ελπίζω με καθαρές φωτογραφίες να βγάλουμε άκρη και να μην αστοχήσει ο Μάκης σε ενδεχόμενη αγορά βελόνας..Οι Ι,ΙΙ,ΙΙΙ οχι .Η σειρα D με την XL γεννητρια ισως εχουν διαφορες εννοω.
ελπίζω με καθαρές φωτογραφίες να βγάλουμε άκρη και να μην αστοχήσει ο Μάκης σε ενδεχόμενη αγορά βελόνας..Οι Ι,ΙΙ,ΙΙΙ οχι .Η σειρα D με την XL γεννητρια ισως εχουν διαφορες εννοω.
από τα γραφόμενα πολλών ετών που διάβασα σε sites του εξωτερικού, όλες οι empire παίζουν καταπληκτικά.Και η XL παίζει πολύ καλά δεν θα έκανα αναφορά αν δεν …
Το θέμα είναι τι διάφορες έχουν όλες αυτές από θέμα γεννήτριας ,μπερδεύτηκα .
προσπάθησε ξανά.. ο φακός να εστιάζει εκεί που πρέπει...
Σαφως.ελπίζω με καθαρές φωτογραφίες να βγάλουμε άκρη και να μην αστοχήσει ο Μάκης σε ενδεχόμενη αγορά βελόνας..
αυτό:Μακη, ποιο DUAL ειναι ?
Μαλλον γνησια μου φαινεται παρ'ολο που της λειπει ο προστατευτικο.προσπάθησε ξανά.. ο φακός να εστιάζει εκεί που πρέπει...
είναι η γνήσια.. το προστατευτικό σπάει εύκολα.. ( πριν λίγο έσπασα το αντίστοιχο της Ε200Μαλλον γνησια μου φαινεται παρ'ολο που της λειπει ο προστατευτικο.
κωλόφαρδος ο Μάκης δλδ ;;;IDLER !!!
Ναικωλόφαρδος ο Μάκης δλδ ;;;
Αν το επαιρνες εσυ ξερεις που θα το πεταγες ................εγώ θα το πέταγα αν το προλάβαινα.....![]()
τι να το έκανες δλδ;;Αν το επαιρνες εσυ ξερεις που θα το πεταγες ................![]()
Λες ;
λες να κλαίει τώρα το παλικάρι που το σούταρε;;
αλίμονό του αν διαβάζει το τι λέμε για τις Empire, αλίμονο και αν δει τα θαυμαστικά σου για το IDLER Dual![]()
κατάρες στον Μάκη μη ρίχνει.. γιατί δεν φταίει σε τίποτα το παιδί που είδε την ευκαιρία και την άρπαξε...Λες ;
Υπήρχε κάποιου είδους συνεργασία με την Lenco? Και τα τρία που έχω ήρθαν με ADC πάνω στον βραχίονα, αλλά και στο φόρουμ της Lenco, πολλοί την είχαν έτσιΤην εποχη της ηταν απο τις καλυτερες της κατηγοριας της. Πολυ ψηλη ενδοτικοτητα, επαιζε με πολυ χαμηλο βαρος αναγνωσης 0.5-1.25 γρ.
Η ADC ειχε τοτε και αναλογα ελαφρυ βραχιονα , τον LMF 1 & 2 , με ενεργο μαζα 6 γρ.
έχεις ADC headshells ακόμα;;Υπήρχε κάποιου είδους συνεργασία με την Lenco? Και τα τρία που έχω ήρθαν με ADC πάνω στον βραχίονα, αλλά και στο φόρουμ της Lenco, πολλοί την είχαν έτσι
Δεν θυμαμαι. Υπηρχε ομως συνεργασια με την BSR στα πικαπ. ADC & BSR ειχαν παρομοια πικαπ και βραχιονες τοτε .Υπήρχε κάποιου είδους συνεργασία με την Lenco? Και τα τρία που έχω ήρθαν με ADC πάνω στον βραχίονα, αλλά και στο φόρουμ της Lenco, πολλοί την είχαν έτσι
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.