Το chat του δικάναλου

To AI είναι πιο χρήσιμο για να σου δίνει ιδέες για πράγματα που δεν θα σκεφτόσουν, για να σου ανοίγει τους ορίζοντες.

Π.χ. πως να καταφέρω να κάνω την τάδε υλοποίηση, ή να μου πεις εναλλακτικές σε αυτό που σκέφτηκα μόνος μου.

Αλλά αυτό που θα σου απαντήσει πρέπει να είναι η έναρξη της έρευνάς σου, όχι το τέλος της.

• Like
Reactions: vlad66 and Tzimisce
Αν τον λένε και Γιώργο και το επίθετό του αρχίζει από Κουν ακόμη καλύτερα; :)

Για να δουλέψεις το chatgpt θέλει κάποια κολπάκια. Π.χ. να του πεις στο prompt να σου δώσει τις πηγές του σε link που να δουλεύουν (γιατί φτιάχνει και δικά του).
Εκεί πας και διαβάζεις για να καταλάβεις ποιος το έγραψε και πως κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα.
Το "Intelligence" στο AI δεν είναι και τόσο... κυριολεκτικά intelligent.
Αν του ζητήσω κώδικα π.χ. θα μου δώσει πολλές φορές κώδικα με parse errors, κάτι που είναι ανεπίτρεπτο ακόμη και για "προγραμματιστή" του Γυμνασίου.
Σαν guidelines δεν έχω παράπονο βέβαια, αλλά σαν υλοποίηση είναι σκέτη καταστροφή.
Θα πρεπει να τελειωνει και σε -ακης.

• Haha
Reactions: Tzimisce
Το ερώτημα είναι τι θα γίνει όταν – συντόμως - αντιστραφούν οι όροι και η τεχνητή νοημοσύνη συνδεδεμένη με όλες τις πηγές καταχώρησης προσωπικών στοιχείων (εν ολίγοις γνωρίζοντας τα πάντα για εμάς) αρχίζει αυτή να κάνει ερωτήσεις της επιλογής της και εμείς θα πρέπει (εύχομαι όχι υποχρεωτικά) να απαντούμε και ενδεχομένως να πράττουμε. Η επερχόμενη στιγμή όπου «ο Σκάινετ αποκτά συνείδηση της ύπαρξής του» (για να θυμηθούμε τον τεράστιο James Cameron στο Terminator 2: Judgment Day του 1991) δεν είναι και τόσο μακρυά όσο νομίζουμε…

Θα ήθελα να αφήσω αυτό εδώ καθώς πιστεύω ότι θα βγάλει ωραία κουβέντα από κάποιους πιστούς των δύο κόσμων....πάω να φτιάξω ποπ κορν

Σύμφωνα με το άρθρο, που έχουμε ξαναδεί εδώ, το καλύτερο πικάπ, όσον αφορά την σταθερότητα στην ταχύτητα περιστροφής είναι το Lenco L-75. Γνωστά όλα αυτά.

Σύμφωνα με το άρθρο, που έχουμε ξαναδεί εδώ, το καλύτερο πικάπ, όσον αφορά την σταθερότητα στην ταχύτητα περιστροφής είναι το Lenco L-75. Γνωστά όλα αυτά.
Οχι μονο αυτο Κωστα ............. εχω εκπληκτικες μετρησεις του 401 μου :) (y)