Το chat του δικάναλου

@mdvq σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστούμε που μας έλυσες την απορία περί πικαπ γιατί με αυτόν...... που έχουμε μπλέξει πίσω από κάθε γωνιά βλεπει και μια ίντριγκα.
Δεν βλέπει καμία ίντριγκα.. όπως εσύ δεν θες να "μαρτυρήσω" τα μαγειρέματα σου, έτσι και ο Μάικ δεν ήθελε να πω τα δικά του..
Το ότι τα ξεφούρνισε μόνος του, είναι άλλο καπέλο.. :LOL:;)
Το μόνο που θέλω να σου θυμίσω είναι ότι τα ηλεκτρονικά δεν σχεδιάζονται σήμερα για να αντέξουν μια ζωή, αντίθετα σκοπος του σχεδιαστή είναι να χαλάσουν την επόμενη ημέρα της ληξης της εγγύησης.
Αναφορικά στο μέχρι το τέλος της ζωής μου.
(y)

Θα μας πει ο vlad που γνωρίζει καλύτερα εμένα πιο δυνατά από όλες τις mm μου στο αυτί μου ακούγεται η philips gp500 mk2 με analogis black diamond έχω 2 αν τελικά είναι και στα χαρτιά έτσι στη διάθεσή σου.
Κάτσε καλά Μήτσε μη τραβήξουμε τις κοτσίδες μας....
Έχω να του δώσω GP500 αν χρειαστεί..
(2 έχω από αυτές)
Υπάρχει και άλλη επιλογή με ολοκαίνουργια κεφαλή..
Πάλι 2πλη την έχω :cool:

Κάτσε καλά Μήτσε μη τραβήξουμε τις κοτσίδες μας....
Έχω να του δώσω GP500 αν χρειαστεί..
(2 έχω από αυτές)
Υπάρχει και άλλη επιλογή με ολοκαίνουργια κεφαλή..
Πάλι 2πλη την έχω :cool:
Τραβά όσες κοτσίδες θες μη φοβασε δεν θα σου φάω το φίλο (ακούστηκε κάπως αυτό) κι εμείς κύριε έχουμε διπλες κεφαλές

• Haha
Reactions: vlad66
Είμαστε όλοι ,για το ίδιο μέρος,οπότε όλοι είμαστε αδέρφια.
Το μέρος το φαντάζεστε θαρρώ,έτσι δεν είναι??
Αν όχι σας βοηθω.... αρχίζει από τρελλο και τελειώνει σε κομειο😆😆

Αγωνιώ να πάει ο Vlad ,να δοκιμάσει το ανταπτορακι.
Από την αγωνία μου δεν έχω μπορέσει να φάω, ουτε μια γαβαθα μακαρόνια 😁

Αδέλφια στη κοινή τρελλα, πολύ σωστό τελικά αυτό, είναι φορές που μας πιάνει μανία και άγχος. Στην παρούσα φάση κι εγώ αγωνιώ αύριο το απόγευμα θα πάρω τη βάση από τον τορναδορο πέρασα πάνω από 8 ώρες να μετράω ξανά και ξανά για να σημαδέψω με ακρίβεια την κοπή που θέλω.

......
Όμως το eversolo έχει και κανονική usb είσοδο.
Αν συνδεθεί η UFO εκεί πάνω κάνουμε δουλειά?
Νομίζω πως ναι, γιατί εκεί μπορεί να συνδεθεί εξωτερικός σκληρός που προφανώς την ταΐζει σκέτα αρχεία.
Αν ούτε εκεί δουλέψει, θα χαριστεί σε όποιον του είναι χρήσιμη αυτή η συσκευουλα.
Όπως έγραψα και εξήγησα πιο πιο πάνω στοιχηματίζω ένα πλήρες γεύμα ότι ΔΕΝ πρόκειται να δουλέψει. Θα χαρώ, είτε κερδίσω, είτε χάσω το στοίχημα, διότι θα είναι καλή ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά! 🍔 🍕 🥪 🍷 🥃

Ήδη έχω ξεπεράσει κατά που το ποσό που είχα στο μυαλό μου.
Και φυσικά έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης,με τις προτάσεις σου 😄😄

Είμαι αθώος!
80318511-personnage-de-dessin-anim%C3%A9-de-pi%C3%A8ce-de-visage-innocent.jpg

Απλά όταν αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, το βλέπω σαν σταυρόλεξω και είναι διανοητική πρόκληση να το λύσω!
Έ, αν βοηθάνε και κανέναν οι προτάσεις μου, ακόμα καλύτερα! 😎

Μην σκατε βρε σεις.
Έχω να ακούσω πικάπ πάνω από 10 χρόνια.
ΔΕΝ με ενδιαφέρει το θέμα.

Μα δε σκάμε! Απλά υπάρχει κάτι που μας γαργαλάει για να κάνουμε συνδυασμούς και να λύνουμε προβλήματα! 😁

Έχω βρει τo νιρβάνα μου στα άυλα.
Δημοκηδης rules 😁
Τελείωσε για μένα το ψάξιμο για καλό ήχο.
Το eversolo με τα dynaudio,με κάλυψαν μέχρι το τέλος της ζωής μου.
Μα γράψε και δυό κουβέντες για τα Dynaudio. Πως τ' ακούς; Μη μου πείς ότι δεν τα έχεις στήσει ακόμα! ;)

• Haha
Reactions: mdvq
Όπως έγραψα και εξήγησα πιο πιο πάνω στοιχηματίζω ένα πλήρες γεύμα ότι ΔΕΝ πρόκειται να δουλέψει. Θα χαρώ, είτε κερδίσω, είτε χάσω το στοίχημα, διότι θα είναι καλή ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά! 🍔 🍕 🥪 🍷 🥃

Είμαι αθώος!
80318511-personnage-de-dessin-anim%C3%A9-de-pi%C3%A8ce-de-visage-innocent.jpg

Απλά όταν αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα, το βλέπω σαν σταυρόλεξω και είναι διανοητική πρόκληση να το λύσω!
Έ, αν βοηθάνε και κανέναν οι προτάσεις μου, ακόμα καλύτερα! 😎

Μα δε σκάμε! Απλά υπάρχει κάτι που μας γαργαλάει για να κάνουμε συνδυασμούς και να λύνουμε προβλήματα! 😁

Μα γράψε και δυό κουβέντες για τα Dynaudio. Πως τ' ακούς; Μη μου πείς ότι δεν τα έχεις στήσει ακόμα! ;)
Κέρδισες!!!
Δεν δουλεύει με το SMSL και πάω στοίχημα ότι ούτε με το eversolo θα δουλέψει.
Μόνο με το λάπτοπ δουλεύει.. δοκίμασα και ισχυρό αντάπτορα που με αυτόν φορτίζω τα 2 μεγάλα earfün X ταυτόχρονα.. τζίφος!

17386272411134723546283741822002.jpg

Τι ρώτησες για τα Dynaudio ;;;
Αν τα έχει συνδέσει;;;;;
LOL!!!! :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: !!!!!!

(Και του έφτιαξα τα XLR τους την επόμενη μέρα που τα ζήτησε......)

Εγώ είμαι στην πτέρυγα των βαριά νοσούντων.. γνωστό αυτό....

1η δουλειά μόλις μπήκα σπίτι, ήταν να το δοκιμάσω.. αλλά όπως διάβασες, ο Sonus Naturalis κέρδισε πανηγυρικά....
Μου κόπηκε και η όρεξη για κάτι πολύ ωραία ζυμαρικά που έφτιαξα πριν φύγω για δουλειά....

Τι κάνουμε τώρα;;;;

Του έβαλα και το πολύ ωραίο κορδονάκι που είχε στην συσκευασία...

1738628295568637678658423430375.jpg

Αδέλφια στη κοινή τρελλα, πολύ σωστό τελικά αυτό, είναι φορές που μας πιάνει μανία και άγχος. Στην παρούσα φάση κι εγώ αγωνιώ αύριο το απόγευμα θα πάρω τη βάση από τον τορναδορο πέρασα πάνω από 8 ώρες να μετράω ξανά και ξανά για να σημαδέψω με ακρίβεια την κοπή που θέλω.

Για πες!!!
Για πες!!!!
Πες ντε !!!!!!!!!!

Για πες!!!
Για πες!!!!
Πες ντε !!!!!!!!!!
Δεν μπήκα σε στοίχηματα και απλά παρακολουθούμε την προσπαθεια αλλά ήμουν κι εγώ πολύ σίγουρος ότι μόνο με pc, mac και ίσος android παίζει.
Θα πω κάπως αόριστα μη χαλάσω το θέμα.
Το πικαπ που ετοιμάζω έχει βάση για Rega που δεν είναι ο τύπος του βραχιονα που έχω διαλέξει. Είναι στον τορναδορο για να γίνει αυτός που πρέπει.

Η βάση του βραχιονα υπάρχει και στο εμπόριο (σε πολυ αλμυρη τιμή) και την εχω παραγγειλει αλλα θα μου παραδοθει σε 1 μήνα, ποιος αντέχει να περιμένει.
Επίσης στη πληρη συσκευασία του βραχίονα υπάρχουν ολα τα εργαλεία (χαρακάς αποστάτης απο το pivot στο κέντρο του πλατο) σχέδια κ.τ.λ που με σπρώχνουν στην κατασκευή. της μοναδικής διπλής βάσης που θα κάνει και για rega βραχίονα και για το δικό μου.

Όταν λές δεν δουλεύει, εννοείς ότι όταν το συνδέεις με το smsl ,δεν ανάβει καν .
Αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ παίρνει ρεύμα από αυτήν την είσοδο.
Άρα οι είσοδοι usb c audio,στο smsl (και προφανώς στο eversolo) δεν δίνουν τα 5 volt που χρειάζεται το ufo,για να δουλέψει.
Οπότε έχουμε δύο περιπτώσεις.
Βάζω το UFO στην είσοδο usb του eversolo και δοκιμάζουμε.
Αν δεν δουλεύει ούτε εκεί,τότε (με την προϋπόθεση ότι έχεις όρεξη και διάθεση) το σφάζουμε και με παρατήρηση από πια πινάκια παίρνει ρεύμα, του το δίνουμε ξεχωριστά.
Σε αυτή την περίπτωση έχουμε ελπίδα να διαπιστώσουμε αν τελικά ταΐζει με data την είσοδο του smsl (και του eversolo) και να πάρουμε ήχο.
Αυτά , όταν γυρίσω 😀

Επίσης από περιέργεια,κάνε και μια άλλη δοκιμή , γιατί εγώ δεν έχω φορτιστή με έξοδο usb c.
Βάλε το ανταπτορακι στον φορτιστή σου και βρες ένα καλώδιο (που σίγουρα έχεις,το ξέρω) usb a σε usb c.
Προσπάθησε με αυτόν τον συνδιασμό να δεις αν φορτίζεις το τηλέφωνο.
Αν όχι τότε το ανταπτορακι,κάνει την ζημιά και δεν δίνει ρεύμα σε όλα του τα πινάκια.
Αν φορτίζει,τότε δεν δίνει 5volt το smsl.
Και θυμάσαι που σου είπα ,τι μου είπε η κοπέλα στο μαγαζί που τα αγόρασα.
Ελάτε πάρτε μόνο ένα (5 είχα ζητήσει) να δείτε αν κάνει την δουλειά που θέλετε και μετά αγοράζετε και τα άλλα.
Σε πολλές περιπτώσεις, συνέχισε, τα ανταπτορακια δεν δουλεύουν όπως το θέλουμε.

Με γλύτωσε από 25 ευρώ η κοπέλα!!!

• Like
Αυτό μπορείς να το δεις και με έναν άλλο τρόπο.
Αν δεν έχεις δώσει ακόμα τον σκληρό , βάλτου το ανταπτορακι στο καλώδιο και ριχτο στο smsl.
Αν ανάβει το πορτοκαλί φώς, κρατάς την UFO για σουβενίρ,αν όχι ετοιμάσου για σοβαρές εγχειρήσεις 😆

• Like
1η δουλειά μόλις μπήκα σπίτι, ήταν να το δοκιμάσω.. αλλά όπως διάβασες, ο Sonus Naturalis κέρδισε πανηγυρικά....
Χι, χι, χι! 😜

Μου κόπηκε και η όρεξη για κάτι πολύ ωραία ζυμαρικά που έφτιαξα πριν φύγω για δουλειά....

[MEDIA]
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

[MEDIA]

[MEDIA]

[MEDIA]

• Haha
Χι, χι, χι! 😜

[MEDIA]

[MEDIA]

[MEDIA]

[MEDIA]
Εσυ δάσκαλε αντι να γελάς, (που καλα κανεις τους τα γραφεις αλλα τους αρέσει να βασανίζονται), ψαξε να βρεις που είναι τα firewire που ξάχνουμε να τελειώνουμε.

• Haha
Reactions: Sonus Naturalis
Κέρδισες!!!
Δεν δουλεύει με το SMSL και πάω στοίχημα ότι ούτε με το eversolo θα δουλέψει.
Μόνο με το λάπτοπ δουλεύει.. δοκίμασα και ισχυρό αντάπτορα που με αυτόν φορτίζω τα 2 μεγάλα earfün X ταυτόχρονα.. τζίφος!
Σωστά τι λες. Ούτε με το Eversolo θα δουλέψει.
Αυτό που μπορείς και πρέπει να κάνεις (τώρα που έχεις τα καλώδια και τα βύσματα) είναι να συνδέσεις το laptop (ή κάποιον άλλο υπολογιστή) με το SMSL. Ο υπολογιστής θα "δει" το SMSL ως κάρτα ήχου. Και το SMSL θα λειτουργεί ως DAC του υπολογιστή. Θα χρειαστεί και εγκατάσταση drivers. Αυτά αναφέρονται στο manual του SMSL. Αν έχεις πρόβλημα, κάλεσε με στο τηλέφωνο και θα σε καθοδηγήσω πως να το κάνεις.
Θα διαπιστώσεις ότι είναι μεγάλη αναβάθμιση αυτή η σύνδεση.

Όταν και αφού πετύχεις να συνδέσεις το laptop πάνω στο SMSL, τότε μπορούμε να δοκιμάσουμε να συνδέσουμε και την UFO 202 πάνω στο laptop και αυτό είναι πάρα πολύ πιθανόν να πετύχει.
Δηλαδή θα λειτουργεί το παρακάτω σχήμα.

Behringer UFO 202-> PC/Laptop-> SMSL C200-> Hi-Fi system

Οι πιθανότητες είναι 90% να λειτουργήσει έτσι όπως το γράφω. Και τότε είναι εξίσου πιθανόν να λειτουργήσει και με το Eversolo..

• Like
Όταν λές δεν δουλεύει, εννοείς ότι όταν το συνδέεις με το smsl ,δεν ανάβει καν .
Αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ παίρνει ρεύμα από αυτήν την είσοδο.
Όχι, εδώ είναι το βασικό λάθος. Σημαίνει ότι ΔΕΝ επικοινωνεί με τη συσκευή που έχει απέναντι του. Δηλαδή για να ενεργοποιηθεί δεν αρκεί μόνο να πάρει ρεύμα, αλλιώς θα δούλευε και με φορτιστή. Χρειάζεται να λάβει και κάποια σήματα από την άλλη συσκευή που έχουμε συνδέσει που να ρυθμίζουν την επικοινωνία.
Που να δηλώνουν το είδος της συσκευής και τον τρόπο επικοινωνίας. Σα να του λέει:
"Είμαι υπολογιστής, είσαι audio interface, μπορούμε να συνεργαστούμε;"
Είναι φτιαγμένο για να λειτουργεί μόνο σε συνεργασία με υπολογιστή.
Αλλιώς θα δούλευε και μόνο του, ανεξάρτητα.

Πιστεύω να έγινε κατανοητό τώρα.

• Like
Reactions: mdvq
Οπότε:
1) δεν έχει νόημα να σφάξουμε το UFO και,
2) η μόνη μου (ελάχιστη) ελπίδα να δουλέψει το UFO ,είναι η κανονική είσοδος usb του eversolo.
Ίσως δουλέψει, γιατί στο eversolo,αν του συνδέσεις στην usb εξωτερικό cd- dvd drive παίζει κανονικά σαν cd player.

Εκτός και αν το πρωτόκολλο επικοινωνίας με το ufo,είναι μη προβλέψιμο από το eversolo.
Αν είναι έτσι, γλύτωσα και από ένα κάρο μπελάδες.
Βρες συμβατή κεφαλή, βάλε βγάλε πικάπ, πήγαινε πάνω κάτω σπίτι του Βλάντ και όλα αυτά, για να κάνω άλλα καμμιά δεκαριά χρόνια, να βάλω δίσκο στο πλατώ.
Άγιο είχαμε 😀😀😀