AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,403
Αν θα τη στειλεις βαλε της και ενα κομματι σελοτεηπ στο μπρος μερος και το κουτι να μη φυγει απο τη θεση της.οκ, θα την βάλω σε hs , θα την ακούσω και θα στην στείλω στο κουτί της.
Αν θα τη στειλεις βαλε της και ενα κομματι σελοτεηπ στο μπρος μερος και το κουτι να μη φυγει απο τη θεση της.οκ, θα την βάλω σε hs , θα την ακούσω και θα στην στείλω στο κουτί της.
Αν θα τη στειλεις βαλε της και ενα κομματι σελοτεηπ στο μπρος μερος και το κουτι να μη φυγει απο τη θεση της.
Μα για τα Technics 'φτιάχτηκαν' Vlad.Εν τω μεταξύ με την Stanton υπάρχει μεγάλο πρόβλημα που δεν το συνειδητοποίησα στην αρχή...
Όχι δεν υπάρχει θέμα στο σετάρισμα, ειδικά στο hs της technics είναι παιχνίδι..
Πιθανόν η πιο εύκολη κεφαλή που έβαλα σε hs ποτέ ...
View attachment 245114
View attachment 245115
Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει προστατευτικό για την ακίδα!!!
Χτες και προχτές έριξα μια ματιά στο eBay και είδα ότι η Stanton δεν χρησιμοποιεί προστατευτικά !
Ξέρετε κάτι γι'αυτό;;;
Έχετε καμιά ιδέα;;;
Εγώ να αφήσω έτσι χυμαδιό βελόνα που την πλήρωσα με VAT και μεταφορά 170€ δεν υπάρχει περίπτωση.....
Την έβαλα στην θέση της (στην συσκευασία της δλδ) μέχρι να βρω λύση...
Περιττό να πω ότι αυτή η αηδία έφυγε κατευθείαν....
View attachment 245117
Μα για τα Technics 'φτιάχτηκαν' Vlad.
Όχι δεκάδες,όχι εκατοντάδες ,μιλάμε για χιλιάδες 1200 είχαν αυτήν την κεφαλή.
Από μπαρ,club,δισκάδικα,καφετέρειες, μέχρι κομμωτήρια .
Οι συγκεκριμένες κεφαλές πωλούντο ακόμα και από δισκάδικα, όπως και άλλα αξεσουάρ.Μα για τα Technics 'φτιάχτηκαν' Vlad.
Όχι δεκάδες,όχι εκατοντάδες ,μιλάμε για χιλιάδες 1200 είχαν αυτήν την κεφαλή.
Από μπαρ,club,δισκάδικα,καφετέρειες, μέχρι κομμωτήρια .
Πλήρης σύμπλευση με ότι έγραφε ο reviewer περιοδικού Βόρειας Ευρώπη,ότι δηλαδή κτυπάει στα ίσια (overall) κατά λέξη την AT 740.δεν τις είχα σε εκτίμηση.... η τελευταία που είχα ακούσει ήταν μια 500 σε ΜΚ2 φίλου του οποίου το "προσέχω" εγώ και του έχω κάνει αρκετές αλλαγές μέχρι τώρα στον τομέα της αναβάθμισης..
θυμάμαι του είχα πει, -τι αηδία κεφαλή είναι αυτή;; άντε πέτα τη...
την άλλαξε με grado red και μέχρι να την καταστρέψει ευχαριστιόταν τους δίσκους του ευτυχισμένος.. ένα κλικ κάτω σε ευτυχία (ο φίλος) με την (2η πια) Ortofon 2m blue..
αν του πάω την 680ΜΚΙΙ στο σπίτι του και την ακούσει, είμαι σίγουρος ότι θα βάλει τα κλάματα....
και με hs wires της πλάκας......
υποπτεύομαι ότι η jico με την nude elliptical κάνει θαύματα.......
Πλήρης σύμπλευση με ότι έγραφε ο reviewer περιοδικού Βόρειας Ευρώπη,ότι δηλαδή κτυπάει στα ίσια (overall) κατά λέξη την AT 740.
Εχμμ, τον καλύτερο δίσκο όλων των εποχών σε πίεσε να πάρεις.ήθελα μια ΑΤ VM740ML αλλά πόσα να δώσω πια για κεφαλές ;;;
Το ότι την χτυπάει στα ίσια μου φαίνεται κάπως, αλλά για να το λέει...... ελπίζω να είχε ρυθμίσει τις μάζες στον βραχίονά του και να έπαιξαν στην ίδια ΣΣ.
2ος δίσκος που ακούω και "πιστοποιώ" μεταξύ άλλων την πολύ "γλυκιά" μεσαία περιοχή, τα υπέροχα πρίμα και το πολύ καλό και στακάτο μπάσο.
η ισορροπία στα κανάλια είναι υποδειγματική και η ομοιογένεια στο φάσμα είναι απόλαυση...
View attachment 245179
Δίσκος που με "πίεσε" ο @Νότης να αγοράσω όταν βρεθήκαμε στα εγκαίνια του Γιάννη Μιχαήλου
τα εύκαμπτα oyaide εννοείς ;;Tα headsell wires που μου πρότεινες σαν εναλλακτική λύση των A.T ακριβής σειρά είναι ίδιας ακουστικής φιλοσοφίας?
Να θυμήσω ότι η δυσκαμψία αυτών που είχα είναι ζημιογόνα για μένα,αλλά θυμίζουν αυτά της Linn που είναι ακριβότερα.
Παρέλαβα ένα sut Κινέζικο και μου χάλασε τις γιορτές.
Σήμερα θα κάνει την δεύτερη και τελευταία του πτήση ...προς τα σκουπίδια.
Εχμμ, τον καλύτερο δίσκο όλων των εποχών σε πίεσε να πάρεις.
Στο 1200 GR αν θυμάμαι,παλιά καραβάνα με ιστορία...ήθελα μια ΑΤ VM740ML αλλά πόσα να δώσω πια για κεφαλές ;;;
Το ότι την χτυπάει στα ίσια μου φαίνεται κάπως, αλλά για να το λέει...... ελπίζω να είχε ρυθμίσει τις μάζες στον βραχίονά του και να έπαιξαν στην ίδια ΣΣ.
2ος δίσκος που ακούω και "πιστοποιώ" μεταξύ άλλων την πολύ "γλυκιά" μεσαία περιοχή, τα υπέροχα πρίμα και το πολύ καλό και στακάτο μπάσο.
η ισορροπία στα κανάλια είναι υποδειγματική και η ομοιογένεια στο φάσμα είναι απόλαυση...
View attachment 245179
Δίσκος που με "πίεσε" ο @Νότης να αγοράσω όταν βρεθήκαμε στα εγκαίνια του Γιάννη Μιχαήλου
Δεν ακούω reference εγγραφές αυτή την στιγμή, ακούω όποιον δίσκο βρω μπροστά μου..@ vlad
1. Για το δίσκο no comment ο καθένας με τα γούστα του απλά δεν τον λες και reference εγγραφή.
Εκεί την ήθελες ή έτσι έτυχε;;2. 17.42 ακριβώς είναι το βάρος που εχω στη goldring τώρα, σημαδιακό?? (Η οποία ξαφνικά άρχισε να παίζει τελεια)
Ελπίζω να διαβάζεις προσεκτικά τι γράφω...3. Το SMSL C200 δεν θα το έλεγα από τα πιο πετυχημένα dac της εταιρείας (και τα έχω ακούσει σχεδόν όλα), κόντρα σε πικαπ και να κερδίσει??? μόνο παίζοντας sacd με φουλ dsd κόντρα σε φθαρμενο δίσκο![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.