Το chat του δικάναλου

Η Technics παρουσίασε το νέο πικάπ άμεσης οδήγησης με μια νέα μέθοδο ελέγχου μετάδοσης της κίνησης για καλύτερη περιστροφική του πλατό και ένα νέο τροφοδοτικό για χαμηλότερο θόρυβο.
https://hxosplus.gr/hxos/technics-sl-1200gr2/
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Είναι εδώ η σωστή κατηγορία για να σας γράψω τι συμβαίνει αν βουλώσει η απορροή του κλιματιστικού που έτυχε να βρίσκεται πάνω από το ρακ με πικάπ, προνισχυτή, DAC, και όλα μου τα βινύλια? Α. Και δίπλα ένα subwoofer. Και κάτι ακόμα: να το πάρεις χαμπάρι 3+ μέρες μετά. ⚰️⚰️⚰️

Πλέον μόνο streaming, και ευχαριστώ το σύμπαν που πριν 2 χρόνια κάτι με φώτισε και έβαλα τα ηχεία σε βάσεις.

Είναι εδώ η σωστή κατηγορία για να σας γράψω τι συμβαίνει αν βουλώσει η απορροή του κλιματιστικού που έτυχε να βρίσκεται πάνω από το ρακ με πικάπ, προνισχυτή, DAC, και όλα μου τα βινύλια? Α. Και δίπλα ένα subwoofer. Και κάτι ακόμα: να το πάρεις χαμπάρι 3+ μέρες μετά. ⚰️⚰️⚰️

Πλέον μόνο streaming, και ευχαριστώ το σύμπαν που πριν 2 χρόνια κάτι με φώτισε και έβαλα τα ηχεία σε βάσεις.
ζημιά σε όλα αυτά ;;;; o_O

ζημιά σε όλα αυτά ;;;; o_O

To 'σκατό' (Mani) σκουριασμένο σε σημείο που δεν το ανάβω καν, το subwoofer ξεφλουδισμένο, είχε μουλιάσει. Το πικάπ περιέργως δε φαίνεται να έχει πάθει τίποτα (να'ναι καλά το καπάκι, μάλλον?). Βέβαια μέχρι να το βάλω να παίξει δεν υπόσχομαι.

Τα βινύλια τα κουτιά όλα για πέταμα, οι δίσκοι μεταφέρθηκαν σε άλλους φακέλους ελπίζοντας να μην έχουν καταστραφεί (ευτυχώς οι περισσότεροι ήταν αρχαίοι χωρίς οικολογικές ευαισθησίες και είχαν πλαστικούς φακέλους). Αλλά πάλι χωρίς phono δεν έχω δοκιμάσει να παίξω τίποτα.

Το μόνο καλό είναι ότι η ασφάλεια πληρώνει τα χοντρά (κατεστραμμένο ξύλινο πάτωμα, τοίχος και ταβάνι του κάτω ορόφου), και πιθανώς κάποια από τα παραπάνω (ακόμα το ψάχνω).

Τζόκερ έπαιξα μετά, αλλά κι εκεί τζίφος. :cool:

Μόλις ανέβηκε το δελτίο τύπου που θα σταλεί στις 12 του μήνα για το νέο Direct Drive της Denon.

Γράφει και την τιμή. 2499€. Διαθεσιμότητα τον Οκτώβριο επίσης.

• Like
Reactions: MakisM
Μόλις ανέβηκε το δελτίο τύπου που θα σταλεί στις 12 του μήνα για το νέο Direct Drive της Denon.

Γράφει και την τιμή. 2499€. Διαθεσιμότητα τον Οκτώβριο επίσης.
Θα μπορέσουμε να έχουμε φωτογραφίες ;

Θα μπορέσουμε να έχουμε φωτογραφίες ;

Όταν είναι να κατεβάσεις περιεχόμενο και υπάρχει εμπάργκο, υπάρχει προειδοποίηση. Θα μου πεις, και τότε γιατί επιτρέπεται να το κατεβάσεις; Γιατί πολύ απλά σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις υλικό για τον ιστότοπό σου και όταν αρθεί το εμπάργκο να έχεις ήδη κάνει την προεργασία πιο πριν και το ανεβάζεις κατ' ευθείαν.
Συνεπώς την Τρίτη που λήγει το εμπάργκο μόνο μπορώ να δείξω φωτογραφίες, αλλά θα έχουν κυκλοφορήσει από το πρωί έτσι κι αλλιώς. Την οποία Τρίτη εν τω μεταξύ έχει webinar για τον δικάναλο AV της Marantz τον Stereo 70s.

• Like
Reactions: n_olympios
Όταν είναι να κατεβάσεις περιεχόμενο και υπάρχει εμπάργκο, υπάρχει προειδοποίηση. Θα μου πεις, και τότε γιατί επιτρέπεται να το κατεβάσεις; Γιατί πολύ απλά σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις υλικό για τον ιστότοπό σου και όταν αρθεί το εμπάργκο να έχεις ήδη κάνει την προεργασία πιο πριν και το ανεβάζεις κατ' ευθείαν.
Συνεπώς την Τρίτη που λήγει το εμπάργκο μόνο μπορώ να δείξω φωτογραφίες, αλλά θα έχουν κυκλοφορήσει από το πρωί έτσι κι αλλιώς. Την οποία Τρίτη εν τω μεταξύ έχει webinar για τον δικάναλο AV της Marantz τον Stereo 70s.
Βλέπεις δεν κρατιέμαι 😂

Βλέπεις δεν κρατιέμαι 😂

Του χομπίστα ο καημός είναι μεγάλος. Σκέψου ότι εγώ έχω ανεβάσει στο e-shop τα προϊόντα αλλά δεν πατάω το κουμπί της δημοσίευσης πριν έρθει ο τιμοκατάλογος. Κι εγώ δηλαδή είμαι στο περίμενε, μη νομίζεις... .

Άσχετο αλλά δείχνει πόσο μακριά είμαστε από το ζητούμενο.
Το Σάββατο είχα πάει στον γάμο φίλου μουσικού.
Τα παιδιά αποφάσισαν να κάνουν τον γάμο τους όπως ήθελαν, δηλαδή όσο το δυνατόν να μην παίξουν τα κλασσικά "μπήκαν τα γίδια στο μαντρί", αλλά να παίξουν Jazz - Blues με ζωντανή ορχήστρα, ένα φιλικό συγκρότημα του γαμπρού (lazytrains, αξίζει να τους ψάξετε).
Εννοείται ότι την επόμενη μέρα κατέβασα το album τους από το bandcamp και το έβαλα στο σύστημά μου.
1) Από κοντά, η φωνή της τραγουδίστριας είναι πολλές κλάσεις ανώτερη.
2) Δεν συζητάμε για στερεοφωνικό εικόνα ή το πόσο καθαρά ακούγονται τα όργανα (ναι, στο live δεν υπάρχουν μπουμαρίσματα, μπερδέματα κλπ).
3) Όταν ανέβηκε ο γαμπρός να παίξει μαζί τους, έπιασα τη (τρελή) διαφορά που έκανε το ένα μπάσο από το άλλο. Αφού τον έπιασα μετά και του λέω "ρε συ, πάτησες κάτι στο πεντάλ και άλλαξε τόσο ο ήχος;" και μου απάντησε "όχι, έβαλα το δικό μου το άταστο να παίξω"
Κάπου εκεί κατάλαβα γιατί με έβριζε όταν ακούγαμε το Τemptation σπίτι μου "ρε μλκ, σοβαρά δεν ακούς; με άταστο παίζει ο μπασίστας!". :oops:
Μέχρι τότε νόμιζα ότι απλά φλέξαραν ότι μπορούν να παίξουν χωρίς τάστα. :ROFLMAO:

In conclusion...
Όχι μόνο προσπαθούμε να πλησιάσουμε "στο περίπου" τι ακούμε σε ένα live αλλά δεν έχουμε καν τις μουσικές γνώσεις να το εκτιμήσουμε!

όλη η κουβέντα πήγε στο νήμα που άνοιξε ο Μάκης για το νέο πικάπ της Denon

επειδή τα πόστ γράφτηκαν νωρίτερα (χρονικά) από το νήμα, το 1ο πόστ είναι του Λεωνίδα ο οποίος άλλωστε ήταν ο 1ος που "έβγαλε στην φόρα" το πικάπ...

Στις 26 Σεπτεμβρίου έχουν webinar για κάτι που θα ανακοινωθεί στις 24 Οκτωβρίου. :p

Δηλαδή όχι ένα, αλλά δύο πράγματα θα είναι. Δικάναλα. Ως σετ τα βλέπω για βραβείο EISA του χρόνου.

Έχω φτιάξει ενα αγγλικο λογαριασμό Qobuz από το εταιρικό vpn . Απορρίπτει χρεωστική, PayPal και Revolut και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παίξω mp3 320kbps και για λίγα δευτερόλεπτα. Καμία ιδέα για να έχω Qobuz στην Ελλάδα ;