Το στικάκι όμως για να διαβαστεί θα έπρεπε να υπάρχει και άλλο hardware ,οπότε και πάλι δεν ήταν "σωστή" η σύγκριση ,αν υποθέσουμε ότι χρησιμοποιούσαν το ίδιο εσωτερικό dacΒεβαια η απολυτη συγκριση θα ητονε ,αν κανενας φιλος εχει cdp που παιρνει και στικακι.
Εμενα το βρωμοTascam εχει ολακερη θηκη για Αpple συσκευες , το φελεκι μου μεσα![]()
Συμφωνω....θα ηταν σωστη ,τηρουμενων των αναλογιων Πετραν.Το στικάκι όμως για να διαβαστεί θα έπρεπε να υπάρχει και άλλο hardware ,οπότε και πάλι δεν ήταν "σωστή" η σύγκριση ,αν υποθέσουμε ότι χρησιμοποιούσαν το ίδιο εσωτερικό dac
Μιχάλη ,τα ψηφία γενικώς κόβουν βόλτες και μάλιστα πολλές ,πάρα πολλές .Ισως κάποια να "ζαλίζονται " και να μην βρίσκουν το σωστό δρόμο ...
Έτσι μπράβο!εμένα μου κόπηκε η όρεξη για ριπαρίσματα απο τότε που έκανα συνδρομή στο Qobuz. Με 15 ευρώ το μήνα βρήκα την υγειά μου.
Δισκοπαιχτικό ......... ???δεν έχεις καλό δισκοπαιχτικό για να παίξει το δισκάκι;;
όταν λέμε "δισκοπαιχτικό" εδώ στα μέρη μου εννούμε ψηφιακόΔισκοπαιχτικό ......... ???
Η κεφαλη πως ειναι ??![]()
Ααααααααα ..........όταν λέμε "δισκοπαιχτικό" εδώ στα μέρη μου εννούμε ψηφιακό
αυτό που διαβάζει τα ασημί δισκάκια....
Φυσικά.Είναι εφικτό κάτι τέτοιο;
Εννοώ παθητικά και ενεργά στον ίδιο δικαναλο..
...πάντως δεν το έκανε ούτε ο SME,ούτε οι υπόλοιποι που είχα και έχω.
Ναι αυτό το φαντάστηκα και εγώ ,το θέμα πώς μπορούν να παίζουν ξεχωριστά ενώ σε είναι και τα δύο συνδεδεμένα.Φυσικά.
Τα παθητικά ηχεία παίρνουν ήχο από την έξοδο ηχείων κάποιου ενισχυτή και τα ενεργά μπορούν να παίρνουν από την έξοδο pre - out του ίδιου ενισχυτή.
Δηλαδη;Εφικτό είναι... Δεν υπάρχει λόγος να γίνει αφού θα υπάρξουν άπειρα φασικά προβλήματα....
Κατ αρχην ΔΕΝ παιζει κανενα ,γιατι δεν ειναι συνδεδεμεναΝαι αυτό το φαντάστηκα και εγώ ,το θέμα πώς μπορούν να παίζουν ξεχωριστά ενώ σε είναι και τα δύο συνδεδεμένα.
Πολύ απλά επιλέγοντας ή όχι την λειτουργία pre - out του ενισχυτή.Ναι αυτό το φαντάστηκα και εγώ ,το θέμα πώς μπορούν να παίζουν ξεχωριστά ενώ σε είναι και τα δύο συνδεδεμένα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.