Το chat του δικάναλου

τελείωσε η πλευρά και έκανα τον κόπο να πάω μέσα για να βρω το 2ο κλαμπ που έχω, μιας και το 1ο το βούτηξε ο φίλος μαζί με το ασημί ΜΚ2..
πήρε και το ακρυλικό ματ της cherry audio ο μπαγάσας....

ένα σκαλοπάτι καλύτερος ήχος σε όλο το φάσμα.

φίλε AUDIOLYTIC , μιας και το πικάπ το ξέρεις καλά, είχες παρατηρήσει αλλαγή στον ήχο του με την χρήση κλαμπ ;;

IMG_20220712_144802[1].jpg

• Like
Reactions: mparaxir
ξέχασα να γράψω ότι η ένταση φτάνει μέχρι τα 57db μάξιμουμ.

για κοίτα κάτι πράγματα... οι μποτιές ακούγονται αρκετά εντυπωσιακά!
τείνω να πιστέψω ότι και οι χαμηλές του ηχείου είναι στα ατού του.. όχι μόνο οι μεσαίες του...
κοντεύει να αναστήσει τον νεκρό! :ROFLMAO:

• Like
Reactions: mparaxir
φίλε AUDIOLYTIC , μιας και το πικάπ το ξέρεις καλά, είχες παρατηρήσει αλλαγή στον ήχο του με την χρήση κλαμπ ;;
Εξαρταται απο το ματ και το βαρος του clamp .

• Like
Reactions: vlad66
ξέχασα να γράψω ότι η ένταση φτάνει μέχρι τα 57db μάξιμουμ.

για κοίτα κάτι πράγματα... οι μποτιές ακούγονται αρκετά εντυπωσιακά!
τείνω να πιστέψω ότι και οι χαμηλές του ηχείου είναι στα ατού του.. όχι μόνο οι μεσαίες του...
κοντεύει να αναστήσει τον νεκρό! :ROFLMAO:
Να υποθεσω οτι δεν εβαλες ακομη το counterweight στον rega ?

SAS ????? Στην φωτο πιο κατω αλλη βλεπω.Με τη μπλε ακους αυτα που ακους ;;; Πες ναι και θα γελασουμε :LOL:
λέω ναι και έχεις δίκιο!!

ξέχασα ότι την sas την έβαλα στην GP 500 και έμεινε εκεί 😂😂

τώρα στην δουλειά διάβασα το πόστ σου και το πρόσεξα από την φωτογραφία μου....
και μόνο που το overhang είναι λάθος, φτάνει... 😂😂😂

λέω ναι και έχεις δίκιο!!

ξέχασα ότι την sas την έβαλα στην GP 500 και έμεινε εκεί 😂😂

τώρα στην δουλειά διάβασα το πόστ σου και το πρόσεξα από την φωτογραφία μου....
και μόνο που το overhang είναι λάθος, φτάνει... 😂😂😂
Τελικα τι κανει το "blind test" ε ??? ................ :LOL:

Τελικα τι κανει το "blind test" ε ??? ................ :LOL:
μα εδώ δεν έχουμε περίπτωση τυφλού τέστ..
έχουμε περίπτωση αλλαγής ηχείου, σε κάτι εντελώς διαφορετικό και πολύ καλύτερο μάλιστα.
είτε έβλεπα αυτό που άκουγα είτε όχι, πρωτόγνωρος ήχος θα ήταν, όπως και είναι.
blind test θα ήταν αν μου έκλεινες τα μάτια και με την Αρτεμη μου έλεγες ..ποιά ακίδα ακούς;;
αφού ακούσω χωρίς να βλέπω και τις δύο..
ή αν με τα 40άρια , ακόμα και αν δεν είχα ξανακούσει κάποιον συνδυασμό, να μου άλλαζες τις ακίδες και να με ρώταγες χωρίς να βλέπω , ποιά ακίδα παίζει...
θα υπήρχε και η πιθανότητα αν χωρίς να βλέπω, να μην μπορούσα να καταλάβω και αλλαγή ολόκληρης κεφαλής, ή αλλαγή ολόκληρου phono!
αφού το ATC παίζει αλλιώς και φυσικά πολύ καλύτερα, θα μπορούσες να βάλεις μικρή ΑΤ στην θέση της ΜΜ1 και να μην καταλάβω ότι παίζει μια μικρή ΑΤ...

άρα κατάλαβες πιστεύω ότι δεν έχω ακούσει ακόμα την 2η καλύτερη κεφαλή μου με τα ATC, ούτε φυσικά την καλύτερη μου... τι εκπλήξεις άραγε με περιμένουν;;;;

Last edited:
Να υποθεσω οτι δεν εβαλες ακομη το counterweight στον rega ?
σωστά υποθέτεις.
λέω να κάνω κάτι δουλίτσες πριν στον πλίνθο.
όμως για να μην μείνω χωρίς πικάπ, πρέπει πρώτα να φτιάξω οριστικά το μαύρο M5G όπως το ασημί ΜΚ2 που βούτηξε ο φίλος προχτές.
μετά θα πιάσω το thorens με τον rega του..

σωστά υποθέτεις.
όμως για να μην μείνω χωρίς πικάπ, πρέπει πρώτα να φτιάξω οριστικά το μαύρο M5G όπως το ασημί ΜΚ2 που βούτηξε ο φίλος προχτές.
Τίποτα δεν αφήνεις απειραχτο

σωστά υποθέτεις.
10 λεπτα χρειαζεσαι να αλλαξεις το cw.

Αποφασιζοντας ποιο cw προτιμας,θα εχουν πιο πολυ νοημα οι ακροασεις και τα συμπερασματα.

Αποφασιζοντας ποιο cw προτιμας,θα εχουν πιο πολυ νοημα οι ακροασεις και τα συμπερασματα.
οι ακροάσεις και τα συμπεράσματα θέλουν τον χρόνο τους και η εποχή είναι δύσκολη για τέτοια..
στην δουλειά, 2 άτομα δουλεύουμε για 3.. ρεπό του ..αγίου ..... και η ζέστη βασανιστική...

ακόμα και αν με ρώταγες την πιο "καυτή" ερώτηση, - "με τι θα προτιμούσες να ζήσεις αν στο επέβαλαν, ATC με το μικρότερο phono που έχεις, ή Αρτεμις με το μεγαλύτερο;"
δεν θα μπορούσα να σου απαντήσω με σιγουριά!
άσε να φύγει το γαμωκαλόκαιρο σου λέω.... :ROFLMAO:

οι ακροάσεις και τα συμπεράσματα θέλουν τον χρόνο τους και η εποχή είναι δύσκολη για τέτοια..
στην δουλειά, 2 άτομα δουλεύουμε για 3.. ρεπό του ..αγίου ..... και η ζέστη βασανιστική...

ακόμα και αν με ρώταγες την πιο "καυτή" ερώτηση, - "με τι θα προτιμούσες να ζήσεις αν στο επέβαλαν, ATC με το μικρότερο phono που έχεις, ή Αρτεμις με το μεγαλύτερο;"
Βρε vlad δεν ειναι μόνο οι ακροάσεις καποιοι απο εμάς (ΕΓΩ) δεν εχουν πάρει ουτε 1 μερα αδεια ολο το χρόνο για να τις πάρουν ολες μαζι τον Αυγουστο.
Εκτος της ζεστης δεν εχω καταλάβει καλοκαιρι ακομη και για μπάνιο ούτε λογος.

Γι' αυτό σου λέω. Δεν είναι ακόμα ώριμο να αποφασίσεις τι θα κρατήσεις. Θέλεις μια σαιζόν τουλάχιστον ακόμα, μη σου πω μιάμιση. :ROFLMAO:

Βρε vlad δεν ειναι μόνο οι ακροάσεις καποιοι απο εμάς (ΕΓΩ) δεν εχουν πάρει ουτε 1 μερα αδεια ολο το χρόνο για να τις πάρουν ολες μαζι τον Αυγουστο.
Εκτος της ζεστης δεν εχω καταλάβει καλοκαιρι ακομη και για μπάνιο ούτε λογος.
Βρε Τζιμ, εσύ τουλάχιστον κάθεσαι στα ρεπό σου και μάλιστα είναι πάντα ΣΚ αφού δουλεύεις 5νθήμερο.. κάνω λάθος;;
εγώ δουλεύω κυλιόμενα ρεπό, άρα καθημερινή, από τα οποία τα περισσότερα τα δουλεύω.
τους λόγους, άστους....

πρέπει να έχω πάνω από 25 μέρες σερί δουλειάς μέχρι σήμερα..
άδεια θα πάρω την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, με την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη... καλά κρασιά δηλαδή... 😂

Γι' αυτό σου λέω. Δεν είναι ακόμα ώριμο να αποφασίσεις τι θα κρατήσεις. Θέλεις μια σαιζόν τουλάχιστον ακόμα, μη σου πω μιάμιση. :ROFLMAO:
ούτε τώρα, ούτε ποτέ θα είναι ώριμο να αποφασίσω να δώσω την Αρτεμη... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
(αλλά προτιμώ την Σία από αυτήν............. :love:)

• Haha
  • Like
Reactions: AUDIOLYTIC and Pleo