Να ανοίξεις νέο θέμα για την έκθεση του Μονάχου.Παίδες είμαι Μόναχο, ξεποδαριαστηκα, εχω αρκετές φώτο, κ μπορώ να πω στο τέλος ποια με εντυπωσίασαν. Που να ανοίξω νέο θέμα? Απλά όταν επιστρέψω με βλέπω να ανεβάζω
Να ανοίξεις νέο θέμα για την έκθεση του Μονάχου.Παίδες είμαι Μόναχο, ξεποδαριαστηκα, εχω αρκετές φώτο, κ μπορώ να πω στο τέλος ποια με εντυπωσίασαν. Που να ανοίξω νέο θέμα? Απλά όταν επιστρέψω με βλέπω να ανεβάζω
Είναι τόσοι πολλοί που καταντάει εκνευριστικό.Καλά ήδη στο YouTube έχουν ανέβει βίντεο virtual walkthrough της έκθεσης του Μονάχου. είναι κάτι τύποι που κουβαλάνε ολόκληρη εγκατάσταση 4Κ κάμερες 32μπιτα μικρόφωνα .. χαμός ...
δεν άνοιξε;;Να ανοίξεις νέο θέμα για την έκθεση του Μονάχου.
Α, δεν το είχα δει!δεν άνοιξε;;
αυτό δεν είναι;;
Hi-End Μονάχου 2023
Καταρχήν να ζητήσω την επιείκεια σας για την ποιότητα κάποιων φωτογραφιών. Είναι η πρώτη μου φορά κ θέλω να τα δω σχεδόν όλα, πολυυυ τρέξιμο. Ένα πρώτο γενικό συμπέρασμα. Κάποια setup για να κλαις τα λεφτά σου πανέμορφα να διακοσμήσεις το πανάκριβο σαλόνι σου.... Κυρίως ηχεία. Εμπειρια όμως...avclub.gr
θελω να αλλαξω τα φις shuko και iec στο καλωδιο ρευματος
να κολλησω τα καλωδια στα φις η μονο να τα βιδωσω ;
το καλωδιο ειναι της XLO και τα εχουν κολλημενα οπως φαινεται στη φωτο
View attachment 215700
γιατι δεν εχει ; το κιτρινο καλωδιο ειναι στη μγειωση του σουκοΘεωρώ πως όπως φαίνεται στη φωτογραφία είσαι οκ συνδεσμολογικά. Βέβαια τώρα δεν έχεις σύνδεση με τη γείωση του δικτύου αν δεν κάνω λάθος.
Το άνοιξα αφού μου είπατε να ανοίξω νέο θέμα κ που.Α, δεν το είχα δει!
Το σούκο έχει.γιατι δεν εχει ; το κιτρινο καλωδιο ειναι στη μγειωση του σουκο
Βιδωσε τα.Εννοειται οτι θ' ακουσεις σαφως καλυτερα αλλαζοντας τα κοινα εργοστασιακα βυσματα.θελω να αλλαξω τα φις shuko και iec στο καλωδιο ρευματος
View attachment 215700
To ιδανικό είναι αφου βγάλεις τα άκρα του φισ για πορτατιφ με το κολητηρι σου να στρώσεις την κόλληση ομοιομορφα στο χαλκό να τοποθετήσεις με προσοχή ωστε η επαφή να είναι η καλύτερη δυνατή και να σφίξεις δυνατά.θελω να αλλαξω τα φις shuko και iec στο καλωδιο ρευματος
View attachment 215700
δεν το δοκιμασα ακομαTo ιδανικό είναι αφου βγάλεις τα άκρα του φισ για πορτατιφ με το κολητηρι σου να στρώσεις την κόλληση ομοιομορφα στο χαλκό να τοποθετήσεις με προσοχή ωστε η επαφή να είναι η καλύτερη δυνατή και να σφίξεις δυνατά.
Αν θες μετα να το πάς σε άλλο επίπεδο δοκιμάζεις διάφορες ασημοκολήσεις και διαφορετικό μήκος καλωδίου.
Αν και στην πληοψηφία των συστημάτων δεν ακούς ουτε την αλλαγη του σούκο.
Εσυ άκουσες διαφορά??
Το top-end της επαφής είναι πρώτα καλό σφίξιμο / βίδωμα και μετά κόλλημα. Έτσι ούτε οξειδώνεται ούτε χαλαρώνει. Αλλά είναι πολύ σπάνιο να είναι εφικτό κάτι τέτοιο.Βασικά είναι όντως η καλύτερη επαφή αλλά με τον χρόνο οξειδώνεται, χαλαρώνουν οι βίδες κλπ κλπ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.