τα υλικά από την πάνω μεριά θέλω να δω..Πάρε μια ιδέα..Βαριέμαι να το λύσω τελείως.
βλέπω όμως κακές κολλήσεις σε κάποια σημεία.. μήπως δεν βλέπω καλά από την φωτό;;
τα υλικά από την πάνω μεριά θέλω να δω..Πάρε μια ιδέα..Βαριέμαι να το λύσω τελείως.
τα υλικά από την πάνω μεριά θέλω να δω..
βλέπω όμως κακές κολλήσεις σε κάποια σημεία.. μήπως δεν βλέπω καλά από την φωτό;;
ζημιά σε όλα αυτά ;;;;Είναι εδώ η σωστή κατηγορία για να σας γράψω τι συμβαίνει αν βουλώσει η απορροή του κλιματιστικού που έτυχε να βρίσκεται πάνω από το ρακ με πικάπ, προνισχυτή, DAC, και όλα μου τα βινύλια? Α. Και δίπλα ένα subwoofer. Και κάτι ακόμα: να το πάρεις χαμπάρι 3+ μέρες μετά.
Πλέον μόνο streaming, και ευχαριστώ το σύμπαν που πριν 2 χρόνια κάτι με φώτισε και έβαλα τα ηχεία σε βάσεις.
ζημιά σε όλα αυτά ;;;;![]()
Θα μπορέσουμε να έχουμε φωτογραφίες ;Μόλις ανέβηκε το δελτίο τύπου που θα σταλεί στις 12 του μήνα για το νέο Direct Drive της Denon.
Γράφει και την τιμή. 2499€. Διαθεσιμότητα τον Οκτώβριο επίσης.
Θα μπορέσουμε να έχουμε φωτογραφίες ;
Βλέπεις δεν κρατιέμαιΌταν είναι να κατεβάσεις περιεχόμενο και υπάρχει εμπάργκο, υπάρχει προειδοποίηση. Θα μου πεις, και τότε γιατί επιτρέπεται να το κατεβάσεις; Γιατί πολύ απλά σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις υλικό για τον ιστότοπό σου και όταν αρθεί το εμπάργκο να έχεις ήδη κάνει την προεργασία πιο πριν και το ανεβάζεις κατ' ευθείαν.
Συνεπώς την Τρίτη που λήγει το εμπάργκο μόνο μπορώ να δείξω φωτογραφίες, αλλά θα έχουν κυκλοφορήσει από το πρωί έτσι κι αλλιώς. Την οποία Τρίτη εν τω μεταξύ έχει webinar για τον δικάναλο AV της Marantz τον Stereo 70s.
Βλέπεις δεν κρατιέμαι![]()
Ενισχυτής / CDP ;;;
Και streamer ξέρω γω;;;;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.