Το chat του δικάναλου

Ναι βυθίζεται αρκετα θα ελεγα καμια σχέση με την bronze μου. Ποσα έβαλες βαρος ανάγνωσης αμα θυμάμαι καλα και αυτη στα 1,5 γραμμάρια παίζει η 1.50 οπως το δειχνει η ζυγαριά.
Εμεις στην δουλειά εχουμε τους λεγόμενους σιδεροφαγους στα αποριματοφορα μπορεί να τρώνε σίδερο απο την δισκοπλακα να σκουζει και αυτοι να μην περνουν χαμπάρι τον γνωστο σου πρέπει να ειναι κεφαλοφαγος ακιδοφαγος🤣🤣
τέτοιος είναι και στο ΛΦ...
άνθρωπος δεν του μιλάει στην δουλειά......

• Haha
Reactions: mparaxir
Οι 2m εχουν tracking angle 20 μοιρες σε αντιθεση με αλλες που εχουν 23 ακομη και περισσοτερο. Αυτο σημαινει οτι δουλευουν χαμηλα/κοντα στην επιφανεια του δισκου,
Αυτο δεν ειναι κακο η λαθος, αλλα αν συνδυαστει με τη φθορα του λαστιχου , πλησιαζει ακομη περισσοτερο την επιφανεια του δισκου.
να του πω να την βάλει στα 1,6γρ που είναι το μικρότερο προτεινόμενο βάρος ανάγνωσης;;

Ναι σωστο αλλα πανο πάρα είναι πολύ χαμηλή προς το δίσκο λιγο ακόμα και θα ξύνει η γεννητρια τον δίσκο. Δεν εχω και καμια παλια φωτογραφία από την bronze μου να βάλω να δείξω την διαφορά
βρήκα εγώ μια παλιά φωτογραφία της bronze σου, αλλά δυστυχώς δεν διαβάζει τον δίσκο.. απλά τον κοιτάει.... :ROFLMAO:

000_1343.JPG

• Haha
Σχετικα με την μπαταρια και την φαση των ηχειων.....
Nομιζω οτι κοιτας τα γουφερ .
Πρεπει και τα δυο να πηγαινουν ειτε προς τα μεσα ειτε προς τα εξω (συμφασικα)
Παντως ,ετσι για την ιστορια, και γω εχω κανει το ιδιο λαθος, με τα καλωδια ηχειων.
Υπερβολικη αυτοπεποιθηση και παρε τους Ερμηδες ,να παιζουν σαν τενεκεδες :)
έτσι ακριβώς, με την διαφορά ότι αν κάθεσαι απέναντι από κάποιο από τα 2, το μπάσο είναι μια χαρά.
δεν έχει σημασία σε ποιό από τα 2.. το θυμάσαι αυτό;; :LOL:

@ vlad Εμενα δεν μου απαντησες με αφησες παραπονεμένο.
Το δισκο ομως τον αλλαξες :LOL:

@ vlad δυο ερωτήσεις.
1. Η ακιδα πραγματικά αστράφτει γινε λιγο πιο συγκεκριμένος νερο σαπουνι και με τι την καθαρισες το βουρτσακι για τις κεφαλές η κατι αλλο?
με αυτό το βουρτσάκι που έχω πρόχειρο για τα "χοντρά"..

IMG_20220413_113549[1].jpg

το έβρεξα, το "πασπάλισα" στο σαπούνι για τα χέρια και έτριψα απαλά την βρεγμένη ήδη "βελόνα" και όλο το πλαστικό περίβλημα, την ανάρτηση και όλο το πίσω μέρος.
2. Κανω λάθος η βάζεις τον rocka rolla για να δοκιμάσεις πανω του αν καθαρισαν οι βελόνες κανενα πιο παλιο δίσκο δεν εχεις -- ιεροσυλία.
δεν κάνεις λάθος, αλλά μες στην μαύρη νύχτα να έψαχνα τον κατάλληλο δίσκο;; μπα....
άλλωστε η ακίδα δεν έχει καμία ζημιά και η γεωμετρία στον βραχίονά του ήταν σωστή.
εγώ την σετάρισα, εγώ του έφτιαξα το ΜΚ2 του.
Μου ηρθε και μένα χτές ο συγκεκριμένος απίθανη εγγραφη καμια σχέση με την πρωτη θα γραψω περιασοτερα στην ανάλογη στήλη.
φυσικά να γράψεις, αλλά κουβέντα δεν έγραψες για τα ψηφιακά σου σπίτι μου.
ναι, όπως έγραψα παραπάνω, παίζουν πραγματικά υπέροχα!
όμως ακόμα δεν μπορούν να σταθούν απέναντι στο πικάπ, ακόμα και όταν έχουμε κεφαλή και phono πολύ νορμάλ τιμής πάνω του.
ποιά είναι η δική σου γνώμη;;
ελεύθερα και με ειλικρίνεια θέλω να την γράψεις, δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου αν έχεις αντίθετη άποψη.

Μα προκαλείς τωρα που βαζεις διάφορες κεφαλές να υποθει αυτο που πειραζομαστε ο ένας τον αλλον για πλακα βέβαια
Δινεις τροφή στον κύριο μοντερατορ να στο πει🤣🤣
για να ζηλέψω την βάζει και πετυχαίνει τον στόχο του απόλυτα!! :ROFLMAO::ROFLMAO:

• Haha
πούλησέ μου την να μην κάθεται και μαραζώνει στο κουτί της...... ;)
Την πρώτη κεφαλη που εχω δεν την πουλάω κάποια στιγμή θα μπει ξανά.
Ας καταλάβαινα την ρύθμιση του προτακτορα που ειναι το μονο που μρ βασανίζει και θα εμπαινε τωρα που μιλάμε.

• Haha
Reactions: vlad66
η απόσταση της κεφαλής από τον δίσκο με βάρος ανάγνωσης 1,6γρ

IMG_20220413_122625[1].jpg

αν και δεν μπόρεσα να ακούσω από τα ηχεία περισσότερο από λίγα λεπτά, (η τηλεργασία της συντρόφου δεν με αφήνει σήμερα.. το τηλ της δεν σταματάει γμτ),
την ακούω με ακουστικά και πραγματικά είναι ..απόλαυση!
με συγκινεί η αντοχή της φθαρμένης ανάρτησης που δείχνει να "μην καταλαβαίνει" και αν κάποιος την άκουγε αυτήν την στιγμή χωρίς να ξέρει το πρόβλημα, θα έλεγε ότι η κεφαλή είναι στο peak της καριέρας της.

με subweight 5,7γρ στην ουρά η ΣΣ είναι στα 7,94Hz και με το αντίβαρο του εργοστασίου δεν μπορεί να ανέβει περισσότερο..
ο χαλβάς δεν έχει τόσο μικρό subweight και δεν δίνει φράγκο για να αποκτήσει και χωρίς αυτό η ΣΣ είναι στα 7,643Hz

κανονικά θα πρέπει να το βγάλω και να την ακούσω με τις ίδιες συνθήκες που την ακούει εκείνος...
μιας και τελείωσε η πλευρά, σπέυδω......

Εσείς θα τα'χετε φάει με το κουτάλι όλα αυτά, εγώ το βρήκα ενδιαφέρον.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πολύ μου αρέσουν αυτά τα "The truth about..." από κάποιους που νομίζουν ότι βρήκαν το δισκοπότηρο της μουσικής.
Το συγκεκριμένο video αναιρείται από μόνο του.
Ξεκινάει με ένα θέσφατο ότι η δειγματοληψία του CD είναι αρκετή για να "περιγράψει" τα πάντα.
Αν ίσχυε, δεν θα υπήρχε νόημα για τα HD ψηφιακά και τους σύγχρονους ρυθμούς δειγματοληψίας.

• Like
με αυτό το βουρτσάκι που έχω πρόχειρο για τα "χοντρά"..

View attachment 196358

το έβρεξα, το "πασπάλισα" στο σαπούνι για τα χέρια και έτριψα απαλά την βρεγμένη ήδη "βελόνα" και όλο το πλαστικό περίβλημα, την ανάρτηση και όλο το πίσω μέρος.

δεν κάνεις λάθος, αλλά μες στην μαύρη νύχτα να έψαχνα τον κατάλληλο δίσκο;; μπα....
άλλωστε η ακίδα δεν έχει καμία ζημιά και η γεωμετρία στον βραχίονά του ήταν σωστή.
εγώ την σετάρισα, εγώ του έφτιαξα το ΜΚ2 του.

φυσικά να γράψεις, αλλά κουβέντα δεν έγραψες για τα ψηφιακά σου σπίτι μου.
ναι, όπως έγραψα παραπάνω, παίζουν πραγματικά υπέροχα!
όμως ακόμα δεν μπορούν να σταθούν απέναντι στο πικάπ, ακόμα και όταν έχουμε κεφαλή και phono πολύ νορμάλ τιμής πάνω του.
ποιά είναι η δική σου γνώμη;;
ελεύθερα και με ειλικρίνεια θέλω να την γράψεις, δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου αν έχεις αντίθετη άποψη.
Να σου στείλω τις Benz μου να τις περάσεις ένα χέρι; Ντρέπομαι να ανεβάσω φωτογραφία τους, μετά απο χρόνια καθαρισμό με υγρά Clearaudio/Nagaoka έχουν τα χάλια τους, είναι σαν τρακτέρ που όργωσαν το μισό θεσσαλικό κάμπο μήνα Νοέμβρη.

• Sad
Μα προκαλείς τωρα που βαζεις διάφορες κεφαλές να υποθει αυτο που πειραζομαστε ο ένας τον αλλον για πλακα βέβαια
Δινεις τροφή στον κύριο μοντερατορ να στο πει🤣🤣
Ποια βρε, τη γιαγια ? Του 80 - 85 ειναι αυτη. Αλλα , συντηρημενη αψογα.
Αν το πει θα το υποστω, αλλα κατι θα βρω να του απαντησω........:LOL:

Last edited:
μετά από 1 ώρα ακουσμάτων και από ηχεία το τελευταίο τέταρτο περίπου, έρχεται η απογοήτευση...
η ανάρτηση ξεστάθηκε;;; μαλάκωσε;;;
ότι και να συμβαίνει, οι μέσες έχασαν εντελώς τις γλυκές αρμονικές τους και τα πρίμα παραμορφώνουν άτσαλα.. μόνο το μπάσο κρατάει το βάθος, την ατάκα και την ποιότητά του γενικά...
μου έρχεται να βάλω τα κλάματα και ας μην είναι δική μου.... τι κρίμα!

IMG_20220413_134104[1].jpg