Το chat του δικάναλου

αλουμινίου είναι, απειροελάχιστη η διαφορά βάρους με πιο κοντές.
αλλά βγάλε τα παξιμάδια και βάλτα ανάποδα σε σχέση με το πως τα έβαλες..
η εγκοπή να είναι προς τα κάτω, για να μπορείς να φέρεις "κόντρα" με το νύχι σου όταν σφίγγεις την βίδα από πάνω.
και μαλακά washers πάνω κάτω.. θέλεις σημάδια στο σημείο που σφίγγει η βίδα και το παξιμάδι;;
View attachment 192978
Πρώτον,δεν έχω νύχια για να κοντραρω το σημείο όταν βιδώνω τις βίδες (το κάνω με άλλον τρόπο) και δεύτερον,βαριέμαι να ξαναστήσω την κεφαλή από την αρχή..Δεν έχω θέμα με την γείωση ούτε hum όπως παραπονιούνται κάποιοι άλλοι..

Πρώτον,δεν έχω νύχια για να κοντραρω το σημείο όταν βιδώνω τις βίδες (το κάνω με άλλον τρόπο) και δεύτερον,βαριέμαι να ξαναστήσω την κεφαλή από την αρχή..Δεν έχω θέμα με την γείωση ούτε hum όπως παραπονιούνται κάποιοι άλλοι..
δεν χρειάζεται να στήσεις την κεφαλή από την αρχή, η μια σταθερή βίδα θα την κρατήσει στην θέση της όσο αλλάζεις το παξιμάδι στην άλλη κοκ..
αλλά μην κάνεις τίποτα μέχρι να πάρεις washers..
αν δεν θες να δώσεις λίγα "ψιλά" για να έχεις για 3 ζωές, θα σου στείλω εγώ μιας και χτύπησα ένα σετάκι μόλις τώρα..
να μην με νοιάζει όταν μου πέφτει κάτω κάποια και ψάχνω να βρω που πήγε...

Έλα είχα δουλίτσα..
Clearaudio basic +

Edit..Δες χαρακτηριστικά, χαρακτηριστικά βραχίονα και πρότεινέ μου κεφαλή για το μέλλον..
θα δω όταν πάω σπίτι γιατί είμαι δουλειά τώρα..
όχι κεφαλή για το μέλλον, αλλά τι μπορεί να αλλάξει σε αυτή τώρα από το phono...

θα δω όταν πάω σπίτι γιατί είμαι δουλειά τώρα..
όχι κεφαλή για το μέλλον, αλλά τι μπορεί να αλλάξει σε αυτή τώρα από το phono...
Άκου να δεις..Την κεφαλή θα την χαρώ ούτως ή άλλως,με τα μειονεκτήματα και τα προτερήματά της..Για την κατηγορία τιμής δεν παίζει άσχημα..Από το phono δεν μπορεί να αλλάξει κάτι είναι τυποποιημένα όλα..
Απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάποιος που έχει πειραματιστεί με το force tracking των συγκεκριμένων κεφαλών ώστε να με διαφωτίσει..
Εσύ μου λες ότι είναι καλά στο 1,50 που προτείνει η εταιρεία..Θα το αφήσω δυο-τρεις μέρες ακόμα εδώ που το έχω και ύστερα θα το γυρίσω να δω.

• Like
Reactions: vlad66
Άκου να δεις..Την κεφαλή θα την χαρώ ούτως ή άλλως,με τα μειονεκτήματα και τα προτερήματά της..Για την κατηγορία τιμής δεν παίζει άσχημα..Από το phono δεν μπορεί να αλλάξει κάτι είναι τυποποιημένα όλα..
Απλά έλεγα μήπως υπάρχει κάποιος που έχει πειραματιστεί με το force tracking των συγκεκριμένων κεφαλών ώστε να με διαφωτίσει..
Εσύ μου λες ότι είναι καλά στο 1,50 που προτείνει η εταιρεία..Θα το αφήσω δυο-τρεις μέρες ακόμα εδώ που το έχω και ύστερα θα το γυρίσω να δω.
είδα το phono, ρυθμίζει λέει αυτόματα την αντίσταση.
εντύπωση μου έκανε η ιδιαίτερη αναφορά ότι είναι τέλεια συμβατό με τις κεφαλές της εταιρίας. μαρκετίστικο κόλπο; ή όντως;;

Να σας πω πάντως ότι πλέον το πικάπ με τα σωστά πόδια πλέον είναι οριζόντιο όσο δεν πάει άλλο, αλλά αυτά τα μυστήρια στα τελευταία κομμάτια του δίσκου συνεχίζει να τα κάνει. Παραδόξως, όχι σε όλους τους δίσκους (!), ενώ σε κάποιους είναι πολύ πιο έντονο. Το antiskate δε νομίζω ότι διορθώνει την κατάσταση. Κατά τα άλλα, τούμπανο. :D

είδα το phono, ρυθμίζει λέει αυτόματα την αντίσταση.
εντύπωση μου έκανε η ιδιαίτερη αναφορά ότι είναι τέλεια συμβατό με τις κεφαλές της εταιρίας. μαρκετίστικο κόλπο; ή όντως;;
Το πρώτο ισχύει 100% για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος..Είχα διαβάσει κάτι αντίστοιχο παλαιότερα σε περιοδικό του χώρου..Τώρα αν είναι μαρκετιστικο ή όχι δεν γνωρίζω.

Το πρώτο ισχύει 100% για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος..Είχα διαβάσει κάτι αντίστοιχο παλαιότερα σε περιοδικό του χώρου..Τώρα αν είναι μαρκετιστικο ή όχι δεν γνωρίζω.
άνοιξε το λίνκ και πάτα "Know more"

Να σας πω πάντως ότι πλέον το πικάπ με τα σωστά πόδια πλέον είναι οριζόντιο όσο δεν πάει άλλο, αλλά αυτά τα μυστήρια στα τελευταία κομμάτια του δίσκου συνεχίζει να τα κάνει. Παραδόξως, όχι σε όλους τους δίσκους (!), ενώ σε κάποιους είναι πολύ πιο έντονο. Το antiskate δε νομίζω ότι διορθώνει την κατάσταση. Κατά τα άλλα, τούμπανο. :D
μπορείς να τερματίσεις την κεφαλή στην διαδρομή του headshell;;
πάρε μια καλή φωτογραφία την θέση που είναι οι βίδες πρώτα, μήπως χρειαστεί να την ξαναβάλεις εκεί που την έβαλαν στο εργοστάσιο.

Την κεφαλή την έχεις ρυθμίσει με προτράκτορα ή με το μάτι;

Δε μας τα λέει καλά η Drop τελικά. Χθες, εκεί που έβαλα να ακούσω, είδα ότι το πικάπ ήταν νεκρό (δε γύρναγε όταν γύριζες τον διακόπτη). Λέω ιδέα μου θα'ναι, έκανα μια κλείσε - άνοιξε τον διακόπτη πίσω, και πήρε. Δεν ασχολήθηκα λέω, θα ήταν κάποιο glitch in the Matrix.

Σήμερα ξανάγινε. Άρα ο διακόπτης που ήταν ξεκλαπωμένο το καπάκι του, μάλλον έχει και άλλα θέματα μέσα. Ξαναγυρνάει λοιπόν πίσω το πικάπ, δεύτερη φορά. Τρίτη δεν ξέρω αν θα υπάρξει, αρχίζω να φορτώνω.