Το chat του δικάναλου

Δεν μπορώ να μην σχολιάσω την 1η σειρά στην περιγραφή του DaCapo για την VM95EN....

IMG_20241210_012713.jpg

"Audio Technica AT-VM95EN is by many considered the most harmonic cartridge in the VM95 series"

Αυτό το διαβάσατε για 1η φορά ΕΔΩ !!

Από τον AUDIOLYTIC και μένα....

Όποιος μας "παρακολουθεί στενά" , θα το θυμάται.....
Το λέμε εδώ και χρόνια που "χωλαίνουν" στις VM95 γεννήτριες οι μεγαλύτερες ακίδες ML και SH .....

υπάρχει αυτός ο "κίνδυνος"..
μήπως στην περίπτωσή σου ταιριάζει μια ortofon 2m blue ;;
την έχω και αυτή, μη με ρωτήσεις ποιά προτιμώ.. (ΕΝ φυσικά...) :ROFLMAO:
Δεν ξέρω, είχα τη red αλλά ψηλά δεν μου άρεσε καθόλου.
Υπάρχει και η Nagaoka mp-110. Στα ιδια specs με τη Grado.
Το σάιτ που έβαλες πιο πάνω απο Γερμανία είναι;

Δεν μπορώ να μην σχολιάσω την 1η σειρά στην περιγραφή του DaCapo για την VM95EN....

View attachment 243375

"Audio Technica AT-VM95EN is by many considered the most harmonic cartridge in the VM95 series"

Αυτό το διαβάσατε για 1η φορά ΕΔΩ !!

Από τον AUDIOLYTIC και μένα....

Όποιος μας "παρακολουθεί στενά" , θα το θυμάται.....
Το λέμε εδώ και χρόνια που "χωλαίνουν" στις VM95 γεννήτριες οι μεγαλύτερες ακίδες ML και SH .....
Πάνε χρόνια που πόσταρα από ξένο φόρουμ και το Hi-Fi World ολίγον τι χειρότερες εντυπώσεις.
Βαριέμαι να ψάξω,αλλά αύριο.

Δεν ξέρω, είχα τη red αλλά ψηλά δεν μου άρεσε καθόλου.
η διαφορά τους είναι στις ακίδες.. bonded η red, nude η blue
η κάθε nude παίζει πολύ καλύτερα από την αντίστοιχη bonded , κάτι που ισχύει και για τις ανάλογες ΑΤ..
η VM95E είναι κατώτερη από την 95ΕΝ και αυτό το έχω διαπιστώσει ακόμα και με ένα παλιό φτηνό πλαστικό CEC.. πόσο μάλλον σε καλό πικάπ.
Υπάρχει και η Nagaoka mp-110. Στα ιδια specs με τη Grado.
αφού την έχεις γιατί δεν την βάζεις ;;
Το σάιτ που έβαλες πιο πάνω απο Γερμανία είναι;
Δανία (και είναι αστραπή στο shipping) :LOL:
o Γερμανός είναι λίγο της υπομονής...

• Like
Reactions: Haagenti
Αυτά τα λες γιατί τις πάει μπιπ μπιπ τις Audio Technica ,δεν τις γουστάρει καθόλου.
:)
δεν το είχα εντοπίσει αυτό... τον θυμάμαι να θάβει την shure M97xE και θυμάμαι ότι η ΕΜ του βραχίονα ήταν εντελώς ακατάλληλη για την ενδοτικότητα της shure...

τώρα που μου λες ότι δεν γουστάρει καθόλου τις ΑΤ, καταλαβαίνω για τι μλκ πρόκειται ...... :LOL:

τον θυμάμαι να θάβει την shure M97xE και θυμάμαι ότι η ΕΜ του βραχίονα ήταν εντελώς ακατάλληλη για την ενδοτικότητα της shure...
Ολες στα ιδια πικαπ/βραχιονες παντα :cool:

• Angry
Reactions: vlad66
δεν το είχα εντοπίσει αυτό... τον θυμάμαι να θάβει την shure M97xE και θυμάμαι ότι η ΕΜ του βραχίονα ήταν εντελώς ακατάλληλη για την ενδοτικότητα της shure...

τώρα που μου λες ότι δεν γουστάρει καθόλου τις ΑΤ, καταλαβαίνω για τι μλκ πρόκειται ...... :LOL:
Έχει να βγάλει βίντεο τρία χρόνια τον γλωσσόφαγες , τώρα παίζουν μπαλίτσα αντικειμενικοί τύποι (Τσιπ όντιο μεν, Ντάρκο, Ρόμπινσον λολ).