AUDIOLYTIC
AVClub Fanatic
- 13 August 2010
- 10,403
Σιγουρα. Την πρωτια ομως την κατεχουν τα καλωδιαΗ αισχροκέρδια και η κοροιδία παραμονευουν σε κάθε γωνία

Σιγουρα. Την πρωτια ομως την κατεχουν τα καλωδιαΗ αισχροκέρδια και η κοροιδία παραμονευουν σε κάθε γωνία
Μη το λες κάποια εποχή σε κάποια έκθεση ήχου, μπαίνω σε ένα δωμάτιο και ανάμεσα σε κάτι αστεία ηχεία είχε πετρώματα και κρυστάλλους σε τσουβαλακια. Τι πουλάτε εδώ αυτά τα ηχεία ρωτώ. Όχι τα πετρώματα, βγάζουν μουσική ρωτάω αδιάκριτα, όχι βέβαια μου απαντά, τότε τι κάνετε σε αυτή την έκθεση.Σιγουρα. Την πρωτια ομως την κατεχουν τα καλωδια![]()
H "μικρή" Miyajima είναι λίγο κάτω απο το χιλιάρικο-δεν τη λες και φτηνή.Εμένα προσωπικά η προτίμησή μου στις mc έχει σταματήσει εδώ και καιρό (από όσες έχω ακούσει) α) λόγω κεκτημένης ταχύτητας στην Denon DL-103 (όπως ειδικά την τροποποιεί η Zu) και β) στη μικρή Miyajima και δεν την βλέπω να μετακινείται σύντομα
Η απάντηση το τσουβάλι με τα βότσαλα 120 με 150 ευρώ το κομμάτι αλλάζουν την ενεργεια του χώρου αλλάζουν τη διάθεση σου και η μουσική παίζει καλύτερα.
Πηρες δηλαδη ?Εμένα μου έχουν ξεμείνει κάτι μαύρα και κόβουν βόλτες αλλά είναι σε διάφορα σχήματα.
Σε ξεγέλασαν αν δεν είναι στο ιδιο σχήμα και με διάφορα χρώματα δεν συντονίζουν με το χωρόχρονο, αρα δεν θα παίξουν.Ενδιαφέρον ακούγεται.
Τα τρίβεις και τα καπνίζεις ή τα βάζεις υπογλώσια;
Εμένα μου έχουν ξεμείνει κάτι μαύρα και κόβουν βόλτες αλλά είναι σε διάφορα σχήματα.
Έχει πέσει στην αντίληψη σας?
Με διορθώνωΈχει πέσει στην αντίληψη σας?
τώρα ναι...Με διορθώνω
Έχει πέσει στην αντίληψη σας ,ΑΥΤΌ ΤΟ SITE??
Οοοοοχιιιιιι!Με διορθώνω
Έχει πέσει στην αντίληψη σας ,ΑΥΤΌ ΤΟ SITE??
Της Telarc.. για της Decca δεν ξέρω...Καλά, όλα αυτά είναι παιδικά μπροστά στο 1812 της Decca.
Δεν έχεις δει κεφαλές πικάπ να κάνουν skip ολόκληρα κομμάτια γιατί φοβούνται να τα παίξουν...![]()
Αμάν-Αμάαν!να ένας λόγος που πρέπει να τελειώσω τις βάσεις για τα ρουλεμάν.. δεν θα ξαφνιαστώ αν μετά το περάσουν και αυτές που τώρα δεν μπορούν...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.