Το chat του δικάναλου

Έχω στο σύστημα μου τον νικητή από την κόντρα που είχαμε κάνει κάποτε σε καλώδια ρεύματος.
Που είχαν πάρει μέρος από καλώδια υπολογιστή μέχρι ένα sinergistic research των 15.000€ με ένα κουτί πάνω του (που σφάχτηκε επιτόπου).

Έχω στο σύστημα μου τον νικητή από την κόντρα που είχαμε κάνει κάποτε σε καλώδια ρεύματος.
Που είχαν πάρει μέρος από καλώδια υπολογιστή μέχρι ένα sinergistic research των 15.000€ με ένα κουτί πάνω του (που σφάχτηκε επιτόπου).
Το κανατε θυσια στον θεο του hi end;

Από την Τετάρτη έχω και εγώ στην κατοχή μου το sbooster .
Αν και το πήρα για το wiim pro τελικά το έβαλα στο volumio preciso dac και μετέφερα το ifi power X στο wiim pro.
Η διαφορά ήταν άμεσα ακουστή προς το καλύτερο.
Με καλώδιο αυτό της συσκευασίας.
Λόγω γαστρεντεριτιδας δεν άκουσα μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Ενδεχομένως να βοήθησε να ακουστεί και το ethernet switch.
Θα δοκιμάσω να ακούσω για δύο τρεις μέρες χωρίς το switch και να δω αν θα ακούσω διαφορά ξαναβαζοντσς το στην αλυσίδα.

Το μπελντεν για μενα ειναι για κλωτσιες.
Οσα μπελντεν εχω δοκιμασει τουλαχιστον.

Για σένα ναι, για άλλους όχι.

Θα ήταν πολύ πιο νορμάλ στην αλυσίδα του @Jimbobassist από την ανακόντα ....

Για σένα ναι, για άλλους όχι.

Θα ήταν πολύ πιο νορμάλ στην αλυσίδα του @Jimbobassist από την ανακόντα ....
E, για μενα λεω.
Αν και δεν νομιζω καποιος να εχει ακουσει ενα καλο καλωδιο ρευματος και στο τελος να προτιμησει το μπελντεν.

Μα, γιαυτό έχει κερδίσει τον σεβασμό του κοινού.

Ένα "review" που ο "reviewer" απλά περιγράφει το μηχάνημα και μετά απλά περιγράφει το πως το ακούει να παίζει μπορεί να γράψει οποιοσδήποτε.
Οι μετρήσεις είναι που δίνουν βαρύτητα και αξία.

Επίσης πολύ κακή εντύπωση στο hiendnews μου κάνει ότι πατώντας να διαβάσεις την κριτική η οθόνη σου γεμίζει μπανεράκια με διαφημίσεις.

Κάπου παρακάτω, μετά τη δεύτερη σελίδα, αρχίζει και το review..

Δεν λέω να μην υπάρχουν διαφημίσεις, κάπως πρέπει να ζήσουν και αυτά τα sites, αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά..
Είναι φάουλ που δεν δημοσίευσε μετρήσεις ο Δημήτρης Σταματάκος, αυτό το κάνει στο δικό του site AV Mentor...
Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι μια χαρά στις μετρήσεις του, δεν υπάρχει κανένα θέμα..

Επειδή έτυχε να πάρω ο ίδιος το μηχάνημα από τον κ. Σταματάκο μετά τη δοκιμή του για να στείλω στον νέο του ιδιοκτήτη διότι το μηχάνημα πουλήθηκε κατά τη διάρκεια της δοκιμής, σε κουβέντα που είχαμε με τον κ. Σταματάκο, το μηχάνημα είναι άριστο όπως μου ανέφερε και είναι μια εξαιρετική λύση σε όσους θέλουν να προχωρήσουν σε αυτήν της φιλοσοφίας DAC ειδικά για το κόστος του..
Τίμιο μηχάνημα..

Ας κοιτάξουμε(κι εγώ μαζί)αν υπάρχουν μετρήσεις στις προηγούμενες δοκιμές του hiendnews.Αν όχι ίσως πρόκειται για πολιτική.
Ο κ.Σταματάκος δημοσιεύει μετρήσεις μόνο στο δικό του site AV Mentor...

Στο hiendniews δεν έχουν ποτέ μετρήσεις..

Σήμερα λοιπόν είπαμε να δούμε πως παίζει ένα wiim pro με τροφοδοτικό Shanti και sbooster και καλώδιο ρεύματος ένα stealth 5000...😂

View attachment 269556
Με τα τροφοδοτικά στο πάτωμα κάνετε τις δοκιμές, και μετά βγάζετε συμπεράσματα;
Και με dc cables του κιλού;
Τσάμπα δοκιμές γίνονται...

Πήγαμε στον @Jimbobassist να δούμε τι μπορεί να προσφέρει ένα καλό τροφοδοτικό στο wiim pro.
Το σύστημα του προσεγμένου, λιτό, δωρικό, χομπίστικο, παίρνει πολύ περισσότερο από ότι έχει πληρώσει.
Χωρίς να έχει ακουμπήσει τα 1500€ το σύστημα έχει περάσει τα όρια του απλού hi-fi και μπορεί να ξεγελάσει εύκολα κάποιον για την τιμή του.
Μιλάμε για set ηχείων + βάσεις με ενισχυτή των 700€ + το wiim pro αλλά με προσεγμένο δίκτυο και καλωδιώσεις.

Εννοείται ότι ένα καλό τροφοδοτικό έδωσε ακόμη περισσότερα.
ΟΚ, όχι η μέρα με τη νύχτα, που υπάρχουν και όρια σε κάθε σύστημα, αλλά σαφείς διαφορές.
Το wimm pro δεν έχει καλό dac μέσα, είναι απλά για να υπάρχει..
Το pro plus έχει αρκετά καλύτερο dac..

Ένα "review" που ο "reviewer" απλά περιγράφει το μηχάνημα και μετά απλά περιγράφει το πως το ακούει να παίζει μπορεί να γράψει οποιοσδήποτε.
Οι μετρήσεις είναι που δίνουν βαρύτητα και αξία.

Είτε έχει είτε δεν έχει μετρήσεις (που συμπληρώνουν την εικόνα) λίγοι μπορούν να γράψουν review. Εννοώ που να μπορεί να σταθεί σε έντυπο online ή μη. Αλλιώς όλοι θα ήταν reviewer.

• Like
Reactions: economides
Το μπελντεν για μενα ειναι για κλωτσιες.
Οσα μπελντεν εχω δοκιμασει τουλαχιστον.
Ανάλογα πιο Μπελντέν λες..
Και με τι βύσματα είναι τερματισμενο..
Γενικά όμως ναι, δεν έχουν κάτι ενδιαφέρον στο άκουσμα τα ρεύματος τους..

Με τα τροφοδοτικά στο πάτωμα κάνετε τις δοκιμές, και μετά βγάζετε συμπεράσματα;
Και με dc cables του κιλού;
Τσάμπα δοκιμές γίνονται...

Γιατί, το πακάκι που είναι; σε αντικραδασμικά;
Ή δοκιμή ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι πρέπει να γίνεται υπό τις ίδιες συνθήκες για τα τροφοδοτικά για να βγουν συμπεράσματα, αλλιώς είναι άκυρη.

BTW δεν αλλάζουν τα DC cables του Shanti και του sbooster.

Από την άλλη, το stealth σήκωνε στον αέρα το sbooster, οπότε του έδινε καλή αντικραδασμική προστασία. 😂

Το pro plus έχει αρκετά καλύτερο dac..

To pro plus είναι.