Και πως θα το ακούσω χωρίς πολύπριζο;;;1)Ρυθμίζεις το thorens,με ακρίβεια μικροχιλιοστού.

Ζήτα μου κάτι που να το ξέρω....2) Κατεβάζεις το app της JBL και κανείς ένα δίκαιο συγκριτικό του earfun με το boom box .
![]()

Και πως θα το ακούσω χωρίς πολύπριζο;;;1)Ρυθμίζεις το thorens,με ακρίβεια μικροχιλιοστού.
Ζήτα μου κάτι που να το ξέρω....2) Κατεβάζεις το app της JBL και κανείς ένα δίκαιο συγκριτικό του earfun με το boom box .
![]()
Έτοιμος είσαι!Ζήτα μου κάτι που να το ξέρω....![]()
Άσε τα νεύρα και κατέβαζε.....![]()
1)Ρυθμίζεις το thorens,με ακρίβεια μικροχιλιοστού.
Έλα από δω και κατέβασε το app μόνος σου...2) Κατεβάζεις το app της JBL και κανείς ένα δίκαιο συγκριτικό του earfun με το boom box .
![]()
Γιατι χαλαρωνει η βιδα ;Ρυθμίστηκε το thorens σου με ακρίβεια μικροχιλιοστού
Για τέτοιου είδους βραχίονες έχω "προσαρμόσει" ένα αφρολέξ ούτως ώστε να μην κατεβαίνει απότομα ο βραχίονας όταν χαλαρώσει η βίδα σύσφιξης
γιατί την ξε-σφίγγω (με το αλλενόκλειδο) για να λυθεί η ρύθμιση της vtaΓιατι χαλαρωνει η βιδα ;
για να μην πέσει απότομα ο βραχίονας κατά την ρύθμιση της vta.. το αφρολέξ "κρατάει" τον λυμένο βραχίονα και μπορείς με το χέρι να τον φέρεις στο επιθυμητό ύψος.Το αφρολεξ γιατι ακουμπα στο βραχιονα ;
Μια λεπτομερεια, στη φωτογραφια σου οι βιδες στηριξης της βασης του βραχιονα ειναι βυθισμενες στις λαστιχενιες ροδελες και δεν πρεπει.
Στο σχεδιαγραμμα της sme δειχνει τη σωστη θεση των βιδων σε σχεση με τις ροδελες.
View attachment 253940View attachment 253941
Αν εχουν χαλασει οι λαστιχενιες ροδελες , υπαρχουν αναταλλακτικα απο την sme οπως και βιδες αν χρειαστει. (δεν μοιαζουν να ειναι οι δικες τους)
Οι δικες τους δεν ειναι σταυρωτες.
Νομισα οτι για καποιο λογο δεν σφιγγει καλα .γιατί την ξε-σφίγγω (με το αλλενόκλειδο) για να λυθεί η ρύθμιση της vta
Δημητρη, επειδη το armtube του rega ειναι ελαφρως κωνικο, δεν ειναι ευκολο να καταλαβεις ακριβως με τον χαρακα σε εκεινο το σημειο.Μιας και πιάσαμε τα Vta να που πείτε μια γνώμη και μένα????
Αναλυτικά αναφέρω τα πεπραγμένα στο να παρουσίασης συστημάτων αλλά έτσι στα πεταχτά....
Από διάφορες λήψεις
Μιας και πιάσαμε τα Vta να που πείτε μια γνώμη και μένα????
Αναλυτικά αναφέρω τα πεπραγμένα στο να παρουσίασης συστημάτων αλλά έτσι στα πεταχτά....
Από διάφορες λήψεις
Έχω το πλακάκι ανάμεσα στο headshell και την κεφαλή μήπως το έβαζα πάνω από το headshell να κατέβει λίγο και να έρθει καλύτερα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.