Το chat του δικάναλου

Πραγματικό τσόφλι !

Αν δεν το είχα βιδώσει στον τοίχο θα έπεφτε κάτω από το δικό του βάρος και μόνο !

Το μάρμαρο το έβαλα κάτω από τον ενισχυτή ούτως ώστε το συνολικό τους βάρος (amp 20kg + 12,4kg ο γρανίτης) να βοηθήσουν την στιβαρότητα..

Κάτω από το τσόφλι έχω συνθετικά "παπουτσάκια" καλής αντοχής και φυσικά αυτό το σύνολο είναι στην βάση της "κατασκευής".

Ναι, κάποια στιγμή θα πρέπει να φτιάξω ή να αγοράσω κάτι καλό σαν το δικό σου...
Είπαμε, αν θες θα σου δώσω ακριβείς οδηγίες για τη κατασκευή του.. Δεν είναι καθόλου δύσκολο και εσένα πιάνουν τα χέρια σου.
Μαξ να δώσεις 250 ευρώ για τα υλικά. Αν αγόραζες κάτι αντίστοιχο δεν ξέρω αν σου έφταναν τα 700 ευρώ.

Το βάφεις και όπως θες.
ΥΓ.. Μέσα από τους μαύρους αποστάτες μεταξύ των ραφιών περνάνε 10αρες ντίζες.

1000003650 (1).jpg

Last edited:
  • Like
Reactions: Th.ARvan
Δεν μίλησα μόνο για το Gyro.
Σε προ(σ)καλώ για να αποδείξω πως η ανάρτηση δεν είναι πανάκεια.
Τον Βλαδίμηρο,για να συνειδητοποιήσει πως ο,τι κι αν έχει κάνει στα πικάπ του δεν είναι αρκετό.
Επετρεψε μου να σου πω οτι η τριβη μου με τα πικαπ αναρτησης (και οχι μονον) ξεκινησε επαγγελματικα απο το 1980.
Πιστευω οτι δεν εχεις υπ'οψιν για τις αναρτησεις των πικαπ , ή τα πικαπ που σου αναφερα πιο πανω και αλλα που δεν σου αναφερα.
Και πριν και τωρα , απλα με δικαιωνεις οταν σου ειπα οτι οι αναρτησεις ολων των πικαπ δεν ειναι ιδιες.
Ακομα δεν καταλαβα γιατι με προκαλεις , αφου συμφωνεις μαζι μου.

Επετρεψε μου να σου πω οτι η τριβη μου με τα πικαπ αναρτησης (και οχι μονον) ξεκινησε επαγγελματικα απο το 1980.
Πιστευω οτι δεν εχεις υπ'οψιν για τις αναρτησεις των πικαπ , ή τα πικαπ που σου αναφερα πιο πανω και αλλα που δεν σου αναφερα.
Και πριν και τωρα , απλα με δικαιωνεις οταν σου ειπα οτι οι αναρτησεις ολων των πικαπ δεν ειναι ιδιες.
Ακομα δεν καταλαβα γιατι με προκαλεις , αφου συμφωνεις μαζι μου.
Διότι,αν αντεληφθην καλώς,πιστευεις πως το πικαπ-βαλε αυτο της αρεσκείας σου-δεν χρειάζεται βάση διότι έχει ανάρτηση.Αυτο θέλω να καταρρίψω.

Η σουρμποθανη σε ξεγελαει στην αρχη οτι κανει καλη δουλεια μεχρι, να βαλεις καλα αντικραδασμικα και να καταλαβεις τη διαφορα.
Τη σορμποθανη δεν είναι τα τη βάλεις κατευθείαν κάτω από ενισχυτη. Αποκτά ίσως μεγαλύτερο αέρα αλλά χάνει δυναμικά. Τουλάχιστον με τον Primare που το είχα δοκιμάσει παλιά.

Η σουρμποθανη σε ξεγελαει στην αρχη οτι κανει καλη δουλεια μεχρι, να βαλεις καλα αντικραδασμικα και να καταλαβεις τη διαφορα.
Η σορμποθανη είναι ακατάλληλη όπως όλα τα μαλακά υλικά.Οταν πολυμεριστει,την πετάς και δεν γυρίζεις ποτέ ξανά πίσω.

Τη σορμποθανη δεν είναι τα τη βάλεις κατευθείαν κάτω από ενισχυτη. Αποκτά ίσως μεγαλύτερο αέρα αλλά χάνει δυναμικά. Τουλάχιστον με τον Primare που το είχα δοκιμάσει παλιά.
Ακριβως αυτο που περιγραφεις.
Κατι κερδιζεις, κατι χανεις.
Ενω με καλα αντικραδασμικα μονο κερδισζεις.

Ακριβως αυτο που περιγραφεις.
Κατι κερδιζεις, κατι χανεις.
Ενω με καλα αντικραδασμικα μονο κερδισζεις.
Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω ένα κάρο λεφτά για αντικραδασμικά.
Δεν έχω άλλωστε και σούπερ μηχανήματα.
Προτιμώ να τα 'σπρώξω' σε βινύλια.

Είπαμε, αν θες θα σου δώσω ακριβείς οδηγίες για τη κατασκευή του.. Δεν είναι καθόλου δύσκολο και εσένα πιάνουν τα χέρια σου.
Μαξ να δώσεις 250 ευρώ για τα υλικά. Αν αγόραζες κάτι αντίστοιχο δεν ξέρω αν σου έφταναν τα 700 ευρώ.

Το βάφεις και όπως θες.
ΥΓ.. Μέσα από τους μαύρους αποστάτες μεταξύ των ραφιών περνάνε 10αρες ντίζες.

View attachment 263164

Την θυμάμαι την κατασκευή σου ρε συ...

Όταν έρθει η ώρα θα δω τι θα κάνω... μερικές φορές βαριέμαι τόσο πολύ που προτιμώ να πλερώσω για να έχω το νινί στο πιάτο....

• Like
Reactions: Haagenti
Τον Βλαδίμηρο,για να συνειδητοποιήσει πως ο,τι κι αν έχει κάνει στα πικάπ του δεν είναι αρκετό.

Που ξέρεις βρε συ τι κάνω στα πικάπ μου ;;;

Κάτι τέτοια μου έλεγες και για τον τελικό... "άσε τα ηλεκτρονικά και άλλαξέ του πόδια.."

ΥΣ..
Τον AUDIOLYTIC μην τον προσκαλείς για ακρόαση στο σπίτι σου... δεν θα μπορέσει να έρθει, μένει μακριά!

Τυπικά σε άλλη χώρα.... :LOL:

Την θυμάμαι την κατασκευή σου ρε συ...

Όταν έρθει η ώρα θα δω τι θα κάνω... μερικές φορές βαριέμαι τόσο πολύ που προτιμώ να πλερώσω για να έχω το νινί στο πιάτο....
Δεν υπάρχει βαρεμάρα βρε συ.
Αν κρίνω από τον εαυτό μου, τέτοιου είδους κατασκευές με χαλαρώνουν.
Είμαι σίγουρος πως συμβαίνει και σε σένα το ίδιο.

• Haha
Reactions: vlad66
Δεν υπάρχει βαρεμάρα βρε συ.
Αν κρίνω από τον εαυτό μου, τέτοιου είδους κατασκευές με χαλαρώνουν.
Είμαι σίγουρος πως συμβαίνει και σε σένα το ίδιο.

Νομίζεις.... ένα καλώδιο ανακατασκευάζω και κάνω 15 διαλείμματα.... :ROFLMAO:

Κουράστηκα, 60ντάρισα, θέλω απλά να τρώω, να καπνίζω, να αράζω και να ακούω ....... :LOL:

• Haha
Νομίζεις.... ένα καλώδιο ανακατασκευάζω και κάνω 15 διαλείμματα.... :ROFLMAO:

Κουράστηκα, 60ντάρισα, θέλω απλά να τρώω, να καπνίζω, να αράζω και να ακούω ....... :LOL:
Λογικά δεν ακούς και καλά, τι το θέλεις το σύστημα; :p

• Haha
Reactions: vlad66
Ενας συνδυασμος σορμποθανης και μπαμπου αποτελει μονιμη βαση για ολες τις πηγες μου και εχει ταιριαξει καλα.
Ειναι υλικα με εντελως αντιθετες αλλα συμπληρωματικες ιδιοτητες και συμπεριφορα.
Παντως οποιαδηποτε λυση που αφορα την αποσβεση κραδασμων δεν μπορει παρα να ειναι εξατομικευμενη.

• Love
Λογικά δεν ακούς και καλά, τι το θέλεις το σύστημα; :p

Με το πρόβλημα υγείας που κονόμησα πριν 6 μήνες , έκανα 2 ή 3 ακοογράμματα.. ακούω μια χαρά με μια μικρή πτώση στους 4 χιλιόκυκλους.. κλάιν μάιν δηλαδή....

Τώρα θα μου πεις, οι ΩΡΛάδες δεν έχουν ιδέα από μπάσα και πρίμα... ε τι να σου πω.. ακούω και το tweeter και το woofer ... :LOL: