Στις πωλήσεις των accessoriesΑν αποφασίσω να τους δώσω, εδώ να αποτανθω έτσι?![]()
Λέω να μην το σβήσω ποτέ από δω και πέρα...
Δεν θεωρο οτι ειναι φτωχη η ενίσχυση, μπορεί τα ηχεια να μην βγαζουν το 100% αλλα τα οδηγεί ο ενισχυτής αλλιως θα ειχα και κλιπαρισματα πραγμα που δεν εχω.Καλημέρα φίλε, αχ που είναι αυτη η νέκρα την αναζητώ πολυ αυτο το καλοκαιρι, (πρωτο καλοκαιρι που δεν πηγα καθόλου διακοπες λογο δουλειας)
Σίγουρα η ενισχυση είναι πτωχή αλλά οπως γραφει και ο Vlad είναι δύσκολοι οι καιροί, (αν και αυτο είναι διαφορετικό για τον καθένα).
θεωρω οτι βελόνα και phono εχουν μεγαλύτερη ευθυνη μιας και σε αλλους δίσκους είσαι ευχαριστημένος με την ενταση.
Θυμησε μου το phono σου ειναι λαμπάτο?
Τι βελόνα φοράς?
Αυτο ακριβως , κυριως σε θεματα διαφορας εντασης απο δισκο σε δισκο. Η κεφαλη/phono/ενισχυτης δεν εχουν την ικανοτητα επιλογης .Οσο το επιτρεπει ο δισκος, τοσο δυνατα παιζουν , παντα σε συγκριση με εναν αλλο δισκο, που μπορει να ακουγεται πιο δυνατα ή πιο σιγα.Εγώ πιστεύω ειναι θεμα ηχογραφησης του δισκου
Βάζω cd, μια χαρά παίζει..
άρα η πιο αξιόπιστη λύση φαίνεται να είναι το βινύλιοΩχ αμάν αμάν![]()
Η αποθηκευμένη μουσική της δεκαετίας ’90 χάνεται λόγω αποτυχίας των σκληρών δίσκων
Η μουσική βιομηχανία αποθηκεύει την μουσική της από την δεκαετία του 90 και μετά σε σκληρούς δίσκους, αλλά ανακάλυψε ότι το ένα πέμπτο εξ αυτών αποτυγχάνει πλέον να διαβαστεί. Ένα πολύ σκληρό μάθημα…iguru.gr
![]()
Ωχ αμάν αμάν![]()
Η αποθηκευμένη μουσική της δεκαετίας ’90 χάνεται λόγω αποτυχίας των σκληρών δίσκων
Η μουσική βιομηχανία αποθηκεύει την μουσική της από την δεκαετία του 90 και μετά σε σκληρούς δίσκους, αλλά ανακάλυψε ότι το ένα πέμπτο εξ αυτών αποτυγχάνει πλέον να διαβαστεί. Ένα πολύ σκληρό μάθημα…iguru.gr
![]()
Καλα ποιος τα γραφει αυτα? Click baitΑ, καλά.. πέσαμε σε 100% άχρηστους εδώ..
Πρέπει να είσαι πολύ τζιμάνι για να γράφεις δεδομένα σε σκληρό δίσκο, να τον βάζεις στο ντουλάπι και να περιμένεις να δουλέψει ξανά μετά από 30 χρόνια.
Αυτά τα ξέρει και η κουτσή Μαρία στην Πληροφορική.
Αδικαιολόγητοι.
Είναι αναπαραγωγή αυτού του άρθρου: https://www.mixonline.com/business/inside-iron-mountain-its-time-to-talk-about-hard-drivesΚαλα ποιος τα γραφει αυτα? Click bait
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.