Το chat του δικάναλου

ξέχασα τις WBT που μου έδωσες τις προάλλες...
και αυτές έχουν ισχυρότατο grip...

Αυτό γιατί μπορεί να συμβαίνει σε καινούργιο ενισχυτή;
Φίλος το αγόρασε σε προσφορά σφραγισμένο.
Να το στείλει πίσω για επισκευή ή είναι κάτι που μπορεί να χειριστεί μόνος του;

ΥΓ..Ο φίλος μένει Βέλγιο και το κατάστημα είναι από Ισπανία αν θυμάμαι καλά...

Attachments

• received_237081828930485.jpeg
    received_237081828930485.jpeg
    188.3 KB · Views: 35

εννοείς την αρνητική μπανάνα που φαίνεται να "βυθίζεται" λιγότερο από τις άλλες;;;
γενικά αυτό δεν πρέπει να είναι πρόβλημα , αλλά αν δεν του αρέσει για κάποιο λόγο πρέπει να δει αν η συγκεκριμένη μπανάνα είναι πιο "μακριά" από τις άλλες, ή η μπόρνα πιο "ρηχή"

εννοείς την αρνητική μπανάνα που φαίνεται να "βυθίζεται" λιγότερο από τις άλλες;;;
γενικά αυτό δεν πρέπει να είναι πρόβλημα , αλλά αν δεν του αρέσει για κάποιο λόγο πρέπει να δει αν η συγκεκριμένη μπανάνα είναι πιο "μακριά" από τις άλλες, ή η μπόρνα πιο "ρηχή"
Η μπόρνα είναι πιο ρηχή.. Είναι πρόβλημα γιατί μπορεί να θέλει να το πουλήσει αύριο μεθαύριο, δεν είναι αισθητικό το θέμα.
Παίζει κανονικά πάντως..

Η μπόρνα είναι πιο ρηχή.. Είναι πρόβλημα γιατί μπορεί να θέλει να το πουλήσει αύριο μεθαύριο, δεν είναι αισθητικό το θέμα.
Παίζει κανονικά πάντως..
δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο.. μήπως ξένο σώμα "εισέβαλε στην οπή" της μπόρνας;;
πάντως πρόβλημα δεν το λες σε θέμα λειτουργίας και grip..

δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο.. μήπως ξένο σώμα "εισέβαλε στην οπή" της μπόρνας;;
πάντως πρόβλημα δεν το λες σε θέμα λειτουργίας και grip..
Αυτό τον ρώτησα και εγώ, υπέθεσα ότι μπορεί να έχει παρεισφρήσει κάποιο κομμάτι φελιζολ από τη συσκευασία..
Αλλά όχι..

Του είπα να βάλει διχάλες από τη πλευρά του ενισχυτή αλλά είναι και το θέμα της μεταπώλησης.

Αυτό τον ρώτησα και εγώ, υπέθεσα ότι μπορεί να έχει παρεισφρήσει κάποιο κομμάτι φελιζολ από τη συσκευασία..
Αλλά όχι..

Του είπα να βάλει διχάλες από τη πλευρά του ενισχυτή αλλά είναι και το θέμα της μεταπώλησης.
τι να σου πω...
ας τραβήξει λίγο έξω τις άλλες όταν είναι να τον πουλήσει...

Να δοκιμάσει αν ξεβιδώνει το θηλυκό.
Μερικές φορές αυτά ξεβιδώνουν και βιδώνουν για να σφίξουν τις μπανάνες.

• Like
Reactions: Haagenti
και αυτές (μάλλον ακόμα καλύτερες από τις Ζ) αλλά δεν ξέρω πως ονομάζεται ο τύπος τους

τα δείγματα τα επέλεξα τυχαία όπως και τα μαγαζιά που τις πουλάνε...
Χρησιμοποιω DELTRON απο το '80 !!!!!!!!!!!!!!!!!
Crimping tool ή καλάι , και για τους τεμπεληδες εχουν και με βιδα.
Μονοκομματες και το ελατηριο σφικτο.

• Like
Reactions: vlad66

Στον προηγουμενο του ενισχυτη χρησιμοποιουσε το ιδιο καλωδιο χωρις το συγκεκριμενο προβλημα;Μηπως οι μπανανες εχουν μηχανισμο συσφιξης ο οποιος παρουσιαζει δυσλειτουργια στη συγκεκριμενη μπανανα:Οι υπολοιπες μπανανες παρουσιαζουν το ιδιο φαινομενο στη συγκεκριμενη μπορνα:

ξέχασα τις WBT που μου έδωσες τις προάλλες...
και αυτές έχουν ισχυρότατο grip...
Πλεον κυκλοφορουν οι 0610,κατασκευασμενες με τη λογικη του ελαχιστου μεταλλου.Κορυφαια επαφη και διατηρηση της στο χρονο ομως αν προκειται για WBT,διχαλα και παλι διχαλα.

Πλεον κυκλοφορουν οι 0610,κατασκευασμενες με τη λογικη του ελαχιστου μεταλλου.Κορυφαια επαφη και διατηρηση της στο χρονο ομως αν προκειται για WBT,διχαλα και παλι διχαλα.
Καλά τα δίχαλα , αλλά έχω μια "φοβία" με το κλώτσημα στις βόλτες.... :rolleyes:

Μηπως το ενα μαυρο θερμοσυστελλομενο ειναι πιο πισω απο τα αλλα ;

Καλά τα δίχαλα , αλλά έχω μια "φοβία" με το κλώτσημα στις βόλτες.... :rolleyes:
Δε μου εχει τυχει ποτε "κλωτσημα" με διχαλα ειτε με WBT ειτε με Cardas ειτε με Furutech ειτε με εργοστασιακα τερματισμενα καλωδια.Την τελευταια περιπτωση την απεφευγα οποτε μπορουσα και προτιμουσα ν' αγοραζω το καλωδιο ατερματιστο-αν κυκλοφορουσε και σ' αυτη τη μορφη-για ηχητικους και οικονομικους λογους.Σ' αυτα που χρησιμοποιω τα τελευταια χρονια(Ringmat)αναγκαστηκα να τα τερματισω(στον Βαγγελη Ριτσο,ο οποιος εκανε και μια επιπλεον αναβαθμιση στα καλωδια την οποια συνιστα η Ringmat και βαριομουν να κανω μονος μου)γιατι ειναι 8 καρε και δε χωρουσαν "γυμνα".Παντως στην περιπτωση των WBT,το σωστο ειναι να χρησιμοποιουνται και τα αντιστοιχα sleeves της εταιριας οπως εκανα κι εγω.Βεβαια,ετσι το κοστος "εκτοξευεται" ομως αν καποιος δεν επιθυμει συμβιβασμο...

• Like
Reactions: MakisM
Στον προηγουμενο του ενισχυτη χρησιμοποιουσε το ιδιο καλωδιο χωρις το συγκεκριμενο προβλημα;Μηπως οι μπανανες εχουν μηχανισμο συσφιξης ο οποιος παρουσιαζει δυσλειτουργια στη συγκεκριμενη μπανανα:Οι υπολοιπες μπανανες παρουσιαζουν το ιδιο φαινομενο στη συγκεκριμενη μπορνα:
Δοκίμασε όλες τις 🍌 στη συγκεκριμένη μπόρνα αλλα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.. Μόνο σε αυτή δεν μπαίνει σωστά.