Λάκης
AVClub Fanatic
Το μπελντεν για μενα ειναι για κλωτσιες.
Οσα μπελντεν εχω δοκιμασει τουλαχιστον.
Το κανατε θυσια στον θεο του hi end;Έχω στο σύστημα μου τον νικητή από την κόντρα που είχαμε κάνει κάποτε σε καλώδια ρεύματος.
Που είχαν πάρει μέρος από καλώδια υπολογιστή μέχρι ένα sinergistic research των 15.000€ με ένα κουτί πάνω του (που σφάχτηκε επιτόπου).
Το μπελντεν για μενα ειναι για κλωτσιες.
E, για μενα λεω.Για σένα ναι, για άλλους όχι.
Θα ήταν πολύ πιο νορμάλ στην αλυσίδα του @Jimbobassist από την ανακόντα ....
Είναι φάουλ που δεν δημοσίευσε μετρήσεις ο Δημήτρης Σταματάκος, αυτό το κάνει στο δικό του site AV Mentor...Μα, γιαυτό έχει κερδίσει τον σεβασμό του κοινού.
Ένα "review" που ο "reviewer" απλά περιγράφει το μηχάνημα και μετά απλά περιγράφει το πως το ακούει να παίζει μπορεί να γράψει οποιοσδήποτε.
Οι μετρήσεις είναι που δίνουν βαρύτητα και αξία.
Επίσης πολύ κακή εντύπωση στο hiendnews μου κάνει ότι πατώντας να διαβάσεις την κριτική η οθόνη σου γεμίζει μπανεράκια με διαφημίσεις.
Κάπου παρακάτω, μετά τη δεύτερη σελίδα, αρχίζει και το review..
Δεν λέω να μην υπάρχουν διαφημίσεις, κάπως πρέπει να ζήσουν και αυτά τα sites, αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά..
Ο κ.Σταματάκος δημοσιεύει μετρήσεις μόνο στο δικό του site AV Mentor...Ας κοιτάξουμε(κι εγώ μαζί)αν υπάρχουν μετρήσεις στις προηγούμενες δοκιμές του hiendnews.Αν όχι ίσως πρόκειται για πολιτική.
Με τα τροφοδοτικά στο πάτωμα κάνετε τις δοκιμές, και μετά βγάζετε συμπεράσματα;Σήμερα λοιπόν είπαμε να δούμε πως παίζει ένα wiim pro με τροφοδοτικό Shanti και sbooster και καλώδιο ρεύματος ένα stealth 5000...
View attachment 269556
Το wimm pro δεν έχει καλό dac μέσα, είναι απλά για να υπάρχει..Πήγαμε στον @Jimbobassist να δούμε τι μπορεί να προσφέρει ένα καλό τροφοδοτικό στο wiim pro.
Το σύστημα του προσεγμένου, λιτό, δωρικό, χομπίστικο, παίρνει πολύ περισσότερο από ότι έχει πληρώσει.
Χωρίς να έχει ακουμπήσει τα 1500€ το σύστημα έχει περάσει τα όρια του απλού hi-fi και μπορεί να ξεγελάσει εύκολα κάποιον για την τιμή του.
Μιλάμε για set ηχείων + βάσεις με ενισχυτή των 700€ + το wiim pro αλλά με προσεγμένο δίκτυο και καλωδιώσεις.
Εννοείται ότι ένα καλό τροφοδοτικό έδωσε ακόμη περισσότερα.
ΟΚ, όχι η μέρα με τη νύχτα, που υπάρχουν και όρια σε κάθε σύστημα, αλλά σαφείς διαφορές.
Αστούς να λένε Ανδρέα..Και μετά λέτε εμενα τρελό.....![]()
Ένα "review" που ο "reviewer" απλά περιγράφει το μηχάνημα και μετά απλά περιγράφει το πως το ακούει να παίζει μπορεί να γράψει οποιοσδήποτε.
Οι μετρήσεις είναι που δίνουν βαρύτητα και αξία.
Ανάλογα πιο Μπελντέν λες..Το μπελντεν για μενα ειναι για κλωτσιες.
φουρουτεκ.Ανάλογα πιο Μπελντέν λες..
Και με τι βύσματα είναι τερματισμενο..
Γενικά όμως ναι, δεν έχουν κάτι ενδιαφέρον στο άκουσμα τα ρεύματος τους..
Το έκανες ακόμα χειρότερο, το ισοπεδωσες το μπελτενακι..φουρουτεκ.
Με τα τροφοδοτικά στο πάτωμα κάνετε τις δοκιμές, και μετά βγάζετε συμπεράσματα;
Και με dc cables του κιλού;
Τσάμπα δοκιμές γίνονται...
Το pro plus έχει αρκετά καλύτερο dac..
Τι hiendaδες είστε και ακούτε ακόμα με τα μουφα DC cables, γρήγορα στο χειρουργείο να μπουν αυτά που αξίζουν στα ωραία τροφοδοτικά που δοκιμάζονται..Γιατί, το πακάκι που είναι; σε αντικραδασμικά;
Ή δοκιμή ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ότι πρέπει να γίνεται υπό τις ίδιες συνθήκες για τα τροφοδοτικά για να βγουν συμπεράσματα, διαφορετικά είναι άκυρη.
BTW δεν αλλάζουν τα DC cables του Shanti και του sbooster.
Από την άλλη, το stealth σήκωνε στον αέρα το sbooster, οπότε του έδινε καλή αντικραδασμική προστασία.
Το pro plus είναι.
Wiim pro plus είναι το συγκεκριμένο... Αλλά και πάλι, όλα είναι σχετικά.Το wimm pro δεν έχει καλό dac μέσα, είναι απλά για να υπάρχει..
Το pro plus έχει αρκετά καλύτερο dac..
Τι φταίνε τα καημένα να είναι στο πάτωμα την ώρα των δοκιμών..![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.