Το chat του δικάναλου

Και η XL παίζει πολύ καλά δεν θα έκανα αναφορά αν δεν …
Το θέμα είναι τι διάφορες έχουν όλες αυτές από θέμα γεννήτριας ,μπερδεύτηκα .
από τα γραφόμενα πολλών ετών που διάβασα σε sites του εξωτερικού, όλες οι empire παίζουν καταπληκτικά.
κάποιοι τις θεωρούν καλύτερες από τις άλλες αμερικάνες..
ίσως για αυτή την εταιρία έπρεπε να κλαίμε για το κλείσιμό της.
δυστυχώς την "ανακάλυψα" αργά ,από τύχη μάλιστα.. αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ....

ΥΣ
με πρόλαβες στην αγγελία του dual.. για την κεφαλή και μόνο ήθελα να το πάρω.
αλλά χαλάλι.. και σε σένα θα κάνει καλή παρέα με τις άλλες που έχεις

• Like
Reactions: MakisM
:ROFLMAO:
λες να κλαίει τώρα το παλικάρι που το σούταρε;;
αλίμονό του αν διαβάζει το τι λέμε για τις Empire, αλίμονο και αν δει τα θαυμαστικά σου για το IDLER Dual :LOL:

Αν το επαιρνες εσυ ξερεις που θα το πεταγες ................ :LOL::LOL::LOL:
τι να το έκανες δλδ;;
έχεις κορυφαίο πικάπ τροχαλίας.

Και μονο η "διασωση" θα αξιζε τον κοπο. Θυμασαι το ARISΤON RD40 του φιλου μου ?
Ασε που περιμενουν σειρα ενα AR XA και ενα Thorens TD150 .

Last edited:
  • Love
Reactions: vlad66
:ROFLMAO:
λες να κλαίει τώρα το παλικάρι που το σούταρε;;
αλίμονό του αν διαβάζει το τι λέμε για τις Empire, αλίμονο και αν δει τα θαυμαστικά σου για το IDLER Dual :LOL:
Λες ;

Την εποχη της ηταν απο τις καλυτερες της κατηγοριας της. Πολυ ψηλη ενδοτικοτητα, επαιζε με πολυ χαμηλο βαρος αναγνωσης 0.5-1.25 γρ.
Η ADC ειχε τοτε και αναλογα ελαφρυ βραχιονα , τον LMF 1 & 2 , με ενεργο μαζα 6 γρ.
Υπήρχε κάποιου είδους συνεργασία με την Lenco? Και τα τρία που έχω ήρθαν με ADC πάνω στον βραχίονα, αλλά και στο φόρουμ της Lenco, πολλοί την είχαν έτσι

Υπήρχε κάποιου είδους συνεργασία με την Lenco? Και τα τρία που έχω ήρθαν με ADC πάνω στον βραχίονα, αλλά και στο φόρουμ της Lenco, πολλοί την είχαν έτσι
έχεις ADC headshells ακόμα;;
πουλάς κάποιο ;;;;
ειδικά αν έχεις κάποιο LMG1
Γιάννη μου...... :giggle:

• Haha
Reactions: AUDIOLYTIC
Δεν θυμαμαι. Υπηρχε ομως συνεργασια με την BSR στα πικαπ. ADC & BSR ειχαν παρομοια πικαπ και βραχιονες τοτε .
Ποιες ADC ειχαν τα Lenco σου ; Πολυ καλες κεφαλες ηταν γενικα , με ορισμενες ακριβες να ηταν καταπληκτικες.
Η κορυφαια τους ηταν η ASTRION και η σειρα TRX αν θυμαμαι καλα.