analog-jimaras
AVClub Addicted Member
- 16 February 2012
- 2,608
Μια ερώτηση αν μια ολοκαίνουρια βελόνα από την αρχή είναι παντελώς χωρίς μεσαία και μπάσα μπορεί να στρώσει λόγο ανάρτησης (break in) σε μεγαλο βαθμό?
Που την θυμήθηκες την μαμά K 9 ?Για τη βελόνα της έχω 2 ιδανικά σώματα, χωρίς κοψιμο το πλαστικό την linn k9 που με τη μαμά βελόνα με έχει τρελάνει και με κόψιμο τα πλαστικά την clearaudio virtuoso wood.
View attachment 244895
κάπου στο 1-1,25γρ ;;Τι βαρος αναγνωσης θελει η jico ?
αυτό είναι ένα θέμα και θα φανεί αν θα μπορέσω να το λύσω...Θα πετυχεις το overhang με το MG10 ?![]()
όχι, αυτό δεν γίνεται.Μια ερώτηση αν μια ολοκαίνουρια βελόνα από την αρχή είναι παντελώς χωρίς μεσαία και μπάσα μπορεί να στρώσει λόγο ανάρτησης (break in) σε μεγαλο βαθμό?
Ο λογος που ρωτω για το βαρος αναγνωσης ειναι διοτι βοηθα στο να δουμε περιπου αν ειναι ψηλης ή χαμηλης ενδοτικοτητας η βελονα.κάπου στο 1-1,25γρ ;;
αλλά γιατί ρωτάς για το βάρος ανάγνωσης ;;
είναι πρόβλημα αυτό ;;
Ποια βελονα ειναι και σε ποιο βραχιονα ;Μια ερώτηση αν μια ολοκαίνουρια βελόνα από την αρχή είναι παντελώς χωρίς μεσαία και μπάσα μπορεί να στρώσει λόγο ανάρτησης (break in) σε μεγαλο βαθμό?
η ενδοτικότητα της 681ΕΕΕ είναι 25cu , λογικά την ίδια θα έχει και η jico ή κάπου κοντά.Ο λογος που ρωτω για το βαρος αναγνωσης ειναι διοτι βοηθα στο να δουμε περιπου αν ειναι ψηλης ή χαμηλης ενδοτικοτητας η βελονα.
Με βαρος αναγνωσης 1-1.25 μαλλον φαινεται ψηλης , περιπου οπως οι πλειστες sas , αρα υπολογισε περιπου το σντονισμο , να δεις περιπου πως θα ειναι (παλι περιπου) ο συνδυασμος με το βραχιονα και το MG10. Πιστευω οτι θα ειναι αρκετα καλος.
ενδιαφέρον μεγάλο για το πώς την αξιολογείς.η ενδοτικότητα της 681ΕΕΕ είναι 25cu , λογικά την ίδια θα έχει και η jico ή κάπου κοντά.
χτες πήρα την απόφαση να συναρμολογήσω 2ο βραχίονα με τα ρουλεμάν του εργοστασίου αφού δεν έχω φτιάξει ακόμα σωστές βάσεις για τα κεραμικά ρουλεμάν σε αυτόν που έχει το πικάπ τώρα..
τμήμα του θα είναι "άβαφο" αφού έχει περάσει αμμοβολή, άλλο τμήμα έχει ηλεκτροστατική βαφή (μετά από αμμοβολή) αλλά το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε..
καμία σημασία φυσικά στην ηχητική απόδοση, το θέμα είναι να έχω έναν βραχίονα που να παίζει σωστά..
σε αυτόν θα ακούσω την 681, δεν κάνω καν τον κόπο να την ρίξω στον τωρινό...
Η γεωμετρια του technics arm ειναι Stevenson που εχει χαμηλοτερη παραμορφωση στο εσωτερικο μερος του δισκου. Αν βαλεις πιο χοντρο λαστιχο και εισαι πολυ κοντα στο σημειο του εργαλειου καλως. Αν οχι, με ενα προτρακτορα αν εχεις , δες τι δειχνει και ισως με λιγη κλιση της κεφαλης στο headshell την πετυχεις ακριβως , με οποια γεωμετρια ειναι ο προτρακτορας.@AUDIOLYTIC
Πανίκο τι λες;;;
να βγάλω το λάστιχο από το κολάρο για να πάει πίσω η ακίδα (κάπου στο 0.5μμ) στην επιλογή της 1ης σειράς,
ή να βάλω πιο χοντρό λάστιχο στο κολάρο (κάπου στο 1μμ) για να πλησιάσει η ακίδα την κορυφή του εργαλείου (στην επιλογή της 2ης σειράς) ;;
τι είναι προτιμότερο στην overhang ;;
λίγο πιο πίσω ή λίγο πιο μπροστά;;;
δεν θέλω να τα παρατήσω έτσι εύκολα με το MG10... το θέλω λέμε...!!![]()
Λογικά ναι , ή κοντά.η ενδοτικότητα της 681ΕΕΕ είναι 25cu , λογικά την ίδια θα έχει και η jico ή κάπου κοντά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.