Σωστα δεν αποφαινομαι τιποτα... Σχετικα με το dac, δε ξερω τι μπασο εχει το eversolo που ειναι ess, αλλα η διαφορα στο μπασο (σε ωμη ποσοτητα) απο το εσωτερικο dac του ενισχυτη μου που ειναι burr brown ειναι μεγαλη υπερ του burr brown αν συγκρινω με το ess του streamer μου.
Ωραία, για τα εύκολα σε θέλωΤο δύσκολο (σχεδίαση του ενισχυτικού) το έκανε ο @saganakis .. Εγώ έσαξα τα "σίδερα".. Και τη γαρνιτούρα..
Το Deskadel I-4 ήταν ένα από τα καλύτερα ασημένια interconnects που είχα κάποτε.Ειχα ταυτόχρονα το επίσης ασημένιο Kimber kcag όμως το Deskadel αποδείχθηκε πολύ καλύτερο από το Kimber στο σύστημά μου και στα συστήματα φίλων και γνωστών.Αγορασα αλλα δύο I-4.
......!!!!Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 270 RMS στα 8Ω και περίπου διπλάσια στα 4. Έχω βάλει μετ/τη 1.200VA και 120.000uF στο κανάλι. Ασήκωτα είναι.
Καταχρηστικά το χρησιμοποιούμε θέλοντας να δηλώσουμε την μέση (average) ισχύ.Ισχύς RMS?
60W;4 ορόφους σήκωσα για να τα χωρέσω όλα μέσα.. και έγχρωμη OLED μπροστά για τα βασικά.
View attachment 271208
Και φυσικά λίγο πάνω από 60W κατανάλωση σε idle (ανά κανάλι).
4 ορόφους σήκωσα για να τα χωρέσω όλα μέσα.. και έγχρωμη OLED μπροστά για τα βασικά.
View attachment 271208
Και φυσικά λίγο πάνω από 60W κατανάλωση σε idle (ανά κανάλι).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.