όχι δεν τα ξέρω.Έγραψα το ίδιο ποστ και το έσβησα.
Αλήθεια,αυτά τα ηχεία που έβαλα,τα ήξερες?
Μπρρρρ δεν τα έβαζα σπίτι μου που να παίζαμε καλύτερα και από τους ίδιους τους Pink Floyd
View attachment 214953
Είναι σύνηθες τα Klipschorn – όπως και όλα τα ηχεία κόρνας – κακοστημένα, με λάθος συνοδά και σε ακατάλληλους χώρους να ακούγονται όντως «σαν τα χειρότερα ηχεία του κόσμου». Το θέμα είναι τι γίνεται όταν διορθωθούν οι λάθος συνθήκες …τότε μάλλον αλλάζουν όλα άρδην…Αν έπαιζαν σαν τα περιβόητα klipsch horn , τότε "καλά κρασιά ".......ισως το χειρότερο ηχειο που έχω ακούσει![]()
και αυτό είναι το λογικό...Είναι σύνηθες τα Klipschorn – όπως και όλα τα ηχεία κόρνας – κακοστημένα, με λάθος συνοδά και σε ακατάλληλους χώρους να ακούγονται όντως «σαν τα χειρότερα ηχεία του κόσμου». Το θέμα είναι τι γίνεται όταν διορθωθούν οι λάθος συνθήκες …τότε μάλλον αλλάζουν όλα άρδην…
Ποιά είναι αυτά;Θα με ενδιέφερε κάτι για το χωριό...@vlad66 τα ηχειάκια που σου έδωσα είναι βασισμένα σε full range αξίας κάπου 60€ το ένα.
Απλά είναι στημένα με τη φιλοσοφία "αυτό μπορώ να κάνω, θα το κάνω όσο καλύτερα μπορώ" και δεν τα έχω "τσιτώσει"![]()
Θα στα δείξω σε φωτό το βράδυ..Ποιά είναι αυτά;Θα με ενδιέφερε κάτι για το χωριό...
Ποιά είναι αυτά;Θα με ενδιέφερε κάτι για το χωριό...
Έχω σκοπό να βάλω μια σίτα στα μεγάφωνα για προστασία.Αν θυμάμαι καλά, ήταν τα Fostex 126.
Βλέπω ότι ο γερμανός που τα είχα πάρει τα έχει πάει στα 76€ το κομμάτι + μεταφορικά.
Αλλά είχε βάλει και ένα πακέτο Haribo μέσα.
Αυτά δεν τα έβαλα στο κουτί, αλλά ανέλαβαν τα μικρά να βάλουν άλλα πραγματάκια.
Η υλοποίηση δεν είναι ούτε το απλό bass reflex που έχει το pdf, ούτε φυσικά η τερατώδης κόρνα!
Είναι ένα σχέδιο με διπλό κουτί που έχει 2 bass reflex (το ένα εσωτερικό).
Μεγάφωνα, ξύλα, συμπράγκαλα, επένδυση (είναι και κροκό δέρμα τρομάρα τους) είχε πάει τότε ένα 200άρι...
Σε έκθεση τα έχω ακούσει μια δύο φορές και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτό το θρυλικό ηχείο, είχε αυτόν τον ήχο.Είναι σύνηθες τα Klipschorn – όπως και όλα τα ηχεία κόρνας – κακοστημένα, με λάθος συνοδά και σε ακατάλληλους χώρους να ακούγονται όντως «σαν τα χειρότερα ηχεία του κόσμου». Το θέμα είναι τι γίνεται όταν διορθωθούν οι λάθος συνθήκες …τότε μάλλον αλλάζουν όλα άρδην…
Όχι νέες τρύπες.Πως θα τη βάλεις βρε;
Μην κάνεις τρύπες στο δέρμα, θα ανοίξει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.