αλλα με κερδισε !!!! αυτό που θελω να παω είναι ότι το ηχοσυτημα μου είναι τελειως απλο και δεν τα γραφω αυτά για να παινεψω τα απαινευτα αλλα θελω να πω ότι η αγαπη που εχουμε για το συγκεκριμενο χομπυ μας βοηθαει στο να αποφορτιστούμε !!!!!! και να δουμε τα πραγματα με άλλο ματι !!! παιδες ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ακουγωντας μουσικαρες και προσεχουμε αυτους που αγαπάμε διοτι τιποτα μα τιποτα δεν είναι δεδομενο !!! καλες ακροασεις να εχουμε διοτι εχουμε και μπολικο χρονο !!!!!-bye-

τώρα ακούω για 3η συνεχόμενη φορά την λίμνη των κύκνων και μάλιστα σε cd..!
δεν πάμε καλά...

@cica..
αποσπώμενο το'θελα το καλώδιο του Pear βρε συ! που ζούμε;; :smash:

Δεν μας κουρασες καθολου. Αλλωστε εδω chat ειναι για να λεει ο καθενας τι αισθανεται με οχημα την αποδωση του ηχου. Αυτο που λεμε Hi Fi

Παρακαλώ πολύ τον Vlad ,πριν ανοίξει το παρακάτω λινκ , α)να έχει πάρει υπογλωσια και β) να έχει μαζί του και ένα ρόλο χαρτί ,για να σκουπίσει τυχόν σωματικά υγρά που θα προκύψουν :grinning-smiley-043
https://www.analogplanet.com/content/exclusive-one-week-technics-new-sl-1000r-direct-drive-turntable

το έχω δει φίλε.
μάλιστα εκεί που δείχνει τα εξαρτήματα ένα προς ένα του 1200G, αν είχα τον C.E. μπροστά μου ...........:violent-smiley-030:

Απάντηση: Re: Το chat του δικάναλου

τώρα ακούω για 3η συνεχόμενη φορά την λίμνη των κύκνων και μάλιστα σε cd..!
δεν πάμε καλά...

@cica..
αποσπώμενο το'θελα το καλώδιο του Pear βρε συ! που ζούμε;; :smash:

Πες μου ότι εφτιαξες το cd (audiolab) να χαρω !!!!!-bye-

φτιαξτο παντως !!!! εχεις καλο κομματι αξιζει η προσπαθεια !!!! θελω να το φτιαξεις !!!! χαχαχαχα !!!αλλα το θελω γιατι εχεις αξιολογη συσκευή !!!! -bye- φιλικα και με αγαπη στο λεω !!!!!!