Το chat του δικάναλου

Σωστα δεν αποφαινομαι τιποτα... Σχετικα με το dac, δε ξερω τι μπασο εχει το eversolo που ειναι ess, αλλα η διαφορα στο μπασο (σε ωμη ποσοτητα) απο το εσωτερικο dac του ενισχυτη μου που ειναι burr brown ειναι μεγαλη υπερ του burr brown αν συγκρινω με το ess του streamer μου.

To DAC του ενισχυτή σου είναι bespoke. Δηλαδή ναι μεν χρησιμοποιεί ένα ύφασμα (το τσιπάκι) αλλά από κει και πέρα ο ράφτης το έχει φέρει στα μέτρα της δικής του φιλοσοφίας (όλα τα υπόλοιπα γύρω από το τσιπάκι).

• Like
Reactions: steadyshot
Ισχύς RMS?

Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 270 RMS στα 8Ω και περίπου διπλάσια στα 4. Έχω βάλει μετ/τη 1.200VA και 120.000uF στο κανάλι. Ασήκωτα είναι.
Κάποια στιγμή πρέπει να βρω το κουράγιο να τα κάνω βίδες για να τα πάω για ανοδίωση.

1778104610567.png

Το σωστό πάντως είναι Descadel, όχι Deskadel για κάποιους.
View attachment 271200
Που κάνουν λάθος. :D
Το Deskadel I-4 ήταν ένα από τα καλύτερα ασημένια interconnects που είχα κάποτε.Ειχα ταυτόχρονα το επίσης ασημένιο Kimber kcag όμως το Deskadel αποδείχθηκε πολύ καλύτερο από το Kimber στο σύστημά μου και στα συστήματα φίλων και γνωστών.Αγορασα αλλα δύο I-4.
Όπως σιγουρα θυμάσαι,ενώ το Kimber ήταν καλύτερο από το Audio Note an-v,το δευτερο το ξεπερνούσε άνετα ως καλώδιο phono.

Ισχύς RMS?
Καταχρηστικά το χρησιμοποιούμε θέλοντας να δηλώσουμε την μέση (average) ισχύ.
Με φυσικούς όρους δεν ισχύει αλλά σε καθημερινή βάση είναι σε χρήση ακόμα και από κατασκευαστές.

4 ορόφους σήκωσα για να τα χωρέσω όλα μέσα.. και έγχρωμη OLED μπροστά για τα βασικά. :)

View attachment 271208

Και φυσικά λίγο πάνω από 60W κατανάλωση σε idle (ανά κανάλι).
60W;
Έλα να κλάψουμε μαζί.Με την αξία σου,εσύ Primo κι εγώ Secondo.