Το chat του δικάναλου

Βλέπω και Laser Disc Player . Ήταν όντως πολύ μύστης, αλλά το σύστημα που βλέπω είναι εντελώς εισαγωγικό. Ίσως είναι το δεύτερο.
Τα Laser Discs συγκαταλέγονταν αναμεσα στα καλυτερα transports της εποχης.

Εγώ είχα βρει από δω και από κει κάτι παλιοηχεια και είχα σιαξει πρόχειρα πρόχειρα αυτό:😋
Αν και δεν έχω Facebook με άφησε να το δω.
Αυτά δεν είναι ηχεία, είναι κοτέτσια σόρρυ.😄

Αν και δεν έχω Facebook με άφησε να το δω.
Αυτά δεν είναι ηχεία, είναι κοτέτσια σόρρυ.😄
Λοιπόν Σπυρετο,
Αυτό ,έχω διαβάσει αρκετές φορές σε διάφορα μέρη στο διαδίκτυο, είναι το καλύτερο σύστημα ηχείων στον κόσμο.
Το κοστος του είναι ανυπολόγιστο,γιατί είναι λέει το μοναδικό και το στήνουν μια φορά στις τοσες,για να δείχνουν στο κόσμο τι σημαίνει αληθινή μουσική.
Τώρα αλήθεια ψέματα,θα σε γελάσω.
Αυτό που μόνο μπορώ να πω είναι ,ότι με τα δικά μου μάτια και τις φτωχές μου γνώσεις,καταργεί κάθε έννοια κατασκευής ηχείων που ξέρω.

Λοιπόν Σπυρετο,
Αυτό ,έχω διαβάσει αρκετές φορές σε διάφορα μέρη στο διαδίκτυο, είναι το καλύτερο σύστημα ηχείων στον κόσμο.
Το κοστος του είναι ανυπολόγιστο,γιατί είναι λέει το μοναδικό και το στήνουν μια φορά στις τοσες,για να δείχνουν στο κόσμο τι σημαίνει αληθινή μουσική.
Αυτό που μόνο μπορώ να πω είναι ,ότι με τα δικά μου μάτια και τις φτωχές μου γνώσεις,καταργεί κάθε έννοια κατασκευής ηχείων που ξέρω.
Grindcore παίζουν σωστά; Αυτό με ενδιαφέρει εμένα. :)

• Haha
Reactions: Tzimisce

Το καλύτερο δεν υπάρχει από τη στιγμή που υπάρχει στη μέση ο παράγοντας "γούστο" και χώρος.
Εμένα ούτε του γούστου μου είναι ούτε για τον χώρο μου π.χ. :)

Το καλύτερο δεν υπάρχει από τη στιγμή που υπάρχει στη μέση ο παράγοντας "γούστο" και χώρος.
Εμένα ούτε του γούστου μου είναι ούτε για τον χώρο μου π.χ. :)
Ναι αλλά αν είχες αυλή θα ήταν μια χαρά.

Ναι αλλά αν είχες αυλή θα ήταν μια χαρά.
Ή μία κινηματογραφική αίθουσα. Αυτά τα συστήματα για τους κινηματογράφους της εποχής εκείνης φτιάχτηκαν.
Πάντως τα ηχεία κόρνας με την τρομερή ευαισθησία και αποδοτικότητα δεν παύουν να εντυπωσιάζουν. Και αν υπάρχει μεγάλος χώρος είναι μοναδικά για Hi-End συστήματα. Ας θυμηθούμε τη "δική μας" Tune Audio.
Αλλά χρειάζονται μεγάλο χώρο. Απαραίτητα.

Ή μία κινηματογραφική αίθουσα. Αυτά τα συστήματα για τους κινηματογράφους της εποχής εκείνης φτιάχτηκαν.
Πάντως τα ηχεία κόρνας με την τρομερή ευαισθησία και αποδοτικότητα δεν παύουν να εντυπωσιάζουν. Και αν υπάρχει μεγάλος χώρος είναι μοναδικά για Hi-End συστήματα. Ας θυμηθούμε τη "δική μας" Tune Audio.
Αλλά χρειάζονται μεγάλο χώρο. Απαραίτητα.
Είμεθα πτωχοί..

Attachments

• med_Stelios+Kazantzidis+kazantzidis_01.jpg
    med_Stelios+Kazantzidis+kazantzidis_01.jpg
    24.7 KB · Views: 3
Λοιπόν Σπυρετο,

Ακριβώς ότι λέει κάθε πωλητής σε κάθε γωνιά του πλανήτη, τα δικά του είναι τα... καλύτερα του κόσμου :D

Παρόμοια με τα συγκεκριμένα είδα σε μια αυλή πηγαίνοντας προς Αχαρναί :D

• Haha
Reactions: vlad66 and mdvq
Λοιπόν Σπυρετο,

Ειναι κορνες Western Electric του 1935 με ενισχυτικα της Κορεατικης Silbatone.
Ο καλυτερος ηχος στην Εκθεση του Μοναχου το 2025 κατα το Stereophile, που αν ισχυει, πιθανον το κανει το καλυτερο συστημα στον κοσμο.
Θα ηθελα να ακουσω την συμφωνικη ορχηστρα μεσα απo αυτο το συστημα.

The Horn Supremacy