MakisM
Μέλος Σωματείου
- 12 May 2009
- 5,693
Άνοιξες ολόκληρη κουβέντα για τα πικαπ .Φαντάσου όλα αυτά τα καλά που λες , σε πλίνθο της προκοπής....
Ούτε με την ανάδραση με βάρη στον βραχίονα δεν θα είχε πρόβλημα.
Γιατί μια τάβλα ότι και να της κάνεις, τάβλα θα παραμείνει... άντε να την κάνεις λάκα για να γίνει όμορφη όπως στο ΕΑΤ και κάτι άλλα...
Έχεις δει κάποιο κορυφαίο audiophile πικάπ να "στηρίζεται" σε μία τάβλα;;
Όταν είναι καθαρά μάζας , "τάβλες" και κιλά να δουν τα μάτια σου....
Δυστυχώς η ευτυχώς αν ηταν να ζυγίσουνε τα πικαπ με το βάρος ,ζήτω που καήκαμε είναι μια ολόκληρη μηχανολογική κατασκευή που σε καμία περίπτωση δεν χρειάζονται μηχανολογικές τριβές ούτε από το πλατό μα ούτε από τον βραχίονα μα ουτε και από τον κινητήρα .
Αυτός είναι και ο λόγος που ακόμη το ψάχνουν για αυτό βλέπεις τόσες διαφορετικές κατασκευαστικές μηχανολογικές προσεγγίσεις …
Φυσικά υπάρχουν πικαπ που στηρίζονται σε μια τάβλα και μάλιστα κάποια από αυτά είναι και πανάκριβα ,πάρε το παράδειγμα της Rega που έχει τόσους οπαδούς απλή μηχανολογική κατασκευή αλλά έξυπνη .
Υ.Σ Και τωρα που το σκέφτομαι σιγά μην φτιάξω πλίνθο για το dual 1219 ,μπορώ φυσικά και 300 κιλά να βάλω έχω την δυνατότητα και τα μηχανήματα τα έχω στα πόδια μου …
Αλλά δεν πρόκειται να ακούσεις καμία διαφορά άσε που κινδυνεύεις την ανάδραση να την πας στον θεό ,για πικαπ όμως με ανάρτηση δεν μιλάμε ;