Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Τελικα δεν θα σ' αφήσω δίχως μυστήριο.Η Isotek αναφέρει στην ιστοσελίδα της πως το καλώδιο έχει εξωτερική διατομή 1,5 εκ.Το κουτί του δικού μου καλωδίου αναγράφει εξωτερικη διατομη 1,25 εκ. και μέτρησα το καλώδιο 1,5 εκ.Τι έχεις να πεις;Αυτος, αυτη και τα μυστηρια!
Εχω να πω οτι, ολη η ομαδα αλλαξε, παλι σκατα ποδοσφαιρο παιζουμε!Τελικα δεν θα σ' αφήσω δίχως μυστήριο.Η Isotek αναφέρει στην ιστοσελίδα της πως το καλώδιο έχει εξωτερική διατομή 1,5 εκ.Το κουτί του δικού μου καλωδίου αναγράφει εξωτερικη διατομη 1,25 εκ. και μέτρησα το καλώδιο 1,5 εκ.Τι έχεις να πεις;
Εχω να πω οτι, ολη η ομαδα αλλαξε, παλι σκατα ποδοσφαιρο παιζουμε!
Σε short length, line level, high impedance environment, ακόμα και πολύ κακός αγωγός μπορεί να μην αλλοιώσει αισθητά το σήμα.
Οι Καλαμποθρακιδες θα πηγαιναν επισκεψη στους Μπατζανακιδες , για δειπνο και συζητηση περι τεχνης , αρχιτεκτονικης και μουσικης καθως και αλλα πολυ ενδιαφεροντα θεματα , τεσπα πηγαν εκει , τι κουδουνια - πορτες χτυπαγαν δεν τους βρηκαν , πηραν ταξι για να γυρισουν σπιτι . Ειχαν και μια εγκυο μαζι τους , η δε αλλη κορη σιγοτραγουδουσε το Rock the Casbah των Clash , ο αλλος γιος στην κοσμαρα του , ονειρευοταν βορεια γκριζα τοπια κ.τ.λ , στο τελος τσακωθηκαν με τον ταξιτζη και τους αφησε αρκετα μετρα μακρυα απο το σπιτι , γυρισαν με τα ποδια , αστα να πανεαπ την απώλεια αγαπημένου προενισχυτή που μου κρατά συντροφιά εδώ και 20 χρόνια ?
Ένα τραγούδι που έχω λιώσει στα ακούσματα ,δοκιμές εντός και εκτός Χώρας ,σε σπίτια φίλων..απ το 2017 που κυκλοφόρησε, μια απ τις μεγαλύτερες γυναικείες φωνές που πέρασαν απ την δισκογραφία χωρίς ίχνος υπερβολής.
Ιρλανδική μουσική 'κουλτούρα' παντού στα τραγούδια της που έχω αναρτήσει αρκετά εδώ μέσα.
Μου θυμίζει συζήτηση δύο ντόπιων Μουσουλμάνων κυνηγών.. 'Πάνω σε μία τοίχος καθότανε μία λαγός και κούνα-κούνα την ουράν του ηφαγέναι ποντικός κυνηγός'...Οι Καλαμποθρακιδες θα πηγαιναν επισκεψη στους Μπατζανακιδες , για δειπνο και συζητηση περι τεχνης , αρχιτεκτονικης και μουσικης καθως και αλλα πολυ ενδιαφεροντα θεματα , τεσπα πηγαν εκει , τι κουδουνια - πορτες χτυπαγαν δεν τους βρηκαν , πηραν ταξι για να γυρισουν σπιτι . Ειχαν και μια εγκυο μαζι τους , η δε αλλη κορη σιγοτραγουδουσε το Rock the Casbah των Clash , ο αλλος γιος στην κοσμαρα του , ονειρευοταν βορεια γκριζα τοπια κ.τ.λ , στο τελος τσακωθηκαν με τον ταξιτζη και τους αφησε αρκετα μετρα μακρυα απο το σπιτι , γυρισαν με τα ποδια , αστα να πανε.
BTW τι επαθε ο προενισχυτης , δεν επισκευαζεται ? .
Ευχαριστώ για την παρηγοριά αδερφέ....Συλλυπητήρια. Και για τα δύο αλλά προτίστως για το κατοικίδιο.
Μου θυμισε εναν παλιατζη που περναει απο την γειτονια , παλια καρεκλες , παλιες μπανιαρες και αλλα τετοια λεει χαχα , τι να πεις ολοι χωραμε σε αυτον τον κοσμο , γενικα μιλωντας υπαρχουν ... μορφωμενοι και μη , ξενοι και ντοπιοι , φαντασμενοι και "ταπεινοι" .Μου θυμίζει συζήτηση δύο ντόπιων Μουσουλμάνων κυνηγών.. 'Πάνω σε μία τοίχος καθότανε μία λαγός και κούνα-κούνα την ουράν του ηφαγέναι ποντικός κυνηγός'...
Εχεις καποιο link με αυτα τα σχολια ?Στα καθ ημάς ,ο προ είναι μια ιστορία 'πικρή' παίζει φοβερά ,αλλά η συνδεσιμότητά του με τα απαραίτητα καλώδια διασύνδεσης με τον τελικό έχουν προκαλέσει ποικίλα αρνητικά σχόλια.
Ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον.Μου θυμισε εναν παλιατζη που περναει απο την γειτονια , παλια καρεκλες , παλιες μπανιαρες και αλλα τετοια λεει χαχα , τι να πεις ολοι χωραμε σε αυτον τον κοσμο , γενικα μιλωντας υπαρχουν ... μορφωμενοι και μη , ξενοι και ντοπιοι , φαντασμενοι και "ταπεινοι" .
Εχεις καποιο link με αυτα τα σχολια ?
Ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον.
Παρόλο που έχω 2 A.R και έναν A,R 5se αναφοράς που πούλησα, έναν Alexander,έναν CO3 και πέρασα από τόσους και τόσους όπως Cary SL8 πριν λίγο κ.λ.π. μ άρεσε η ησυχία του σαν παθητικός που είναι. Τον έστειλα για σέρβις και αναβάθμιση πριν λίγα χρόνια στην Γλασκώβη ,αλλά δυστυχώς η συνδεσιμότητά του και με τους ομόσταυλους και με ενεργά ,που με βολεύει η ησυχία του και με τμήματα τελικών (ολοκληρωμένων) και με D...θέλει μεγάλη υπομονή λόγω του diverse που επιβάλει η καλωδίωση.
Δείτε κάποια σχόλια στο Pink Fish Media.
Πρόκειται για τον Linn Kairn που κόστιζε πολύ με αντάλλαγμα την δυνατότητα πολυενίσχυσης για τα πρώιμα ενεργά της Linn που είχα με ενεργά κρος,αλλά εγώ ήθελα για παθητική πολυενίσχυση που είχα πριν ένα βραχυκύκλωμα που έστειλε τον έναν τελικό απ τους δύο μ ένα κανάλι πριν κάτι μήνες .
Έχω στείλει τα καλώδια που θα δείτε στο σχεδιάγραμμα μέχρι .....(μόνο PM) ,αλλά ντιπ.
Όπως θα διαβάσετε έχουν κι άλλοι θέμα με την παράξενη θυληκοαρσενική καλωδίωση που επιβάλει diverse.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.