mparaxir
AVClub Addicted Member
Maestro κανε υπομονη ειναι εξαιρετικό phono για τα λεφτα του οσοι το εχουν πάρει ειναι φανταστικό το καλο πραμα λενε αργείΜόλις μου απάντησαν ότι υπήρξε glitch, το έφτιαξαν και φεύγει αύριο... άντε να δούμε.
Maestro κανε υπομονη ειναι εξαιρετικό phono για τα λεφτα του οσοι το εχουν πάρει ειναι φανταστικό το καλο πραμα λενε αργείΜόλις μου απάντησαν ότι υπήρξε glitch, το έφτιαξαν και φεύγει αύριο... άντε να δούμε.
Δημητρη αμα θες την αποψη μου επειδή την εχω ακουσει την μαύρη.Ζητω συγνωμη που επιστρεφω λιγο πισω, απλα αυτο το τριήμερο θα βάλω παραγγελία και ακομη δεν εχω καταλήξει.
ORTOFONE 2M BLACK η AUDIO TECHNICA VM750SH
Τα forum ειναι γεμάτα σχόλια και θετικά και αρνητικά και για τις δύο.
Διαβάζω η 2Μ δυναμικη αλλα μαλλον συριστική η ΑΤ γλυκια αλλα laid back
Απο τη στιγμή που δεν εχω τη δυνατότητα να τις ακουσω σε αντιπαράθεση στο συστημα μου θα ήθελα τη γνωμη σας.
Πραγματικά θα ήθελα να ακούσω πως παίζει αυτό το πράγμα !
Αν παίζει καλά, τότε θέλουνε ξύλο οι κατασκευαστές ηχείων.
Mα ειναι δυνατον φιλε μου ,να εχουν βαλει 15(?)ιντσα σε πλαστικα κουτια (πλαστικαδουρα ειναι το πλεξιγλας,σε αυτα τα παχη ) χωρις ηχοαπορροφητικο υλικο και να μην συντονιζει το συμπαν???Αυτοί έχουν χρήμα να κάνουν ότι θέλουν.
Επίδειξη μόδας ήταν. Προφανώς αυτό που τους ένοιαζε ήταν η εμφάνιση .
Σίγουρα κάποιος θα πήρε ένα σκασμό λεφτά, που αν χάλαγαν σε συμβατικά PA θα έπαιζε απείρως καλύτερα.
Κάπως έτσι είναι και το 65% των απόψεων που διαβαζω στα forum το άλλο 45% λέει ότι είναι η απόλυτη κεφαλή. Πάντως με βλέπω για την ΑΤΔημητρη αμα θες την αποψη μου επειδή την εχω ακουσει την μαύρη.
Προσωπικα δεν μου άρεσε τα φέρνει μα ολα μπροστα τα όργανα στα ροκ οκ δεν παίζεται αλλα στα τζαζ αμα ακούσεις παίζει τόσο καθαρά σαν ψηφιακά τζαζ που η jico μου το συγκεκριμενο το take five που εχει ολη την ατμόσφαιρα και σου βγαζει οτι ειναι ηχογράφηση του 60;70;δεν θυμαμαι η jico το βγαζει η μαυρη που το ακουσα σε σπιτι φιλου σαν να ειναι καινουργια ψηφιακή ηχογράφηση δεν μου αρεσε μα καθόλου.
Οπως ειπα ειναι δικια μου άποψη και φυσικα συστημα με συστημα το πως θα παίξει η κάθε κεφαλή διαφέρει
Φιλαράκι δεν είναι ψοφίμι η ηχογράφιση του Argus αλλά η εγγραφή της κόπιας που έχεις,δυστυχώς.1oς δίσκος το argus.. ψοφίμι ηχογράφηση ...
Εμενα που ειναι γερμανικη κόπια παιζει μια χαρά παντός.Φιλαράκι δεν είναι ψοφίμι η ηχογράφιση του Argus αλλά η εγγραφή της κόπιας που έχεις,δυστυχώς.
Το Αrgus έχει μια από της καλύτερες παραγωγές - ηχογραφήσεις της εποχής του (λέγε με Martin Birtch).
Δημήτρη έχεις σκεφτεί καθόλου προς nagaoka μεριά; ακουω πολλά καλα σχολια θετικα για την 500 οτι ειναι απίστευτηΚάπως έτσι είναι και το 65% των απόψεων που διαβαζω στα forum το άλλο 45% λέει ότι είναι η απόλυτη κεφαλή. Πάντως με βλέπω για την ΑΤ
Τώρα γιατί με αποσυντονιζεις πάνω που έχω κατασταλάξειΔημήτρη έχεις σκεφτεί καθόλου προς nagaoka μεριά; ακουω πολλά καλα σχολια θετικα για την 500 οτι ειναι απίστευτη
το ξέρω Πάνο, σε cd που έχω παραγωγές τους, είναι το κάτι άλλο.Φιλαράκι δεν είναι ψοφίμι η ηχογράφιση του Argus αλλά η εγγραφή της κόπιας που έχεις,δυστυχώς.
Το Αrgus έχει μια από της καλύτερες παραγωγές - ηχογραφήσεις της εποχής του (λέγε με Martin Birtch).
έχουμε συζητήσει για το μηχάνημα εδώ και καιρό.. το έχει ερωτευτεί ο Ν.Πετειναράκης.Ε ρε γλεντια ο Vlad....
Απλα αντιπρόταση κάνω σε σχεση με τις αλλες δυοΤώρα γιατί με αποσυντονιζεις πάνω που έχω κατασταλάξει
Για τα λεφτά του όμως μια χαρά μου κάνει,κυρίως γιατί το καινούριο μοτέρ του σκίζει....έχουμε συζητήσει για το μηχάνημα εδώ και καιρό.. το έχει ερωτευτεί ο Ν.Πετειναράκης.
μεγάλο φάουλ της technics που κατάργησε το στροβοσκόπιο.
έπρεπε να κρατήσει μια "light" έκδοσή του, τύπου sl 1700mk2 ή sl 2000.
αλλά ο στόχος τους είναι να μην "κανιβαλήσει" τα μεγαλύτερα μοντέλα.
και οι επιταγές των καιρών θέλουν ενσωματωμένα phono με premounted κεφαλές... -μακριά και αλάργα από μας Μιχάλη...![]()
Με την τιμή της nagaoka περνώ 2 AT άσε που αν βγάλω αυτά τα χρήματα από την τσέπη με βλέπω να πηγαίνω προς την arai όπως εσυΑπλα αντιπρόταση κάνω σε σχεση με τις αλλες δυο
σκίζει τι;;;Για τα λεφτά του όμως μια χαρά μου κάνει,κυρίως γιατί το καινούριο μοτέρ του σκίζει....
Ε.. μα ρε Παναγιώτη μου λες ότι το καινούργιο μοτέρ του σκίζει..Ότι θες....![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.