AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,412
ManhatanΠολλες κεφαλες εχεις εσυ κανε καμια πάσα στον φτωχό απο εδώ![]()

ManhatanΠολλες κεφαλες εχεις εσυ κανε καμια πάσα στον φτωχό απο εδώ![]()
Μην του λες τετοια και πάθει κανένα καρδιακό και τον χάσουμεΣτραβο μου φαινεται το στελεχος της ML ή κανω λαθος ;
με τίποτα δεν μπορούσα να ευθυγραμμίσω σωστά τον φακό του κινητού για να μην ξεγελάει το μάτι η σκιά από τις λάμπες στο δωμάτιο.Στραβο μου φαινεται το στελεχος της ML ή κανω λαθος ;
Είναι από αυτά που πρέπει ν' ακούσεις στο σύστημα μου (που γνωρίζεις) για να καταλάβεις αμέσως διαφορά. Κι εγώ έτσι είχα νιώσει όταν πήρα για δοκιμή το πρώτο εξωτερικό phono stage. Από τότε προτιμώ οι ενισχυτές μου να μην έχουν, όσοι είχαν με μια δοκιμή απορρίφθηκε.Πωπωωωωω….
My first piece of Schiit. Δε μπορούσα να διανοηθώ ότι θα έδινε τέτοια τρομακτική αλλαγή η προσθήκη ενός Phono, ποσο μάλιστα των $130. Ζωντάνεψε το σύμπαν, ξαφνικά. Που να κοιτάξω και τόπους ρυθμίσεις δηλαδή…
κάνεις πάσα σε μένα το phono σου;;;;Πολλες κεφαλες εχεις εσυ κανε καμια πάσα στον φτωχό απο εδώ![]()
Δεν βλέπω και άπειρες ρυθμίσεις!Τώρα η ερώτηση είναι πως ρυθμίζουμε το Phono? Έχει άπειρες ρυθμίσεις, ενώ το manual είναι όχι ιδιαίτερα κατατοπιστικό.
Το πρόβλημα (?) είναι ότι ξαφνικά εκεί που στο πικαπ για να πιάσω τις εντάσεις των ψηφιακών έπρεπε να ανεβάσω το Volume του ενισχυτή κοντά 20%, τώρα πρέπει να το… κατεβάσω κατά 20%. Άρα υποθέτω ότι πρέπει κάπως να μειώσω το gain, αλλά δεν ξέρω ποια είναι η σωστή θέση.
Στα αυτιά μου, το πιο κοντινό με τα ψηφιακά (σε ένταση πάντα) είναι αν το input gain μείνει στο high και το output στο low.
Το manual λέει ότι οι MC θέλουν loading σε 200Ω ή 47Ω, αλλά και στις δυο περιπτώσεις που δοκίμασα η ένταση πέφτει στα τάρταρα.
View attachment 194357
Μα ενα phono εχω να ειχα δυο, ευχάριστος να στο εδινα το δεύτερο.κάνεις πάσα σε μένα το phono σου;;;;
Ε;;;; ποιός είναι ο φτωχός και ποιός ο mr Manhattan;;;;;![]()
Η κεφαλή σου είναι ΜΜ ή MC?
Αν είναι ΜΜ τότε στο loading βάλε 47 kΩ και 47 pF.
Το gain (3) θα το έβαζα χαμηλό input υψηλό output. Δοκίμασε και αποφασίζεις.
H Rainier όπως βλέπω εδώ
είναι ΜΜ άρα όπως λέει στο manual, βάλε το στα 42 dB gain. υψηλό input χαμηλό output.
3 Gain. For most systems, you won’t need to change these either. They’ve been set at the factory to INPUT = H, and OUTPUT = L, which offers 42dB of gain for most moving magnet (MM) cartridges.
You can also select: Input and Output Gain both L: 33dB of gain
Input = L, Output = H: 48dB of gain
Input and Output Gain both H: 60dB of gain
Άρα όντως είναι τυπογραφικό. Και είναι και λογικό βέβαια, αφού στο άλλο setting ακούγεται πολύ πιο δυνατά.Ειδα το manual στο site, σελίδα 7.
Και μένα αυτή η υποψία υπήρχε, δημιουργείται η εντύπωση ότι όπως κοιτάς το στέλεχος από μπροστά η πλαγιά φεύγει λίγο, αλλά με φακό μοντελισμού και την 'τεχνική' της κάθετης γραμμής (που έχει η dl) ,νομίζω ότι δεν υπάρχει θέμα.την συγκρίνω και δεν βλέπω πρόβλημα ούτε με γυμνό μάτι.
μια χαρά φαίνεται και η δική μου, μια χαρά και η δική σου.
View attachment 194409
View attachment 194410
View attachment 194411
τι στο καλό.. αν είχε πρόβλημα δεν θα το έβλεπα;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.