Λάκης
AVClub Fanatic
Η σουρμποθανη σε ξεγελαει στην αρχη οτι κανει καλη δουλεια μεχρι, να βαλεις καλα αντικραδασμικα και να καταλαβεις τη διαφορα.
Είπαμε, αν θες θα σου δώσω ακριβείς οδηγίες για τη κατασκευή του.. Δεν είναι καθόλου δύσκολο και εσένα πιάνουν τα χέρια σου.Πραγματικό τσόφλι !
Αν δεν το είχα βιδώσει στον τοίχο θα έπεφτε κάτω από το δικό του βάρος και μόνο !
Το μάρμαρο το έβαλα κάτω από τον ενισχυτή ούτως ώστε το συνολικό τους βάρος (amp 20kg + 12,4kg ο γρανίτης) να βοηθήσουν την στιβαρότητα..
Κάτω από το τσόφλι έχω συνθετικά "παπουτσάκια" καλής αντοχής και φυσικά αυτό το σύνολο είναι στην βάση της "κατασκευής".
Ναι, κάποια στιγμή θα πρέπει να φτιάξω ή να αγοράσω κάτι καλό σαν το δικό σου...

Επετρεψε μου να σου πω οτι η τριβη μου με τα πικαπ αναρτησης (και οχι μονον) ξεκινησε επαγγελματικα απο το 1980.Δεν μίλησα μόνο για το Gyro.
Σε προ(σ)καλώ για να αποδείξω πως η ανάρτηση δεν είναι πανάκεια.
Τον Βλαδίμηρο,για να συνειδητοποιήσει πως ο,τι κι αν έχει κάνει στα πικάπ του δεν είναι αρκετό.
Διότι,αν αντεληφθην καλώς,πιστευεις πως το πικαπ-βαλε αυτο της αρεσκείας σου-δεν χρειάζεται βάση διότι έχει ανάρτηση.Αυτο θέλω να καταρρίψω.Επετρεψε μου να σου πω οτι η τριβη μου με τα πικαπ αναρτησης (και οχι μονον) ξεκινησε επαγγελματικα απο το 1980.
Πιστευω οτι δεν εχεις υπ'οψιν για τις αναρτησεις των πικαπ , ή τα πικαπ που σου αναφερα πιο πανω και αλλα που δεν σου αναφερα.
Και πριν και τωρα , απλα με δικαιωνεις οταν σου ειπα οτι οι αναρτησεις ολων των πικαπ δεν ειναι ιδιες.
Ακομα δεν καταλαβα γιατι με προκαλεις , αφου συμφωνεις μαζι μου.
Όχι, μόνο κάτω από τη βάση του hegel έχω σορμποθανη. Στα υπόλοιπα έχω χοντρές ακίδες που πατούν πάνω σε ελαστομερές.Και τα ποδαράκια; Σορμποθάνη;
Τη σορμποθανη δεν είναι τα τη βάλεις κατευθείαν κάτω από ενισχυτη. Αποκτά ίσως μεγαλύτερο αέρα αλλά χάνει δυναμικά. Τουλάχιστον με τον Primare που το είχα δοκιμάσει παλιά.Η σουρμποθανη σε ξεγελαει στην αρχη οτι κανει καλη δουλεια μεχρι, να βαλεις καλα αντικραδασμικα και να καταλαβεις τη διαφορα.
Η σορμποθανη είναι ακατάλληλη όπως όλα τα μαλακά υλικά.Οταν πολυμεριστει,την πετάς και δεν γυρίζεις ποτέ ξανά πίσω.Η σουρμποθανη σε ξεγελαει στην αρχη οτι κανει καλη δουλεια μεχρι, να βαλεις καλα αντικραδασμικα και να καταλαβεις τη διαφορα.
Ακριβως αυτο που περιγραφεις.Τη σορμποθανη δεν είναι τα τη βάλεις κατευθείαν κάτω από ενισχυτη. Αποκτά ίσως μεγαλύτερο αέρα αλλά χάνει δυναμικά. Τουλάχιστον με τον Primare που το είχα δοκιμάσει παλιά.
Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω ένα κάρο λεφτά για αντικραδασμικά.Ακριβως αυτο που περιγραφεις.
Κατι κερδιζεις, κατι χανεις.
Ενω με καλα αντικραδασμικα μονο κερδισζεις.
Είπαμε, αν θες θα σου δώσω ακριβείς οδηγίες για τη κατασκευή του.. Δεν είναι καθόλου δύσκολο και εσένα πιάνουν τα χέρια σου.
Μαξ να δώσεις 250 ευρώ για τα υλικά. Αν αγόραζες κάτι αντίστοιχο δεν ξέρω αν σου έφταναν τα 700 ευρώ.
Το βάφεις και όπως θες.
ΥΓ.. Μέσα από τους μαύρους αποστάτες μεταξύ των ραφιών περνάνε 10αρες ντίζες.
View attachment 263164
Τον Βλαδίμηρο,για να συνειδητοποιήσει πως ο,τι κι αν έχει κάνει στα πικάπ του δεν είναι αρκετό.
Δεν υπάρχει βαρεμάρα βρε συ.Την θυμάμαι την κατασκευή σου ρε συ...
Όταν έρθει η ώρα θα δω τι θα κάνω... μερικές φορές βαριέμαι τόσο πολύ που προτιμώ να πλερώσω για να έχω το νινί στο πιάτο....
Δεν υπάρχει βαρεμάρα βρε συ.
Αν κρίνω από τον εαυτό μου, τέτοιου είδους κατασκευές με χαλαρώνουν.
Είμαι σίγουρος πως συμβαίνει και σε σένα το ίδιο.
Λογικά δεν ακούς και καλά, τι το θέλεις το σύστημα;Νομίζεις.... ένα καλώδιο ανακατασκευάζω και κάνω 15 διαλείμματα....
Κουράστηκα, 60ντάρισα, θέλω απλά να τρώω, να καπνίζω, να αράζω και να ακούω .......![]()
Λογικά δεν ακούς και καλά, τι το θέλεις το σύστημα;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.