Το chat του δικάναλου

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Δεν μπορώ να μην σχολιάσω την 1η σειρά στην περιγραφή του DaCapo για την VM95EN....

IMG_20241210_012713.jpg

"Audio Technica AT-VM95EN is by many considered the most harmonic cartridge in the VM95 series"

Αυτό το διαβάσατε για 1η φορά ΕΔΩ !!

Από τον AUDIOLYTIC και μένα....

Όποιος μας "παρακολουθεί στενά" , θα το θυμάται.....
Το λέμε εδώ και χρόνια που "χωλαίνουν" στις VM95 γεννήτριες οι μεγαλύτερες ακίδες ML και SH .....

υπάρχει αυτός ο "κίνδυνος"..
μήπως στην περίπτωσή σου ταιριάζει μια ortofon 2m blue ;;
την έχω και αυτή, μη με ρωτήσεις ποιά προτιμώ.. (ΕΝ φυσικά...) :ROFLMAO:
Δεν ξέρω, είχα τη red αλλά ψηλά δεν μου άρεσε καθόλου.
Υπάρχει και η Nagaoka mp-110. Στα ιδια specs με τη Grado.
Το σάιτ που έβαλες πιο πάνω απο Γερμανία είναι;

Δεν μπορώ να μην σχολιάσω την 1η σειρά στην περιγραφή του DaCapo για την VM95EN....

View attachment 243375

"Audio Technica AT-VM95EN is by many considered the most harmonic cartridge in the VM95 series"

Αυτό το διαβάσατε για 1η φορά ΕΔΩ !!

Από τον AUDIOLYTIC και μένα....

Όποιος μας "παρακολουθεί στενά" , θα το θυμάται.....
Το λέμε εδώ και χρόνια που "χωλαίνουν" στις VM95 γεννήτριες οι μεγαλύτερες ακίδες ML και SH .....
Πάνε χρόνια που πόσταρα από ξένο φόρουμ και το Hi-Fi World ολίγον τι χειρότερες εντυπώσεις.
Βαριέμαι να ψάξω,αλλά αύριο.

Δεν ξέρω, είχα τη red αλλά ψηλά δεν μου άρεσε καθόλου.
η διαφορά τους είναι στις ακίδες.. bonded η red, nude η blue
η κάθε nude παίζει πολύ καλύτερα από την αντίστοιχη bonded , κάτι που ισχύει και για τις ανάλογες ΑΤ..
η VM95E είναι κατώτερη από την 95ΕΝ και αυτό το έχω διαπιστώσει ακόμα και με ένα παλιό φτηνό πλαστικό CEC.. πόσο μάλλον σε καλό πικάπ.
Υπάρχει και η Nagaoka mp-110. Στα ιδια specs με τη Grado.
αφού την έχεις γιατί δεν την βάζεις ;;
Το σάιτ που έβαλες πιο πάνω απο Γερμανία είναι;
Δανία (και είναι αστραπή στο shipping) :LOL:
o Γερμανός είναι λίγο της υπομονής...

• Like
Reactions: Haagenti
Αυτά τα λες γιατί τις πάει μπιπ μπιπ τις Audio Technica ,δεν τις γουστάρει καθόλου.
:)
δεν το είχα εντοπίσει αυτό... τον θυμάμαι να θάβει την shure M97xE και θυμάμαι ότι η ΕΜ του βραχίονα ήταν εντελώς ακατάλληλη για την ενδοτικότητα της shure...

τώρα που μου λες ότι δεν γουστάρει καθόλου τις ΑΤ, καταλαβαίνω για τι μλκ πρόκειται ...... :LOL:

τον θυμάμαι να θάβει την shure M97xE και θυμάμαι ότι η ΕΜ του βραχίονα ήταν εντελώς ακατάλληλη για την ενδοτικότητα της shure...
Ολες στα ιδια πικαπ/βραχιονες παντα :cool:

• Angry
Reactions: vlad66
δεν το είχα εντοπίσει αυτό... τον θυμάμαι να θάβει την shure M97xE και θυμάμαι ότι η ΕΜ του βραχίονα ήταν εντελώς ακατάλληλη για την ενδοτικότητα της shure...

τώρα που μου λες ότι δεν γουστάρει καθόλου τις ΑΤ, καταλαβαίνω για τι μλκ πρόκειται ...... :LOL:
Έχει να βγάλει βίντεο τρία χρόνια τον γλωσσόφαγες , τώρα παίζουν μπαλίτσα αντικειμενικοί τύποι (Τσιπ όντιο μεν, Ντάρκο, Ρόμπινσον λολ).