Τα παιδία παίζει.
Ύστερα από αρκετές δοκιμές με διαφορετικά καλώδια πάντα εδώ κατέληγα.
Αυτά με τον Primare..Χθες το ξαναδοκίμασα με τον Hegel βάζοντας στο repeat ένα κομμάτι των Songs:Ohia δοκιμάζοντας και τις τρεις επιλογές και το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο.
Με τα δύο καλώδια στο γουφερ ακούστηκε ξεψυχισμένο και σκοτεινό (σε σχέση με τον παρακάτω συνδιασμό). Βέβαια ανάλογα τι θέλει ο καθένας.
Όποιος έχει μονό καλώδιο και το ηχείο του παίρνει διπλοκαλωδίωση δεν έχει παρά να το δοκιμάσει.
View attachment 249396
Πολυ ικανοποιημένος απ την δεύτερη πρόταση με το Era της Graham
στον πίνακα απευθυνόμουν guys...sorryΠολυ ικανοποιημένος απ την δεύτερη πρόταση με το Era της Graham
NE...Και η εσωτερικη καλωδιωση επισης.
η παλιά σειρά είναι νομίζω ,τα ασημένιαΚατσε γιατι τωρα μου εβγαλε οτι τα ιδανικα καλωδια για το συστημα ειναι τα Van den Hul CS-122, πανω απο τα Furutech α-4.1T και τα Mogami 3104.
Κατι εχει πειραξει στο chat ο @Tzimisce .![]()
Κατσε γιατι τωρα μου εβγαλε οτι τα ιδανικα καλωδια για το συστημα ειναι τα Van den Hul CS-122, πανω απο τα Furutech α-4.1T και τα Mogami 3104.
Κατι εχει πειραξει στο chat ο @Tzimisce .![]()
Έβαλα τρία αυτή τη φορά.![]()
Για ξανακάνε την ερώτηση βάζοντας στην εξίσωση και το DACT CT100 να δω κάτι...
Να συγκρίνει δηλαδή αυτά που σου έδωσε με το DACT
Έχει τρία αυτή τη φορά. Μπορεί να ξύπνησε με νεύρα, ξέρωγω.Γιατί έπεσε το Trichord Diablo στο 8.5 από το 10;![]()
Για το πικάπ λες;Προσπαθώ να το πείσω ότι ένα MK2 είναι πολύ καλή επιλογή για το σύστημά μου και δεν μπορώ.
Μάλλον για αυτό τα έχει πάρει.
Κάτσε γιατί δεν το κατάλαβα το τελευταίο, σου λέει μόνο το 1200g παίζει αλλά πάρε planar 3 και Pro-ject;Ναι.
Και δεν θέλει με τίποτα να δεχθεί ότι μπορεί το mk2 να είναι καλύτερο σε κάτι από το Clearaudio Champion Level 2.
Ακόμη και στην τιμή του, μου λέει "Πάρε ένα Rega Planar 3 ή ένα Project".
Μόνο λέει το 1200G παίζει.