που να θυμάμαι που , πότε και πόσες φορές άκουσα stanton...Μήπως την άκουσες τσιτωμένη σε κάποιο club,με ανακλάσεις ή βαρύ ξύλινο ντεκόρ και σου θόλωσε τα μυαλά?
Παλιά τα κέντρα διασκέδασης είχαν επιμέλεια μουσικής, αλλά και βαρύ ντεκόρ,άσχετους DJS που ναι μεν έπαιζαν βινύλιο αλλά λάθος ρυθμισμένο και καθώς πολλά maxi τονισμένα χαμηλά για χορευτικό προσανατολισμό μαζί με το όντως γεμάτο αλλά όχι (γρήγορο χαμηλό των V 15 ) σε ξενέρωνε..
Σήμερα τα είδαπου να θυμάμαι που , πότε και πόσες φορές άκουσα stanton...
αλλά μικρή σημασία έχει...
διάβασες τι έγραψα μετά ;;;
τώρα στις 03:30 έκλεισα το πικάπ...
Φίλε, υπάρχει ένα μόνο μικρό ενδεχόμενο, να μην μπορώ, αλλά θα μπορώ να σου πω σίγουρα σε κανα δυό μέρες.@Γιώργος Κουν.
Γιώργο, ήθελα να σε ρωτήσω για τις διαστάσεις στις βάσεις των πικάπ σου..
Την Κυριακή που μας έρχεται 12/1 έχω πάλι ρεπό..
Εκτός από το SPA (phono) θα ήθελα να φέρω και το technics μου να το ακούσουμε στο σύστημα σου..
Αν φυσικά έχεις χρόνο...
Αν ναι, θα φέρω πάλι την excel mm1 jico sas, την vm95EN και τις 2 Stanton..
Αλλά και όποια άλλη θες..
Μέχρι τότε ελπίζω να έχει έρθει και η analogis BD nude.
Αν θες να φέρω και το trichord dino, πες μου...
Τι λες;;;;
Κέντρα ποδιών αριστερά - δεξιά : 37cm
Κέντρα ποδιών εμπρός - πίσω : 28cm
Διάμετρος "πιάτου" : 6cm
Τα έψαξα αλλά στην Ελλάδα δεν τα βρήκα και από Αμερική είναι ασύμφορα τα μεταφορικά.Μιας και υπήρξε αναφορά για καλώδια headshell τα Nerve Audio Viscera Copper Litz Wire Headshell είναι τα καλύτερα που φόρεσα σε ελαφρά headshell με Shure V15IV. Όσο και αν ακούγεται περίεργο όπως προείπε και ο vlad66 κάνουν τεράστια διαφορά, παρά το ασήμαντο μήκος τους. Εξαίρετα επίσης είναι τα pinάκια σύνδεσης. Επειδή τα είδα κάπου στο eBay να πωλούνται χύμα αναζητήστε τα και προμηθευτείτε μια οκτάδα για δοκιμή. Θα εκπλαγείτε... Στην αντίθετη κατεύθυνση οτιδήποτε έχω δοκιμάσει οπουδήποτε στην αλυσίδα αναπαραγωγής και περιέχει ασήμι προκάλεσε ...ζημία...View attachment 245245
Πολύ άσχημη όμως με την βούρτσα.Η βούρτσα πάντως την εποχή εκείνη ήταν σώσιμο...
Ειδικά για κάτι πάρτυ σε ημιτελείς οικοδομές![]()
Βρε συ, δεν υπάρχει επίπεδη επιφάνεια. Τέσσερα πιατάκια-υποδοχές για τα πόδια του πικάπ είναι. Αν το mkII δεν μπορεί να καθίσει ακριβώς επάνω τους, θα βάλουμε μια ενδιάμεση βάση όπως λεςτην επίπεδη επιφάνεια θέλω να μου πεις.. είναι 37 x 46εκ τουλάχιστον ή λιγότερο ;;
αν είναι λιγότερο, θα φέρω έξτρα βάση που θα μπει πάνω στην δική σου βάση..
πιστεύω να αντέχει η βάση σου καμιά 20ριά κιλά.. έτσι δεν είναι ;;
μακάρι να μπορέσεις γιατί το επόμενο ρεπό Κυριακής (ΣΚ δλδ) θα είναι μετά από μήνα+....
Βρε συ, δεν υπάρχει επίπεδη επιφάνεια. Τέσσερα πιατάκια-υποδοχές για τα πόδια του πικάπ είναι. Αν το mkII δεν μπορεί να καθίσει ακριβώς επάνω τους, θα βάλουμε μια ενδιάμεση βάση όπως λες
Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης που έκανα για να αγοράσει όποιος ενδιαφερθεί τα pinάκια σύνδεσης των καλωδίων στο headshell μπορεί να τα αναζητήσει στο ebay σαν CARTRIDGE CONNECTOR CLIPS και θα τα βρει. Σε κάποιους από τους πωλητές που θα εμφανισθούν (κάποιοι είναι στην Ευρώπη) υπάρχουν και άλλα πολλά ενδιαφέροντα προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές - προσφορές...Μιας και υπήρξε αναφορά για καλώδια headshell τα Nerve Audio Viscera Copper Litz Wire Headshell είναι τα καλύτερα που φόρεσα σε ελαφρά headshell με Shure V15IV. Όσο και αν ακούγεται περίεργο όπως προείπε και ο vlad66 κάνουν τεράστια διαφορά, παρά το ασήμαντο μήκος τους. Εξαίρετα επίσης είναι τα pinάκια σύνδεσης. Επειδή τα είδα κάπου στο eBay να πωλούνται χύμα αναζητήστε τα και προμηθευτείτε μια οκτάδα για δοκιμή. Θα εκπλαγείτε... Στην αντίθετη κατεύθυνση οτιδήποτε έχω δοκιμάσει οπουδήποτε στην αλυσίδα αναπαραγωγής και περιέχει ασήμι προκάλεσε ...ζημία...
Σχετικά πρόσφατα πήρα ενα δεύτερο πικάπ με universal headshell και ξεκινησα να παίζω με τις διάφορες κεφαλές δεν είχα ιδέα οτι τα pinάκια σύνδεσης των καλωδίων στο headshell κάνει διαφορά.Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης που έκανα για να αγοράσει όποιος ενδιαφερθεί τα pinάκια σύνδεσης των καλωδίων στο headshell μπορεί να τα αναζητήσει στο ebay σαν CARTRIDGE CONNECTOR CLIPS και θα τα βρει. Σε κάποιους από τους πωλητές που θα εμφανισθούν (κάποιοι είναι στην Ευρώπη) υπάρχουν και άλλα πολλά ενδιαφέροντα προϊόντα σε συμφέρουσες τιμές - προσφορές...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.