Δεν αντιλέγω, έχω δει κάποια από τα βίντεο του και δεν κάνει τίποτα απ' όλα αυτά. Συνήθως δείχνει το πικάπ και αναφέρει αισθητικές ατέλειες, δίνει σημασία στα καπάκια μιας και πουλάει και σκέτα καπάκια και αναφέρει αν το έχει καθαρίσει, λαδώσει καυ ρυθμίσει. Το ότι δε δείχνει ρυθμίσεις δε σημαίνει ότι δεν τις έχει κάνει, σε πικάπ τέτοιας τιμής πιστεύω ότι το κοινό δεν ενδιαφέρεται και μάλλον δε γνωρίζει τι είναι VTA, θέλουν ένα λειτουργικό πικάπ για τους δίσκους τους. Ούτε έχω ακούσει για ανακαλωδιώσεις, αλλαγή πυκνωτών κλπ. Δε μπορείς να περιμένεις τέτοια πράγματα όταν το πικάπ δίνεται $200. Τα περισσότερα όμως πικάπ χαμηλής κατηγορίας εκείνης της εποχής (χαμηλότερης του ΜΚ ΙΙ) έχουν απλά κυκλώματα και αν δεν έχουν κακομεταχειριστεί αντέχουν ακόμα και με πυκνωτές δεκαετιών. Βλέπω το δικό μου (του πατέρα μου) που πρέπει να είναι 50 χρονών και λειτουργούν τα πάντα εκτός από την ανάρτηση που εγώ τη χάλασα και δε ξέρω να τη ρυθμίσω.είδα τα δύο SL1210 MK2 από τον συγκεκριμένο και έχω να παρατηρήσω τα εξής (αφήνω την εξωτερική εμφάνιση εκτός)..
και στα δύο οι βραχίονες ανέβηκαν "άτσαλα" με τον πρώτο να κατεβαίνει κάπως καλύτερα.. πιο αργά δηλαδή.
η ρύθμιση του "ύψους πτώσης" ήταν και στα δύο πολύ χαμηλή -αν τους έβαζε να "πέφτουν" από πιο ψηλά θα βλέπαμε καλύτερα την αδυναμία.
στο 1ο το target light "κοπάνησε" δυνατά προς τα πάνω όταν το άναψε -άρα τίποτα από το επιβραδυντικό υλικό στον κύλινδρο δεν έμεινε πια-, το 2ο ανέβηκε πιο "απαλά" αλλά και αυτό έτοιμο είναι να παραδώσει πνεύμα σωστής λειτουργίας.
σίγουρα δεν μπήκε στον κόπο να λύσει το πολύπλοκο σύστημα και να το κάνει καινούργιο.....
δεν μας έδειξε αν και πως λειτουργεί η vta ( γυρίζει σαν "βούτυρο";; ή αν πρέπει να βάλεις "μπράτσα" για να γυρίσεις την κλίμακα), δεν μας έδειξε ούτε ένα πόδι από τα πικάπ να δούμε σε τι κατάσταση είναι το λάστιχο που προστατεύει το ελατήριο, δεν μηδένισε το βάρος του βραχίονα να μας δείξει πως λειτουργεί το αντισκέιτ αλλά και τα ρουλεμάν του βραχίονα, δεν έβγαλε πλατώ και το από κάτω καπάκι για να δούμε την γενική κατάσταση στα ηλεκτρονικά και τον Μ/Σ, ούτε το αν έχει λιπαντικό ο άξονας..
και για τα καπάκια τους, ούτε κουβέντα...
έχω την εντύπωση ότι ένα "καθάρισμα" απ'έξω τους έκανε και αυτό είναι όλο.
ξανατονίζω ότι μόνο τα δύο SL1210 είδα και όχι κάποιο άλλο μηχάνημα.. στα άλλα μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά.
Αν θες περισσότερη ανάλυση και υψηλότερης κατηγορίας πικάπ δες εδώ. Ούτε αυτός ρυθμίζει το πικάπ μπροστά στη κάμερα, τα βίντεο είναι για να δείξουν το πικάπ, όχι τις ρυθμίσεις. Αναφέρει όμως τι έχει κάνει και έχει και αυτός άψογες κριτικές από πελάτες με διάθεση να ξοδέψουν περισσότερα. Επειδή τον παρακολουθώ καιρό, κάθε φορά που ανεβάζει βίντεο το πικάπ φεύγει συνήθως την ίδια μέρα, δυστυχώς δε στέλνει εκτός Αμερικής.
Δεν είμαι ειδικός στα Dual, μπορείς να τσεκάρεις online αγγελίες & δημοπρασίες για να πάρεις μια ιδέα, επίσης να μιλήσεις με την αντιπροσωπεία μιας και γνωρίζουν καλά και ίσως μπορούν να βοηθήσουν. Όσες φορές μίλησα μαζί τους ήταν εξυπηρετικοί. Απ' ότι βλέπω τώρα, το 504 δε ξεπερνάει τα 120€ στην Ευρώπη.Ποια θεωρείς ότι είναι μια λογική τιμή, αν είναι σε καλή κατάσταση;