Το chat του δικάναλου

Βεβαια η απολυτη συγκριση θα ητονε ,αν κανενας φιλος εχει cdp που παιρνει και στικακι.
Εμενα το βρωμοTascam εχει ολακερη θηκη για Αpple συσκευες , το φελεκι μου μεσα:mad:

Να είστε καλά βρε παιδιά, εδώ και μήνες ό,τι διαβάζω σε αυτό το θέμα με μεταφέρει κυριολεκτικά πίσω σε άλλες εποχές! :giggle:

Βεβαια η απολυτη συγκριση θα ητονε ,αν κανενας φιλος εχει cdp που παιρνει και στικακι.
Εμενα το βρωμοTascam εχει ολακερη θηκη για Αpple συσκευες , το φελεκι μου μεσα:mad:
Το στικάκι όμως για να διαβαστεί θα έπρεπε να υπάρχει και άλλο hardware ,οπότε και πάλι δεν ήταν "σωστή" η σύγκριση ,αν υποθέσουμε ότι χρησιμοποιούσαν το ίδιο εσωτερικό dac
Μιχάλη ,τα ψηφία γενικώς κόβουν βόλτες και μάλιστα πολλές ,πάρα πολλές .Ισως κάποια να "ζαλίζονται " και να μην βρίσκουν το σωστό δρόμο ...

• Haha
Reactions: vlad66
Το στικάκι όμως για να διαβαστεί θα έπρεπε να υπάρχει και άλλο hardware ,οπότε και πάλι δεν ήταν "σωστή" η σύγκριση ,αν υποθέσουμε ότι χρησιμοποιούσαν το ίδιο εσωτερικό dac
Μιχάλη ,τα ψηφία γενικώς κόβουν βόλτες και μάλιστα πολλές ,πάρα πολλές .Ισως κάποια να "ζαλίζονται " και να μην βρίσκουν το σωστό δρόμο ...
Συμφωνω....θα ηταν σωστη ,τηρουμενων των αναλογιων Πετραν.
Παιζει ρολο η υλοποιηση της εισοδου usb και ενα καρο αλλα πραγματα.
Ο κολλητος μου που ειναι κομπιουτερας,μου εχει πει οτι δεν υπαρχει χειροτερη συνδεση απο την usb.
Και μονο το πρωτο συνθετικο U=universal φτανει να καταλαβεις οτι ειναι λιγο απο ολα.
Απλα ετσι εχεις ιδιο ντακ και ιδια καλωδια τουλαΣΤιχον :)

Εγώ όταν θέλω να ριπαρω σε flac το κάνω με το fairstars cd ripper..
Όσες φορές έχω μπλέξει με το EAC νομίζω ότι θα αφήσω τα κόκκαλά μου πάνω στις ρυθμίσεις του. 🤣

Mερικες φωτό που θα βοηθήσουν τον Vlad

Attachments

• IMG_20220202_122648.jpg
    IMG_20220202_122648.jpg
    4.2 MB · Views: 29
  • IMG_20220202_122549.jpg
    IMG_20220202_122549.jpg
    4.3 MB · Views: 27
  • IMG_20220202_122537.jpg
    IMG_20220202_122537.jpg
    5.1 MB · Views: 23
  • IMG_20220202_122454.jpg
    IMG_20220202_122454.jpg
    5.9 MB · Views: 21
  • IMG_20220202_122419.jpg
    IMG_20220202_122419.jpg
    4.4 MB · Views: 28
  • Like
Reactions: vlad66
To CDP στο NAS πέθανε μαζί με την όρεξή μου να ripάρω ξανά τα ίδια CD.
Του έβαλα ubuntu και ησύχασα.
Δεν με βλέπω να ψήνομαι εύκολα να πάω σε άυλα πάλι...
Άσε που θα έπρεπε να χώσω χρήμα για να πάρω σοβαρό DAC και άντε μετά να βρεις drivers για ubuntu...
Μωρέ δισκάκι και πάλι δισκάκι να χαζεύουμε και το artwork!

Είναι εφικτό κάτι τέτοιο;
Εννοώ παθητικά και ενεργά στον ίδιο δικαναλο..
Φυσικά.
Τα παθητικά ηχεία παίρνουν ήχο από την έξοδο ηχείων κάποιου ενισχυτή και τα ενεργά μπορούν να παίρνουν από την έξοδο pre - out του ίδιου ενισχυτή.

Εφικτό είναι... Δεν υπάρχει λόγος να γίνει αφού θα υπάρξουν άπειρα φασικά προβλήματα....

Φυσικά.
Τα παθητικά ηχεία παίρνουν ήχο από την έξοδο ηχείων κάποιου ενισχυτή και τα ενεργά μπορούν να παίρνουν από την έξοδο pre - out του ίδιου ενισχυτή.
Ναι αυτό το φαντάστηκα και εγώ ,το θέμα πώς μπορούν να παίζουν ξεχωριστά ενώ σε είναι και τα δύο συνδεδεμένα.

Ναι αυτό το φαντάστηκα και εγώ ,το θέμα πώς μπορούν να παίζουν ξεχωριστά ενώ σε είναι και τα δύο συνδεδεμένα.
Κατ αρχην ΔΕΝ παιζει κανενα ,γιατι δεν ειναι συνδεδεμενα 😀

Τωρα ΑΝ αξιωθει και τα συνδεσει ,μπορει :

1)Να παιζουν ολα μαζι.
2)Να πατησει το κουμπι off στα ενεργα και να παιζουν μονο τα παθητικα
3)Αν ο ενυσχυτης εχει επιλογεα ηχειων ,να βγαλει εκτος τα παθητικα και να παιζουν τα ενεργα και τελος
4)Αν δεν εχει επιλογεα ,να τραβολογαει τα καλωδια απο τα παθητικα για να παιζουν τα ενεργα.

Οπως καταλαβαινεις για τα παντα υπαρχουν λυσεις....καλη διαθεση να εχεις:ROFLMAO: