Cable Cooker = Καλωδιοστρωτήρας
Όπως λέμε: "οδοστρωτήρας"!
Εχω διωξει καλωδια και λαμπες γιατι οταν "εστρωσαν" δε μου αρεσαν πλεον.Ο ηχος "μαλακωσε".Προσωπικα βρισκω ενδιαφερον το να "περιμενω" τα καλωδια να "στρωσουν" . Πως αλλαζουν , ποσο χρονο παιρνει κλπ.
Εδω και χρονια φτιαχνω δικα μου καλωδια , τα οποια παρακολουθω στο "στρωσιμο" .
Γνωρίζω τουλαχιστον δυο αντιπροσώπους hi-end που θεωρούν μεγάλη επιτυχία αν η εισαγωγή των προϊόντων τους βοηθήσουν ένα σύστημα ωστε να μαλακώσει ο ήχος.Εχω διωξει καλωδια και λαμπες γιατι οταν "εστρωσαν" δε μου αρεσαν πλεον.Ο ηχος "μαλακωσε".
+1Για εναν reviewer ισως να ειναι χρησιμο εργαλειο για να μπορει να ακουει τα καλωδια χωρις να περιμενει να στρωσουν.
Τα καλώδια ήταν Mamalos.Καλησπέρα παιδιά να σας ρωτήσω κάτι μιας και πιάσαμε για καλώδια. Θυμάστε στην έκθεση ήχου και εικόνας τον Οκτώβριο του 2022 στην Κηφισίας στην αίθουσα πάνω που ηταν τα ψηφιακά της ideon είχαν συνδεσεις με καλώδια Έλληνα κατασκευαστή, "metaxas" νομίζω, για τον οποιο ειχα διαβασει διθυράμβους. Έχει κάποιος από εσάς γνώση σχετικά. (site, τιμες κλπ.) ευχαριστώ πολύ
Nαι τον γνωρίζω ειναι καταπληκτικός άνθρωπος και οι δημιουργίες του σε αλλο επίπεδο αν θες για περισότερες πληροφορίες πμΚαλησπέρα παιδιά να σας ρωτήσω κάτι μιας και πιάσαμε για καλώδια. Θυμάστε στην έκθεση ήχου και εικόνας τον Οκτώβριο του 2022 στην Κηφισίας στην αίθουσα πάνω που ηταν τα ψηφιακά της ideon είχαν συνδεσεις με καλώδια Έλληνα κατασκευαστή, "metaxas" νομίζω, για τον οποιο ειχα διαβασει διθυράμβους. Έχει κάποιος από εσάς γνώση σχετικά. (site, τιμες κλπ.) ευχαριστώ πολύ
Ειδικα στο πικαπ, η επιλογη του καλωδιου βραχιονα, γινεται (πιο σωστη) , αφου προηγουμενως "τηρηθουν" καποια "τετριμμενα" που οι πλειστοι συνηθως δεν τηρουν , αγνοουν ή δεν θεωρουν σημαντικα. Σε περιπτωσεις δε , οπου υπαρχουν και ΜΜ και MC κεφαλες , ενα καλωδιο δεν ειναι αρκετο , ανεξαρτητα απο την τιμη ή τη φημη του.δεν εχω δοκιμάσει ακόμη αναλογικά (sorry vlad).
Ευτυχώς το πικάπ μου δεν εχει δυο βραχίονες οπότε δεν αντιμετωπιζω αυτο το θέμα.Ειδικα στο πικαπ, η επιλογη του καλωδιου βραχιονα, γινεται (πιο σωστη) , αφου προηγουμενως "τηρηθουν" καποια "τετριμμενα" που οι πλειστοι συνηθως δεν τηρουν , αγνοουν ή δεν θεωρουν σημαντικα. Σε περιπτωσεις δε , οπου υπαρχουν και ΜΜ και MC κεφαλες , ενα καλωδιο δεν ειναι αρκετο , ανεξαρτητα απο την τιμη ή τη φημη του.
Δεν ειπα για δυο βραχιονες, αλλα για 2 ή περισσοτερες κεφαλες , ΜΜ και MC (αν υπαρχουν δηλαδη και οι δυο τυποι κεφαλων) και εναλλασσονται στον ιδιο βραχιονα.Ευτυχώς το πικάπ μου δεν εχει δυο βραχίονες οπότε δεν αντιμετωπιζω αυτο το θέμα.
Aπλα να τονίσω ότι η τιμή που γράφω δίπλα στα μοντέλα μπήκε για να εχουμε μια τάξη μεγέθους τι συγκρίνουμε, να φέρω και ενα παράδειγμα το ταπεινό μου wireworld luna 8 των 50 ευρω έφαγε λάχανο πολλαπλάσιου κόστους καλώδια.
To έγραψα έτσι διότι θεωρώ οτι αν δεν εχεις δευτερο βραχίονα η διαδικασία αλλαγής κεφαλής είναι πιο χρονοβόρα απο την αλλαγή καλωδίου απο το βραχίονα στο phono.Δεν ειπα για δυο βραχιονες, αλλα για 2 ή περισσοτερες κεφαλες , ΜΜ και MC (αν υπαρχουν δηλαδη και οι δυο τυποι κεφαλων)
Δεν αμφιβαλλω. Τετοια παραδειγματα ειδα πολλα και γω.το ταπεινό μου wireworld luna 8 των 50 ευρω έφαγε λάχανο πολλαπλάσιου κόστους καλώδια.
Mamalos σωστά. Ευχαριστώ πολύΤα καλώδια ήταν Mamalos.
https://www.mamalos.com/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.