Το τελευταίο το αποκλείουμε γιατί τα καλώδια των παθητικών μου είναι λίγο πιο ευέλικτα από τη μαγκουρα του μακαρίτη του παππού μου .Κατ αρχην ΔΕΝ παιζει κανενα ,γιατι δεν ειναι συνδεδεμενα
Τωρα ΑΝ αξιωθει και τα συνδεσει ,μπορει :
1)Να παιζουν ολα μαζι.
2)Να πατησει το κουμπι off στα ενεργα και να παιζουν μονο τα παθητικα
3)Αν ο ενυσχυτης εχει επιλογεα ηχειων ,να βγαλει εκτος τα παθητικα και να παιζουν τα ενεργα και τελος
4)Αν δεν εχει επιλογεα ,να τραβολογαει τα καλωδια απο τα παθητικα για να παιζουν τα ενεργα.
Οπως καταλαβαινεις για τα παντα υπαρχουν λυσεις....καλη διαθεση να εχεις![]()
Όχι όχι..Φαντάσου κάτι σαν Α-Β..Δευτέρα ,Τρίτη ενεργά,και τις υπόλοιπες παθητικά ένα πράγμα.Σπύρε, νόμιζα ότι εννοούσες να παίζουν ταυτόχρονα, γι 'αυτό έθεσα θέμα φάσεων ...
Ε ναι. Ούτε χρειάζεται να αλλάζω σκληρούς δίσκους κάθε χρόνο,ούτε ασχολούμαι με ριπάρισμα, ταγκάρισμα, metadata, εξώφυλλα, εκδόσεις και δε συμμαζεύεται, ούτε αγωνιώ για το πότε και αν θα χτυπήσει ο δίσκος ούτε τίποτα. Άσε που το Qobuz έχει πολλές φορές την ίδια ηχογράφηση σε διαφορετικές εκδόσεις, διαφορετικά ρημάστερ κλπ. για εμάς τους ψυχαναγκαστικούς.Έτσι μπράβο!
Ακριβώς αυτό, ο παράδεισος του φίλου της κλασικής μουσικής.Ε ναι. Ούτε χρειάζεται να αλλάζω σκληρούς δίσκους κάθε χρόνο,ούτε ασχολούμαι με ριπάρισμα, ταγκάρισμα, metadata, εξώφυλλα, εκδόσεις και δε συμμαζεύεται, ούτε αγωνιώ για το πότε και αν θα χτυπήσει ο δίσκος ούτε τίποτα. Άσε που το Qobuz έχει πολλές φορές την ίδια ηχογράφηση σε διαφορετικές εκδόσεις, διαφορετικά ρημάστερ κλπ. για εμάς τους ψυχαναγκαστικούς.
Σπυρετο μπορει να βγαζει απο το preout ταυτοχρονα ηχο με τομ υπολοιπα κοματι του ενισχυτη ,...Αν πάει αυτόματα θα ακυρώσει μόνο του τα παθητικά και κάθε φορά που θέλω να ακούω τα παθητικά θα πρέπει να βγάζω τα καλώδια από τα ενεργά;
O Primare i30Σπυρετο μπορει να βγαζει απο το preout ταυτοχρονα ηχο με τομ υπολοιπα κοματι του ενισχυτη ,
Ισως να εχει κουμπι ,ισως βραχυκυκλωτηρα
Ποιος ενισχυτης ειναι??
Και όχι μόνο. έχω σωσμένα στα "αγαπημένα" πολλά άλμπουμ του Θεοδωράκη και του Ξυλούρη.Ακριβώς αυτό, ο παράδεισος του φίλου της κλασικής μουσικής.
Ο μεγαλύτερος κατάλογος στον πλανήτη.
O Primare i30
Όχι σε καμία περίπτωση δεν θέλω να ακούω ταυτόχρονα...Το θέμα είναι πως μπορώ να ακούσω μόνο τα ενεργά ή μόνο τα παθητικά όταν είναι συνδεδεμένα και τα δυο , με τους διαφορετικούς έστω τρόπους..Συνήθως οι Pre-out είναι ελεύθερες και έχουν συνεχώς σήμα.
Οι Amp in (όταν είναι ελεύθερες και χωρίς γέφυρες) είναι που θέλουν να τις επιλέξεις ως είσοδο στους ενισχυτές.
Με μια ματιά που έριξα στο μανουάλι του ενισχυτή σου δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα να έχεις συνδεμένο ταυτόχρονα παθητικό και ενεργό (ή τελικό ενισχυτή) στον ενισχυτή σου. Φυσικά κάτι τέτοιο έχει νόημα όταν θέλεις να ακούς σε Α-Β και όχι ταυτόχρονα τα δύο ζευγάρια ηχείων.
Μου εκανες την καρδιά περιβόλι.Αν θελει να ακουει ΜΟΝΟ τα ενεργα εχει θεμα....δεν γινεται με αυτον τον ενισχυτη.
Πρεπει να βγαζει τα καλωδια απο τα παθητικα.
Δεν μπορεις λεμεεεεεεεεεεεεεεΌχι σε καμία περίπτωση δεν θέλω να ακούω ταυτόχρονα...Το θέμα είναι πως μπορώ να ακούσω μόνο τα ενεργά ή μόνο τα παθητικά όταν είναι συνδεδεμένα και τα δυο , με τους διαφορετικούς έστω τρόπους..
Απορρίπτεται.Δεν μπορεις λεμεεεεεεεεεεεεεε
Παρεκτος και αρχισεις τις μαϊμουνιες....του στυλ βαζεις διακοπτακι στο καλωδιο των παθητικων.
Το θετε ή δεν το θετε??
Υπηρχε παλια ενα switchερακι (QED αν θυμαμαι καλα) που εκανε κατι τετοα κολπα.
Αν το βρω στο ποσταρω
Πχ https://www.amazon.com/Speaker-Selector/s?k=Speaker+Selector
Κατι σαν αυτο
![]()
SS21 2 Way Speaker Switch
This SS21 2-Way Audiophile Parallel Speaker Switch allows you to switch between two pairs of speakers for your ultimate set upwww.qed.co.uk
Τα Presonus Eris E8 είναι στον ορίζοντα...Απλά πες ότι θέλω κάτι διαφορετικό από αυτό που ακούω..Ποιά θα είναι τα ενεργά ;
Επίσης, να έστηνες ένα διαφορετικό συστηματάκι, κάπου αλλού μέσα στο σπίτι με τα ενεργά, να το καταλάβαινα ...
Στον ίδιο χώρο/ λοιπό σύστημα, γιατί σε τρώει ο πωπός σου να μπείς σε τέτοια έξοδα και προβληματισμούς ;
Έχεις φθάσει το σύστημα σε ένα πολύ ωραίο επίπεδο ... really don't get it ...
λίγη βενζινόκολλαΜα γ@μω την τρέλα μου όμως. Ήρθε επιτέλους μετά από 2+ βδομάδες ο αντικαταστάτης του πικάπ με τα ελαττωματικά πόδια και, ενώ τα πόδια πλέον δουλεύουν άψογα, έχει ξεκλαπωμένο το καπάκι από τον διακόπτη (33/45). Σα να μην είχαν βάλει σωστά κόλλα, και εκεί που τον γύριζα μου έμεινε στο χέρι. Θα τους στείλω ένα mail να τους βρίσω, αλλά δε νομίζω να το ξαναπακετάρω κλπ, βαριέμαι, και δε θέλω να μείνω άλλες 3 βδομάδες χωρίς πικάπ.
Απλή κόλλα βάζω, σωστά; Ο διακόπτης δεν έχει θέμα, το καπάκι μόνο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.