Το chat του δικάναλου

Αυτά δεν μπορώ..Να βρίζεις έναν καλλιτέχνη επειδή δεν σου αρέσει η κατεύθυνση που πήρε ...Αυτά είναι για δεκαπεντάχρονα και για εκείνους που έχουν μυαλό δεκαπεντάχρονου..
Σκέψου τι ακούει ο Ακερφελντ δηλαδή...

• Like
Reactions: Haagenti
Συμφωνώ για τη προστασία και όχι στην αύξηση του βάρους ανάγνωσης. Ισχύουν αυτά που είπε ο Βλαδίμηρος, ακόμα και να μη σε νοιάζει για την ανάρτηση μιας φθηνής κεφαλής θα οργώσεις τους δίσκους σου και αυτό δεν αλλάζει μετά. Προτείνω να τσεκάρεις την Auralex Gramma βάση αν δεν έχεις εμφανισιακό πρόβλημα, δεν είναι high end λύση αλλά δουλεύει. Αρκετοί τις χρησιμοποιούν για subwoofers, εγώ την έχω χρησιμοποιήσει σε ενισχυτές μπάσου & κιθάρας και όντως δουλεύουν. Και στο πικάπ την είχα βάλει, δεν τη χρειαζόμουν, ήθελα να δω αν θ' αλλάξει ο ήχος αλλά δεν άκουσα κάτι. Η πρώτη βερσιόν (link) θεωρείται η καλύτερη, αυτή έχω. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η απλουστευμένη δεύτερη είναι καλύτερη...αν μπορείς να δοκιμάσεις κάποια τσέκαρε τη. Εγώ πήρα δύο όταν τις είχε πρωτοβγάλει και μακάρι να είχα κι άλλες.

Νομίζω πως θα φάω βέτο για το συγκεκριμένο, αλλά θα το κοιτάξω! Ακόμα το δωμάτιο είναι υπό διαμόρφωση, τόσο αισθητικά όσο και εργονομικά, οπότε ποτέ δεν ξέρεις.

Πάντως το κιτρινάκι Pro-ject είναι αριστούργημα, μην το ματιάσω.

1647720947193.png

• Like
Reactions: vlad66
Σκέψου τι ακούει ο Ακερφελντ δηλαδή...
Βασικά ο Ακερφελντ μπήκε σε νερά που ήταν πολύ παγωμένα γι' αυτόν..
Έχω την εντύπωση ότι οι μέρες σοβαρής (υπογραμμισμένο) δημιουργίας έχουν τελειώσει...Αυτό που έκανε στα '90s και '00's ήταν κάτι σαν παρθενογένεση πέρα από τα brutal ή μη φωνητικά.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα του τα χώσω επειδή κάνει αυτό που τον εκφράζει..Αν δεν εκφράζει εμένα πάω παρακάτω..Η ακούω παλαιότερες δουλειές του.

• Like
Reactions: vlad66
Περάσαμε ωραία, ήπιαμε τα καφεδάκια μας, ακούσαμε τις μουσικάρες μας...
Πολύ δυνατή η zyx, πιο καθαρή από την benz ace, πιο νευρική, καλύτερη στις υψηλές.
Ίσως η benz βέβαια να έδειξε την ηλικία της, πιο στρογγυλή, οι διαφορές όμως ήταν στα σημεία.
ήθελα να ακούσουμε και τις VM95ML και SH , αλλά γολγοθάς η αλλαγή κεφαλής στο θηρίο σου... :ROFLMAO:

πιστεύω και εγώ ότι η benz έδειξε την ηλικία της, αλλά όπως και να έχει , έχει πολλά ψωμιά ακόμα μέχρι να πάει Ελβετία.
υπέροχη κεφαλή, από την πρώτη στιγμή που την άκουσα σε σένα πριν 3 χρόνια μου άρεσε πολύ.
ίδια ακίδα, ίσως ίδιο στέλεχος ( ;; ), ίδια ενδοτικότητα και το κυριότερο..: παρά τους πρόχειρους υπολογισμούς, ακούσαμε και τις δύο στην ίδια ΣΣ !
8,102Hz η μία, 8,104Hz η άλλη! :ROFLMAO:

τώρα αν δημιουργήθηκαν απορίες στα παιδιά που διαβάζουν, -πως γίνεται με πρόχειρους υπολογισμούς να μας λες 3ο δεκαδικό...;;;;
απλά σετάραμε την zyx με τους πρόχειρους υπολογισμούς με σκοπό να πετύχουμε όσο πιο κοντά την ΣΣ στην Benz και όταν ήρθε η ώρα να την ξηλώσουμε, βγάλαμε το αντίβαρο και ζυγίσαμε την ΕΜ.
στα καπάκια που λέμε, όταν μπήκε πάλι η Benz την ζυγίσαμε πριν μπει το αντίβαρο.
έπεσε πολύ γέλιο....

• Like
Reactions: Tzimisce
Εν τω μεταξύ ρε παιιδά... συνειδητοποιώ σιγά σιγά ότι είναι μάλλον αδύνατον να βγάλεις άκρη σε μαγαζί με μεταχειρισμένα. Ακόμα και οι δίσκοι που φαίνονται τζιτζι (χωρίς γρατζουνιές κλπ), χωρίς πλύσιμο δεν την παλεύουν. Απογοητεύτηκα λίγο, γιατί δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι τα καινούρια βινύλια κοστίζουν όσο 3 φορές το αντίστοιχο CD. Είναι πρακτικά αδύνατο να βρεις δίσκο κάτω από 20αρικο, ενώ το median παίζει στα 35 (αφήνω εκτός τα παλαβά τριψήφια).

Δηλαδή είτε πορεύεσαι με τσίκι-τσίκι, είτε αγοράζεις πλυντήριο με ένα σεβαστό ποσό, είτε τα σκας σα βλαμμένος.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

με το trichord phono ακουγεται ενας δυνατος βομβος .
ενω με το ifi zen phono δεν ακουγεται τιποτα .
τσέκαρες καλά την γείωση στο trichord ;;
έχεις αλλάξει / πειράξει ρυθμίσεις ;;;

Εν τω μεταξύ ρε παιιδά... συνειδητοποιώ σιγά σιγά ότι είναι μάλλον αδύνατον να βγάλεις άκρη σε μαγαζί με μεταχειρισμένα. Ακόμα και οι δίσκοι που φαίνονται τζιτζι (χωρίς γρατζουνιές κλπ), χωρίς πλύσιμο δεν την παλεύουν. Απογοητεύτηκα λίγο, γιατί δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι τα καινούρια βινύλια κοστίζουν όσο 3 φορές το αντίστοιχο CD. Είναι πρακτικά αδύνατο να βρεις δίσκο κάτω από 20αρικο, ενώ το median παίζει στα 35 (αφήνω εκτός τα παλαβά τριψήφια).

Δηλαδή είτε πορεύεσαι με τσίκι-τσίκι, είτε αγοράζεις πλυντήριο με ένα σεβαστό ποσό, είτε τα σκας σα βλαμμένος.
εδώ δεν την παλεύουν οι σφραγισμένοι χωρίς μπουγάδα!

ναι 3 φορές κοστίζει ένας δίσκος από το ανάλογο cd και είμαστε τέρμα βλαμμένοι που αγοράζουμε δίσκους, χωρίς πλάκα!!
το σωστό να λέγεται............

Στη δεύτερη φώτο είναι θεόστραβο το πλατώ..Θέλει ευθυγράμμιση ακούτε λάθος. 😛
το γελάς , αλλά κάποτε ήταν λίγο στραβό όλο το πικάπ του ΓΔ και δεν μπόρεσε να παίξει το ΙΙΙ των αγαπημένων σου Ναξάτρας :ROFLMAO:

αναγκάστηκε να το ισιώσει και από τότε όλα παίζουν :ROFLMAO:

• Love
Reactions: Haagenti
τσέκαρες καλά την γείωση στο trichord ;;
έχεις αλλάξει / πειράξει ρυθμίσεις ;;;
η γειωση που βγαινει με χωριστο καλωδιο μετα απο ανακαλωδιιωση ( ειναι ο rega 250 ) πηγαινει στον ενισχυτη , και αυτη που ειχε απο την αρχη ο rega πηγαινει στο trichord . ετσι εχει τον μικροτερο βομβο
ρυθμισεις εκανα απο mc σε mm βελονα . λες να παιζει κατι με αυτο ;

η γειωση που βγαινει με χωριστο καλωδιο μετα απο ανακαλωδιιωση ( ειναι ο rega 250 ) πηγαινει στον ενισχυτη , και αυτη που ειχε απο την αρχη ο rega πηγαινει στο trichord . ετσι εχει τον μικροτερο βομβο
ρυθμισεις εκανα απο mc σε mm βελονα . λες να παιζει κατι με αυτο ;
πιθανόν να υπολείπονται ρυθμίσεις στην συσκευή που πρέπει να κάνεις.. μήπως υπεροδηγεί σε gain ;;;

Βασικά ο Ακερφελντ μπήκε σε νερά που ήταν πολύ παγωμένα γι' αυτόν..
Έχω την εντύπωση ότι οι μέρες σοβαρής (υπογραμμισμένο) δημιουργίας έχουν τελειώσει...Αυτό που έκανε στα '90s και '00's ήταν κάτι σαν παρθενογένεση πέρα από τα brutal ή μη φωνητικά.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα του τα χώσω επειδή κάνει αυτό που τον εκφράζει..Αν δεν εκφράζει εμένα πάω παρακάτω..Η ακούω παλαιότερες δουλειές του.
Θα τα πούμε αλλού αυτά γιατί είμαστε εντελως οφφ τόπικ εδω...

Είναι ελαφρύ μωρέ και φυσούσε! 😂
Άσε έπαθα ζημιά ...Σε είδα και θυμήθηκα το Epicus..Το βάζω να το ακούσω και στο Demons Gate άνοιξαν οι... πύλες. 😭

ΥΓ ...Ας είναι ελαφρύ το χώμα.

Attachments

• IMG_20220319_231430.jpg
    IMG_20220319_231430.jpg
    162.7 KB · Views: 12