Το chat του δικάναλου

Πλάκα κάνεις φαντάζομαι.....

Ο πιο δύσκολος αγωγός, το πιο δύσκολο καλώδιο για να "δουλέψεις".. και "ακόντιο" στην ευκαμψία.

Και είναι και το teflon ανάμεσα στα 7 νημάτια διαφορετικής διατομής σε κάθε αγωγό ένεκα VariStrand. Θέλει τεράσια υπομονή δεδομένου ότι οι αγωγοί είναι οι διπλάσιοι σε αριθμό από εκείνους που αναφέρει ο αριθμός. Στο 4 είναι 8, στο 8 είναι 16 κ.ο.κ.

• Like
Reactions: vlad66
Και είναι και το teflon ανάμεσα στα 7 νημάτια διαφορετικής διατομής σε κάθε αγωγό ένεκα VariStrand. Θέλει τεράσια υπομονή δεδομένου ότι οι αγωγοί είναι οι διπλάσιοι σε αριθμό από εκείνους που αναφέρει ο αριθμός. Στο 4 είναι 8, στο 8 είναι 16 κ.ο.κ.
Δεν είναι καθόλου δύσκολο, όσο και να επιμείνετε..
Απλά επειδή έχει πολλούς κλώνους θέλει λίγο χρόνο παραπάνω, έχετε μάθει στα εύκολα καλώδια και τα "περίεργα" σας φαίνονται δύσκολα...
Σιγά την δυσκολία..

Εν τω μεταξύ, θυμάμαι αρκετές περιπτώσεις που έρχονταν τερματισμένα της κακιάς ώρας με ό,τι νά'ναι βύσματα. Οπότε εκεί του έλεγες, φιλαράκι, θα στο κοντύνουμε λίγο να το σώσουμε από τις κακοτεχνίες του κάθε «χερά». Κάνε λίγο υπομονή και θα το έχεις έτοιμο μόλις το ετοιμάσει ο τεχνικός.

Ένα άλλο που όμως εχει να κάνει με την φύση των καλωδίων γενικότερα και όχι ειδικότερα, είναι οι δοκιμές. Δηλαδή αν το καλοσκεφτείς και μόνο ότι μεταφέρεται εύκολα, είναι λογικό να είναι ταμάμ για να κάνεις δοκιμές. Άρα και λογικό να ακολουθείται ο δανεισμός για δοκιμή, πολύ πιο εύκολα απ' ό,τι π.χ. για έναν ενισχυτή.

• Like
Δεν είναι καθόλου δύσκολο, όσο και να επιμείνετε..
Απλά επειδή έχει πολλούς κλώνους θέλει λίγο χρόνο παραπάνω, έχετε μάθει στα εύκολα καλώδια και τα "περίεργα" σας φαίνονται δύσκολα...
Σιγά την δυσκολία..

Να μου λείπει το βύσσινο.... :ROFLMAO:

Θα είσαι αύριο που θα πάω στον Mιχαλη;

Αν και έχω πολύ δουλειά στο εργαστήρι μάλλον θα έρθω γιατί μου λείπουν κάτι δύσκολες βίδες που δεν έχω και θα πρέπει να περιμένω να περάσουν οι γιορτές για να τις βρω..

Αν και έχω πολύ δουλειά στο εργαστήρι μάλλον θα έρθω γιατί μου λείπουν κάτι δύσκολες βίδες που δεν έχω και θα πρέπει να περιμένω να περάσουν οι γιορτές για να τις βρω..
Ωραία, απλά ρώτησα για να σε δω και λίγο..

• Like