Εκτελωνισμός και μεταφορικά δεν είναι θέμα αφού είμαι Αμέρικα, όντως ίσως μου βγει περίπου όσο το Πρότζεκτ, αλλά η κατάσταση με αποθαρρύνει. Και καλά πες ότι με βελόνα, ιμάντα και λάδι θα παίζει καλά (υποθέτουμε πάντα), αλλά και πάλι θα φαίνεται λίγο ερείπιο, θα πρέπει να το καθαρίσω, να βρω dust cover που να ταιριάζει, αφού αυτό δε σώζεται, κλπ. Το κυριότερο, όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν σε χρόνο που δεν έχω (ακόμα δεν έχω αξιωθεί να δοκιμάσω το κόλπο με την ξυλόκολλα για να καθαρίσω δίσκους).
Δεν ξέρω, σήμερα τελείωσα λίγο νωρίτερα από δουλειά και πέρασα αρκετές ώρες με το καλό το προτζεκτάκι (το walnut, αφού το άλλο με τον θόρυβο στο μοτέρ έφυγε ήδη πίσω), και την καταβρήκα. Ίσως στρώνει και λίγο (κάπου διάβασα ότι η Rainier θέλει περίπου 30 ώρες για να παίξει σωστά), ίσως το ότι πρώτη φορά είχα λίγο χρόνο να το ευχαριστηθώ. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που έκανα μερικές απευθείας συγκρίσεις με Hires streaming και άκουσα (επιτέλους) την -οριακή φυσικά- υπεροχή του βινυλίου σε κάποιες περιπτώσεις.
Προσανατολίζομαι στο να το κρατήσω, αφού πέρα από εκείνα τα κουφά που έκανε στον ιμάντα τις πρώτες φορές που έπαιξε (μάλλον επειδή ήταν ξερός από την αποθήκευση), μετά δεν έχει κάνει κιχ (φτου μην το ματιάσω). Κι η βελόνα που τη φοβόμουν μάλλον δεν έχει κανένα θέμα γιατί σε καθαρούς δίσκους παίζει κι αυτή άψογα (ακόμα βέβαια μου'χει μπει ο διάολος μήπως δώσω μια 170άρα να τη γυρίσω σε Moonstone, αλλά συγκρατούμαι για την ώρα

)
Είναι φορές που είμαι τόσο γκαντέμης με τα ηλεκτρονικά που αγοράζω, που ώρες ώρες λεω "αφού παίζει, μην το ρισκάρεις, κάτσε κι απόλαυσέ το". Γι'αυτό και ενώ το ερωτεύτηκα το κιτρινάκι, μια χαρά είναι και το walnut, και ίσως και πιο ευέλικτο άμα αλλάξουμε δωμάτιο.