Το chat του δικάναλου

Δυστυχώς δεν ήταν σε επίδειξη.Άδικος ο κόπος.
Luxman κεφαλή .
Άριστες κριτικές σε ξένα φόρουμ
Πακέτο με τα ενισχυτικά της.

Μετά από σαραντάχρονη αναμονή...

Δυστυχώς δεν ήταν σε επίδειξη.Άδικος ο κόπος.
Luxman κεφαλή .
Άριστες κριτικές σε ξένα φόρουμ
Πακέτο με τα ενισχυτικά της.

Μετά από σαραντάχρονη αναμονή...

Στις 2000 Λίρες.

Σκέτη η κεφαλή στα 5 τόσα.

Εγώ θα περιοριστώ στην μετάφραση ομαδικού τεστ με κεφαλές MM στις μεταξύ τους κόντρες στην ταπεινή κατηγορία μέχρι 1000άρικο
Νομίζω ρώτησε για την νέα Ortofon Black κάποιος προχθές.

• Like
Reactions: Nikos6699
Ακριβώς, είναι θέμα γωνίας ανάγνωσης της βελόνας, δεν έχει σχέση με τον τρόπο ανάρτησης του βραχίονα. Μόνο οι βραχίονες παράλληλης μετατόπισης το αντιμετωπίζουν-αυτοί βέβαια έχουν άλλα προβλήματα, μάλλον χειρότερα.
Ποτέ ξανά, ειχα ενα pioneer με το βραχιονα στο καπάκι, παράλληλης μετατόπισης δεν θυμαμαι το μοντελο το ειχα γυρω στα 25 μου. Παραμορφωνε τον ηχο στους στραβους δίσκους. Ακομα και αν ηταν πολυ λιγο στραβομένοι ο ηχος ακουγόταν σαν να έχανε στροφες το πικαπ.

Έπος..Όχι θα κάτσουμε να σκάσουμε. 🤣

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
έχω έναν δίσκο των steppenwolf σκέτη καταστροφή στο σκρατς.. ούτε η revita δεν μπόρεσε να κάτι κάτι αξιόλογο.
θα δοκιμάσω και με WD40 όπως ο σχιστομάτης με φτηνή κεφαλή καλού κακού... :LOL:

έχω έναν δίσκο των steppenwolf σκέτη καταστροφή στο σκρατς.. ούτε η revita δεν μπόρεσε να κάτι κάτι αξιόλογο.
θα δοκιμάσω και με WD40 όπως ο σχιστομάτης με φτηνή κεφαλή καλού κακού... :LOL:
Θα το κάνω και εγώ σε 7ιντσα..

Θα το κάνω και εγώ σε 7ιντσα..
Μην μας ξεκολλήσει αργότερα καμιά ακίδα από το στέλεχος φοβάμαι.. και καλά εγώ που θα το κάνω με ΑΤ3600 που έχω 3 ..
θα το κάνεις με την grado σου τώρα που σου αρέσει κιόλας;;;
δεν το αφήνεις καλύτερα;;

τα έχω αυτά τα καλώδια και βάζω (έβαζα) αυτή την μεριά στο πικάπ
Άσχετο (ή σχετικό): γιατί το RCA που είχε μαζί το project έχει στο ένα άκρο του κάτι κλιπάκια, σα να μας δείχνουν ποιο είναι το «σωστό» άκρο; Νόμιζα ότι στα RCA τα άκρα είναι πανομοιότυπα.

Στη μεριά του phono πάει η μαρκαρισμένη άκρη των καλωδίων της Pro-ject
To λέει στο σάιτ της κάπου

As the Connect it E cable is a parallel symmetrical cable the shield is only connected on one end. The yellow mark indicates this side. The marked side should always be connected to the receiving end (i.e. phono stage or amplifier).

Μην μας ξεκολλήσει αργότερα καμιά ακίδα από το στέλεχος φοβάμαι.. και καλά εγώ που θα το κάνω με ΑΤ3600 που έχω 3 ..
θα το κάνεις με την grado σου τώρα που σου αρέσει κιόλας;;;
δεν το αφήνεις καλύτερα;;
Όλο το wd40 θα κολλήσει στη βελόνα..Τρελός είμαι να το κάνω;

• Haha
Reactions: vlad66
άρχισα ένα 2πλό εγχείρημα απόψε.. θα βάλω (σε όσες κεφαλές μου δεν έχουν), έγχρωμα δαχτυλίδια στα πινς εξόδου.
επίσης θα αλλάξω τα θσ σε όσα headshell wires έχω κάνει ζημιά.
η πρώτη που πήρε δαχτυλίδια (αφού οι αμερικάνοι τσιγκουνεύτηκαν να της βάλουν) και μετά την έστειλα για ξεκούραση, ήταν η grado..
πρέπει να έπαιξε 4-5 δίσκους σε αυτή την σεζόν... :LOL:

IMG_20220305_012419[1].jpg

μετά πήρε σειρά η VM95EN της οποίας τα θσ στα 7Ν hs wires τα είχα ξεσκίσει κυριολεκτικά.

IMG_20220305_012702[1].jpg

IMG_20220305_013028[1].jpg

IMG_20220305_014709[1].jpg

αφού άλλαξα και τα 4 θσ, μπήκαν και τα δαχτυλίδια...

IMG_20220305_020609[1].jpg

μετά έπιασα μια γεννήτρια VM95 για να σετάρω τις ML & SH αφού η διαφορετική ενδοτικότητα με την ΕΝ δεν επιτρέπει απλή αλλαγή στις βελόνες..
φόρεσε και αυτή τα δαχτυλιδάκια της και έγινε κούκλα....
IMG_20220305_023545[1].jpg

την βάζω σε headshell και πιάνω μια βελόνα να την κουμπώσω για να ρυθμίσω υπερκρέμαση..
και να τι βλέπω.....

IMG_20220305_024543[1].jpg

χα..... θυμήθηκα που έπαιξε την τελευταία φορά......... :mad:

τεσπα... έφαγε καλό καθάρισμα και πάμε παρακάτω...
IMG_20220305_024933[1].jpg

μετά θυμήθηκα ότι δεν έπαιξε μόνη της εκεί που έγινε έτσι... έπαιξε και η αδερφούλα της... χμ... τα ίδια χάλια άραγε;;;

IMG_20220305_025519[1].jpg
και όμως, όχι.
στην φωτογραφία δεν φαίνεται, αλλά η SH ήταν πεντακάθαρη!
ενώ πέρασαν τους ίδιους δίσκους, η μία κόλλησε ...covid, η άλλη όχι.. :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: Tzimisce
Πωπωωωωω….

My first piece of Schiit. Δε μπορούσα να διανοηθώ ότι θα έδινε τέτοια τρομακτική αλλαγή η προσθήκη ενός Phono, ποσο μάλιστα των $130. Ζωντάνεψε το σύμπαν, ξαφνικά. Που να κοιτάξω και τόπους ρυθμίσεις δηλαδή…

Attachments

• DE58BE25-165F-4D08-B59D-41775EDE9A77.jpeg
    DE58BE25-165F-4D08-B59D-41775EDE9A77.jpeg
    54.7 KB · Views: 31
Last edited:
Πωπωωωωω….

My first piece of Schiit. Δε μπορούσα να διανοηθώ ότι θα έδινε τέτοια τρομακτική αλλαγή η προσθήκη ενός Phono, ποσο μάλιστα των $130. Ζωντάνεψε το σύμπαν, ξαφνικά. Που να κοιτάξω και τόπους ρυθμίσεις δηλαδή…
κατάλαβες τώρα γιατί φωνάζω και είμαι κατά των ενσωματωμένων phono στα πικάπ;; :ROFLMAO:
130$ στην λιανική και παίζει μίλια καλύτερα.. άρα αυτά που βάζουν στα πικάπ πρέπει να είναι κιτ τύπου RadioShack των 10$....

μετά έπιασα μια γεννήτρια VM95 για να σετάρω τις ML & SH αφού η διαφορετική ενδοτικότητα με την ΕΝ δεν επιτρέπει απλή αλλαγή στις βελόνες..
φόρεσε και αυτή τα δαχτυλιδάκια της και έγινε κούκλα....
View attachment 194319

την βάζω σε headshell και πιάνω μια βελόνα να την κουμπώσω για να ρυθμίσω υπερκρέμαση..
και να τι βλέπω.....

View attachment 194320

χα..... θυμήθηκα που έπαιξε την τελευταία φορά......... :mad:

τεσπα... έφαγε καλό καθάρισμα και πάμε παρακάτω...
View attachment 194321

μετά θυμήθηκα ότι δεν έπαιξε μόνη της εκεί που έγινε έτσι... έπαιξε και η αδερφούλα της... χμ... τα ίδια χάλια άραγε;;;

View attachment 194322
και όμως, όχι.
στην φωτογραφία δεν φαίνεται, αλλά η SH ήταν πεντακάθαρη!
ενώ πέρασαν τους ίδιους δίσκους, η μία κόλλησε ...covid, η άλλη όχι.. :ROFLMAO:
Στραβο μου φαινεται το στελεχος της ML ή κανω λαθος ;

• Wow
Reactions: mparaxir