Όταν μιλάμε για μία πηγή με έξοδο 0.x volt κόντρα σε μία πηγή στα 2-3 volt το "μονοπάτι" του σήματος πρέπει να είναι ιδανικό για να κοντραριστούν.
Πόσο μάλλον που το ψηφιακό πρακτικά δεν συνεχίζει να δίνει σήμα όπως το αναλογικό όταν δεν παίζει.
Ναι.. και ;;;
Τα μικροδυναμικά, τη ροή και την ενέργεια του αναλογικού όμως δεν την έχει το ψηφιακό.
Εδώ θα με αναγκάσεις να διαφωνήσω, στα κυριότερα μέρη τουλάχιστον..
Τα μικροδυναμικά στο (καλό) ψηφιακό είναι άψογα και "σκανδαλωδώς" ευδιάκριτα γιατί "ρέουν" μέσα από την απόλυτη ησυχία, πράγμα που είναι σχεδόν ακατόρθωτο για τον δίσκο.
Η ροή ναι, στον δίσκο είναι εξαιρετική αλλά και στο ψηφιακό σε HiRes είναι στα ίδια επίπεδα.
Η ενέργεια στην καλή ψηφιακή εγγραφή πάλι δεν έχει αντίπαλο , η δυναμική περιοχή σε HiRes είναι κυριολεκτικά αλλού και αυτό φαίνεται πιο εύκολα όταν κρατάς χαμηλά την ένταση όπου δεν "ευνοείς" το συναίσθημα το οποίο σου "κλείνει τα αφτιά" στα μειονεκτήματα, ενώ στα ανοίγει διάπλατα στα καλά στοιχεία του μαύρου δίσκου...
Δεν μου αρέσουν αυτά που γράφω, έχω κάνει πάρα πολλά έξοδα -φαντάσου μόνο τα εργαλεία που αγόρασα για τα πικάπ- και θα συνεχίσω να τα δουλεύω μέχρι να φτάσω στο αποτέλεσμα που θέλω...
Αλλά είμαι πίσω σε σχέση με τα ψηφιακά πια, δεν με "κυνηγάνε" , τα κυνηγάω.. ( για την ακρίβεια πρόκειται να τα κυνηγήσω με όλο το πυροβολικό... Technics, Thorens και με ότι έχω και δεν έχω από phono, κεφαλές κλπ...)
Επίσης τη διαφορά στο χαρακτήρα που θα πάρεις με άλλη κεφαλή/ βελόνα στο αναλογικό δεν θα την πάρεις στα ψηφιακά με κανένα τρόπο.
Ναι και πάλι, αλλά ε και ;;;;
Φτάνεις (όπως εσύ πχ που έφτασες) το ψηφιακό εκεί που θέλεις και τέλος..!
Δεν ξανασχολείσαι μέχρι να βγάλεις άσπρες τρίχες μέχρι και στις μασχάλες....
Τι καημό όμως έχεις για την Benz που γέρασε ;;;;