Το chat του δικάναλου

Σιγουρα. Την πρωτια ομως την κατεχουν τα καλωδια :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Μη το λες κάποια εποχή σε κάποια έκθεση ήχου, μπαίνω σε ένα δωμάτιο και ανάμεσα σε κάτι αστεία ηχεία είχε πετρώματα και κρυστάλλους σε τσουβαλακια. Τι πουλάτε εδώ αυτά τα ηχεία ρωτώ. Όχι τα πετρώματα, βγάζουν μουσική ρωτάω αδιάκριτα, όχι βέβαια μου απαντά, τότε τι κάνετε σε αυτή την έκθεση.
Η απάντηση το τσουβάλι με τα βότσαλα 120 με 150 ευρώ το κομμάτι αλλάζουν την ενεργεια του χώρου αλλάζουν τη διάθεση σου και η μουσική παίζει καλύτερα.
Τον άκουσα μαλισταμε να προτείνει την τοποθέτηση τους κοντά στους ενισχυτές.

Εμένα προσωπικά η προτίμησή μου στις mc έχει σταματήσει εδώ και καιρό (από όσες έχω ακούσει) α) λόγω κεκτημένης ταχύτητας στην Denon DL-103 (όπως ειδικά την τροποποιεί η Zu) και β) στη μικρή Miyajima και δεν την βλέπω να μετακινείται σύντομα
H "μικρή" Miyajima είναι λίγο κάτω απο το χιλιάρικο-δεν τη λες και φτηνή.

είτε καταπληκτικοί rebuilders οι οποίοι όντως μπορούν (σε λογικές τιμές) να εκτοξεύσουν άξιες κεφαλές του παρελθόντος σε τέτοια ύψη στα οποία να είστε σίγουροι ότι σε ένα blind test με οποιαδήποτε άλλη κεφαλή, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιες απ’ αυτές να κερδίσουν την προτίμησή σας.

Η πρόταση αυτή και η τάση της 'αγοράς' για service MC,έχει επιφέρει δυνατό κτύπημα στο 'εμπόριο'
Κρίμα που η ισοτιμία ,μας τα χάλασε..αλλά υπάρχουν retiepers με μεγάλη βάση δεδομένων ,πολύ καλά αποτελέσματα, όπως ανέφερε ο σχολιαστής και κυρίως επιτυχή μουσικά 'αποτελέσματα'.
Το μόνο αρνητικό είναι ο χρόνος αναμονής που έχει παραταθεί ενοχλητικά.

Η απάντηση το τσουβάλι με τα βότσαλα 120 με 150 ευρώ το κομμάτι αλλάζουν την ενεργεια του χώρου αλλάζουν τη διάθεση σου και η μουσική παίζει καλύτερα.

Ενδιαφέρον ακούγεται.
Τα τρίβεις και τα καπνίζεις ή τα βάζεις υπογλώσια;
Εμένα μου έχουν ξεμείνει κάτι μαύρα και κόβουν βόλτες αλλά είναι σε διάφορα σχήματα.

Δεν πλήρωσα, μου τα έδωσαν.
Κάπου εδώ μέσα υπάρχει όλη η ιστορία, θα σου την πω κατ ιδίαν. :ROFLMAO:

Ενδιαφέρον ακούγεται.
Τα τρίβεις και τα καπνίζεις ή τα βάζεις υπογλώσια;
Εμένα μου έχουν ξεμείνει κάτι μαύρα και κόβουν βόλτες αλλά είναι σε διάφορα σχήματα.
Σε ξεγέλασαν αν δεν είναι στο ιδιο σχήμα και με διάφορα χρώματα δεν συντονίζουν με το χωρόχρονο, αρα δεν θα παίξουν.
Την πάτησες.:LOL::LOL::ROFLMAO::ROFLMAO:

• Haha
Reactions: Tzimisce
Αύριο ξεκινά η σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο 100 χρόνια Ελληνικής Δισκογραφίας,ώρα 9 το βράδυ,το θυμίζω γιατί αξίζει και κάποιοι σίγουρα θα ενδιαφέρονται.
Υπάρχει βέβαια και η on demand προβολή απ' την πλατφόρμα της Ertecho.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Όπως λέει και το τρέιλερ,κάθε δίσκος μια ιστορία,που γίνεται και .. δική μας.
Αν και έχω διαβάσει πολλά, ευτράπελα και μη σε αρκετές εκδόσεις, πιστεύω ότι θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Καλά, όλα αυτά είναι παιδικά μπροστά στο 1812 της Decca.
Δεν έχεις δει κεφαλές πικάπ να κάνουν skip ολόκληρα κομμάτια γιατί φοβούνται να τα παίξουν... :ROFLMAO:

• Like
Reactions: vlad66
Καλά, όλα αυτά είναι παιδικά μπροστά στο 1812 της Decca.
Δεν έχεις δει κεφαλές πικάπ να κάνουν skip ολόκληρα κομμάτια γιατί φοβούνται να τα παίξουν... :ROFLMAO:
Της Telarc.. για της Decca δεν ξέρω...

για μένα είναι το ultimate test.. βάναυσο σίγουρα αλλά άπαξ το περάσει είμαι 100% σίγουρος ότι όλη η "αλυσίδα" είναι άψογη.
να ένας λόγος που πρέπει να τελειώσω τις βάσεις για τα ρουλεμάν.. δεν θα ξαφνιαστώ αν μετά το περάσουν και αυτές που τώρα δεν μπορούν...

Last edited:
  • Like
Reactions: Tzimisce
να ένας λόγος που πρέπει να τελειώσω τις βάσεις για τα ρουλεμάν.. δεν θα ξαφνιαστώ αν μετά το περάσουν και αυτές που τώρα δεν μπορούν...
Αμάν-Αμάαν!
Τα Ρουλεμάαν! 😁

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κύλαγε το τσέρκι στην οδό Φυλής
Άστραφτε στον ήλιο κάποια τζαμαρία
Άρπαζες την πέτρα δίχως να σκεφτείς
Τίναζες το χέρι κάτω η τζαμαρία
Γέλαγε η Μαρία, η Μαρία

Κόβαμε διχάλες απ’ τη μυγδαλιά
Είχαμε ρημάξει τη φτωχή πλατεία
Έβαζες σημάδι γλόμπους και πουλιά
και του κυρ Αλέκου τη χοντρή κυρία
Γέλαγε η Μαρία, η Μαρία

Πάνω στο πατίνι με τα ρουλεμάν
τρέλαινες τον κόσμο απ’ τη φασαρία