Το chat του δικάναλου

Κάτι μου λέει πως οι συνδέσεις σου δεν είναι εντελώς σωστές. Χωρίς να είμαι σίγουρος κιόλας. Telephone Helpdesk όποτε θέλεις!
Δεν μπορείς να κάνεις λάθος ρε φίλε.
Ένα μαμημενο καλώδιο είναι από την τηλεόραση στο eversolo και άλλα δύο από το Eversolo στα ηχεία.
Με τα XLR ούτε εκεί μπορείς να κάνεις λάθος.
Εξάλλου δεν έχω πρόβλημα με τον ήχο.
Ααααα ...τα Dynaudio ΔΕΝ έχουν volume 😵‍💫 άρα ούτε εκεί παίζει λάθος.

Δεν έχει το κανονικό application, παρά μόνο το connect και δεν μπορώ να καταλάβω την λειτουργία του.

Δεν χρειάζεσαι και κάτι άλλο.
Στο application εκεί που σου δείχνει τι παίζει έχει ένα εικονίδιο σαν ηχείο μπροστά από οθόνη υπολογιστή.
Το πατάς, βρίσκει το eversolo και το επιλέγεις.
Φυσικά πρέπει να είναι το eversolo στο ίδιο δίκτυο με το κινητό σου.

• Like
Reactions: mdvq
Προσπάθησα να συνδέσω το Eversolo με την τηλεόραση με οπτική ίνα, αλλά το μόνο που ακούγονταν ήταν ένα μπρρρρρ.
Βεβαιώσου ότι στις ρυθμίσεις που έχει η τηλεόραση για την ψηφιακή της έξοδο είναι επιλεγμένο να στέλνει σήμα PCM και όχι MPEG ή κάτι παρόμοιο.

• Like
Reactions: mdvq
Το πιο ωραίο,το είπε ο Καπουτζίδης.
""Η πιο μπάσα φωνή που θα ακούσετε από άντρες,είναι η δικιά μου "'😸
Και ναι Μιχάλη...ο ήχος έβγαινε από τα Dynaudio,μόνο που τα τάιζα από τον δέκτη της cosmote ,με ότι αυτό συνεπάγεται.
Τα Dynaudio έχουν είσοδο και XLR και RCA που παίζουν ταυτόχρονα.
Στην XLR το Eversolo και στην RCA ο δορυφορικός δέκτης .
Προσπάθησα να συνδέσω το Eversolo με την τηλεόραση με οπτική ίνα, αλλά το μόνο που ακούγονταν ήταν ένα μπρρρρρ.
Όταν έχω καιρό θα προσπαθήσω πάλι, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.
Καλό το Eversolo,αλλά μπελαλιδικο.
Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι θα κάνω με το Spotify.
Δεν έχει το κανονικό application, παρά μόνο το connect και δεν μπορώ να καταλάβω την λειτουργία του.
Μάλλον ο Τζιμισκουλας,θα την πληρώσει 😁
Σύνδεσέ το με την HDMI ARC την τι βι, θα εχεις απιστευτο ηχο.

• Like
Reactions: mdvq and superfly

Πάμε γερά Vlad😁
Και φυσικά μιλάμε για το καλό,το πρόστυχο το ακριβό 😝

• Like
Reactions: vlad66
Πες μου τώρα ότι τη βλέπεις από HDTV και ακούς με Eversolo και Dynaudio? Τεχνικά η άριστη λύση! 👍👏

Μεταξύ μας τώρα: Εντυπωσιακή η Κούγκαρ, αλλά και άκρως βαρετή από κάποιο σημείο και πέρα.
Θα σου προτείνω μία άλλη Ισπανίδα, πολύ γοητευτική Κυρία.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και για ν' ανεβάσουμε τη διάθεση του φίλου μας Βλαδίμηρου, αντί για βινύλιο προτείνω αυτό.

Σχόλιο για τα άσματα.
Στο πρώτο πήγε να πάρει εμένα ο ύπνος,
Στο δεύτερο παραλίγο να πάρει ο ύπνος και την ίδια την τραγουδιαρα...γι'αυτό καθόταν στο σκαμπό...
να πέσει από όσο το δυνατόν χαμηλότερο επίπεδο
😁😃😸🤗

• Haha
Δεν μπορείς να κάνεις λάθος ρε φίλε.
Ένα μαμημενο καλώδιο είναι από την τηλεόραση στο eversolo και άλλα δύο από το Eversolo στα ηχεία.
Με τα XLR ούτε εκεί μπορείς να κάνεις λάθος.
Εξάλλου δεν έχω πρόβλημα με τον ήχο.
Ααααα ...τα Dynaudio ΔΕΝ έχουν volume 😵‍💫 άρα ούτε εκεί παίζει λάθος.

Συμφωνώ πως δε γίνεται να κάνεις λάθος.
Απλά είχες γράψει:

Τα Dynaudio έχουν είσοδο και XLR και RCA που παίζουν ταυτόχρονα.
Στην XLR το Eversolo και στην RCA ο δορυφορικός δέκτης .
Όταν έχω καιρό θα προσπαθήσω πάλι, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται.
Καλό το Eversolo,αλλά μπελαλιδικο.
Τα Dynaudio συνδέονται (με το Eversolo) είτε με XLR, είτε με RCA, όχι όμως και με τα δύο ταυτόχρονα. Αυτή είναι η δική μου επιφύλαξη, ειδάλλως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Σχόλιο για τα άσματα.
Στο πρώτο πήγε να πάρει εμένα ο ύπνος,
Στο δεύτερο παραλίγο να πάρει ο ύπνος και την ίδια την τραγουδιαρα...γι'αυτό καθόταν στο σκαμπό...
να πέσει από όσο το δυνατόν χαμηλότερο επίπεδο
😁😃😸🤗
Πάμε στα σοβαρά ζητήματα τώρα!

Προφανώς δεν έχουμε τα ίδια γούστα!
75425348-cartoon-emoticon-sticking-out-his-tongue.jpg

Δε σου άρεσε η σπανιόλα Luz Casal.
Αλλά δε σου άρεσε ούτε και η Beth Hart. Για μένα από τις σημαντικότερες σύγχρνες εκπροσώπους των μπλουζ. Αλλά είπαμε. Γούστα είναι αυτά. :)

Θα σας αποζημιώσω με οπτικοακουστικό θέαμα και ακρόαμα.
Γι' αυτό άλλωστε τα έχουμε τα μηχανήματα! :cool:

Αλλά είμαστε και κουλτουριάρηδες! Και απολαμβάνουμε και παραστάσεις υψηλής καλλιτεχνικής αξίας.

Υ.Γ. Ελπίζω να διασκεδάσατε! 🫠

@Sonus Naturalis
Η Beth Hart ,πέρα από την πλάκα,είναι καταπληκτική.
Η Ισπανίδα τραγουδάει τραγούδι που δεν είναι του γούστου μου , αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.
Αφού σου αρέσει εσένα ,εμένα μου περισσεύει.🍻

Στα του ήχου...
Δεν έγραψα πουθενά ότι έχω συνδέσει το Eversolo στα Dynaudio με XLR και RCA .
Στα Dynaudio έχω συνδέσει δύο διαφορετικές πηγές.
Η μία στην XLR και η άλλη στην RCA .
Βέβαια δεν παίζω και τις δύο μαζί,αλλά πράγματι είναι μεγάλη ευκολία.

@Sonus Naturalis
Η Beth Hart ,πέρα από την πλάκα,είναι καταπληκτική.
Συμφωνούμε απολύτως! :)
Η Ισπανίδα τραγουδάει τραγούδι που δεν είναι του γούστου μου , αλλά αυτό δεν λέει τίποτα.
Αφού σου αρέσει εσένα ,εμένα μου περισσεύει.🍻
Η Luz Casal είναι μεγάλη κυρία στην Ισπανία. Με το πρώτα άκουσμα εμάς δε μας εντυπωσιάζει και τόσο. Όσο περισσότερα τραγούδια της ακούσουμε όμως, όλο και την εκτιμούμε πιο πολύ.
Αλλά όπως είπαμε: Περί ορέξεως! :cool:

Περιμένω εντυπώσεις και γνώμες για τα υπόλοιπα! ;)😁

Στα του ήχου...
Δεν έγραψα πουθενά ότι έχω συνδέσει το Eversolo στα Dynaudio με XLR και RCA .
Στα Dynaudio έχω συνδέσει δύο διαφορετικές πηγές.
Η μία στην XLR και η άλλη στην RCA .
Βέβαια δεν παίζω και τις δύο μαζί,αλλά πράγματι είναι μεγάλη ευκολία.
Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο χρησιμοποιείς αυτό τον τρόπο. Και κυρίως σε τι σε εξυπηρετεί.
Με το συνδυασμό Arylic BP50 και Eversolo A6 έχεις αφθονία εισόδων. Να τρώνε και οι κότες. Χώρια που αυτός ο τρόπος χρήσης είναι λάθος.

Τα Dynaudio BM5 MKIII εχουν στην πίσω όψη μεταξύ άλλων και ένα διακόπτη επιλογής ευαισθησίας, τον οποίο ρυθμίζεις μία φορά, όταν συνδέεις τα ηχεία και κατόπιν δεν ξανασχολείσαι.
Είναι τριων θέσεων.
+4 για σύνδεση με XLR​
-10 για σύνδεση με RCA​
0 για ενδιάμεσες καταστάσεις (εδώ δε μας ενδιαφέρουν).​

Dynaudio%20BM5%20Compact%20mkIII%20rear.jpg

Έχοντας λοιπόν συνδεμένα ταυτόχρονα XLR και RCA πάνω στα ηχεία πρεπει κανονικά κάθε φορά που αλλάζεις σύνδεση από το ένα στο άλλο να πηγαίνεις πίσω από τα ηχεία και να ρυθμίζεις το διακόπτη στη σωστή θέση.
Αυτό κάνεις; 😲
(Καλά την την πιθανότητα εισαγωγής θορύβων και υποβάθμισης της συνολικής ποιότητας της σύνδεσης, την παραβλέπω προς το παρόν, δεν τη συζητάω καν).
Αλλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος γι' αυτό με τέτοια αφθονία εισόδων που διαθέτεις. Και επιπλέον κάθε φορά που αλλάζεις συσκευή και είσοδο, απλά το κάνεις από την πολυθρόνα όπου κάθεσαι, με το τηλεκοντρόλ. 🤔

Υ.Γ. Κάθισα και διάβασα τα manual του Eversolo A6 και των Dynaudio BM5 MKIII. Μελέτησα και τον Arylic BP50. Έ, ένα κέρασμα ένα καλό (μαλτ) ουϊσκάκι με όλα τα συνοδευτικά του, το δικαιούμαι! 😁😇

είπα να κάνω μια 'βόλτα' στην High End Athens Exhibition του 2010..(Av extreme).
Μια απ' τις πιο επιτυχημένες ever,απ' το 1995/6 που επισκεπτόμουν ακόμα και κατάκοπος και άρρωστος.

Πάντα έπαιρνα μαζί ένα μπλοκάκι, στυλό και ελλείψει Shazam ,έναν recorder που από κλασσικός με κασέτα αντικαταστάθηκε το 2006 με ψηφιακό.

Έτσι αρχειοθετούσα τα δωμάτια/συστήματα,αλλά αποθανάτιζα και τα τρακ, όμως μαζί με τα soundtrack το μικρόφωνο 'έπιανε' άθελά μου και κάποια σχόλια εκατέρωθεν (επισκεπτών και εκθετών).
Μετά περνούσα σε σκληρό τα samples και αντίστοιχα τις φωτογραφίες με τα μοντέλα και φυσικά τα ακουστικά μου σχόλια με αντιστοιχία σε μεγάλο τετράδιο.

Υπαρξιακά συγκινητικό να ανατρέχεις σ' ένα γεγονός που περιμένεις σαν την Μεκα κάθε χρόνο 15 τέρμενα πριν..

Audio Evolution room.
Ενισχυτικά από Arcam ακριβή σειρά
Fjm Cd player 33
A 32 ολοκληρωμένος να οδηγούν τα Mirage
Δύο επισκέπτες ζητούν Taylor Livingstone -Isn't she lovely.
Τα σχόλια που κατέγραψα λένε για ήχο μεγάλο,live... δυναμικό,λεπτομερή.

Οι δύο τύποι ενώ άκουγαν ευλαβικά έκαναν συγκρίσεις για το πώς ακουγόταν το ίδιο τρακ στο στούντιο Heaven από Audio Note συνοδά ,αλλά και από Klipsh στου Λάιου.
το ποστάρω όχ μόνο με νοσταλγική διάθεση, αλλά για την τροπή που πηρε η μουσική προσφορά που κυριαρχεί πια.
Στα υπόψιν ότι είχα ακούσει το Spotify ήδη πριν το φέρει η Cosmote, σε πρώιμη δοκιμαστική έκδοση.
Φυσικά επηρεάστηκα από την συζήτηση με τις διασυνδέσεις και την ... Αφρικανική σκόνη.
Να μαστε καλά βέβαια είναι το πιο σημαντικό..

Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο χρησιμοποιείς αυτό τον τρόπο. Και κυρίως σε τι σε εξυπηρετεί.
Με το συνδυασμό Arylic BP50 και Eversolo A6 έχεις αφθονία εισόδων. Να τρώνε και οι κότες. Χώρια που αυτός ο τρόπος χρήσης είναι λάθος.

Τα Dynaudio BM5 MKIII εχουν στην πίσω όψη μεταξύ άλλων και ένα διακόπτη επιλογής ευαισθησίας, τον οποίο ρυθμίζεις μία φορά, όταν συνδέεις τα ηχεία και κατόπιν δεν ξανασχολείσαι.
Είναι τριων θέσεων.
+4 για σύνδεση με XLR​
-10 για σύνδεση με RCA​
0 για ενδιάμεσες καταστάσεις (εδώ δε μας ενδιαφέρουν).​

Dynaudio%20BM5%20Compact%20mkIII%20rear.jpg

Έχοντας λοιπόν συνδεμένα ταυτόχρονα XLR και RCA πάνω στα ηχεία πρεπει κανονικά κάθε φορά που αλλάζεις σύνδεση από το ένα στο άλλο να πηγαίνεις πίσω από τα ηχεία και να ρυθμίζεις το διακόπτη στη σωστή θέση.
Αυτό κάνεις; 😲
(Καλά την την πιθανότητα εισαγωγής θορύβων και υποβάθμισης της συνολικής ποιότητας της σύνδεσης, την παραβλέπω προς το παρόν, δεν τη συζητάω καν).
Αλλά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος γι' αυτό με τέτοια αφθονία εισόδων που διαθέτεις. Και επιπλέον κάθε φορά που αλλάζεις συσκευή και είσοδο, απλά το κάνεις από την πολυθρόνα όπου κάθεσαι, με το τηλεκοντρόλ. 🤔

Υ.Γ. Κάθισα και διάβασα τα manual του Eversolo A6 και των Dynaudio BM5 MKIII. Μελέτησα και τον Arylic BP50. Έ, ένα κέρασμα ένα καλό (μαλτ) ουϊσκάκι με όλα τα συνοδευτικά του, το δικαιούμαι! 😁😇
Θα σου απαντήσω αναλυτικά όταν βρω χρόνο,γιατί αυτές τις ημέρες είμαι :
Α)Χωρίς χρόνο και
Β) Χωρίς διάθεση και ψυχολογία.
Σατραπατρα τα συνέδεσα,μόνο και μόνο για να δω αν παίζουν και να πάρω ήχο από την τηλεόραση,ένεκα Γιουροβίζιον.
Θα κάνω αύριο μια μικρή συγκέντρωση για χαβαλε και χρειάζομαι κάτι παραπάνω από τα ηχεία της τηλεόρασης.
Από το αrylic να φανταστείς ούτε που έχω καταφέρει να δώσω ήχο στο Eversolo ,χωρίς να βρω τον λόγο.
Έβαλα χθες το HDMI πάνω του και το μόνο που κατάφερα ήταν να δω στην οθόνη της τηλεόρασης ότι συνδέθηκε πάνω της μια συσκευή.
Ήχος γιοκ.

Επίσης όταν συνέδεσα το Eversolo με τα Dynaudio,δεν ειχα ήχο.
Μετά το μίνι εγκεφαλικό,έφυγα σφαίρα να πάρω καλώδιο Ethernet,που ενώ ειχα ένα κάρο, εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας.
Στο δρόμο ,μου ήρθε φλασια να ξανακοίταξω τον διακόπτη power mode που τον είχα στην θέση sleep και βάζοντας τον στην θέση on ,έπαιξε το σύστημα.
Έβαλα και τον δορυφορικό στα rca ,πήρα και από κει ήχο,γύρισα το έπιπλο στην θέση του και σταματάω να ασχολούμαι ,μέχρι να περάσει λίγο η φουρτούνα να ηρεμήσω και να τα βάλω σε μια τάξη.
Αυτή την στιγμή Μάικ,δεν έχω καμμία διάθεση να βάλω κάτι άλλο στο μυαλό μου,δυστυχώς για μένα.
Η μόνη μου όαση αυτό το διάστημα είναι να γράφω κάνα ποστ ή καμμία σαχλαμάρα εδώ μέσα 😃

• Like
μια από τα ίδια... και δεν φτάνει το πρόβλημα υγείας με τον ίλιγγο να μη λέει να υποχωρήσει, σήμερα έμαθα τραγικό νέο για το παλικάρι από το οποίο νοικιάζω το σπίτι που ζω..
49 ετών με 4 παιδιά.......

• Sad
Reactions: Tzimisce and mdvq
μια από τα ίδια... και δεν φτάνει το πρόβλημα υγείας με τον ίλιγγο να μη λέει να υποχωρήσει, σήμερα έμαθα τραγικό νέο για το παλικάρι από το οποίο νοικιάζω το σπίτι που ζω..
49 ετών με 4 παιδιά.......
Νεοπλασία?