vlad66 Moderator Staff member 29 October 2017 21,356 Αγιοι Αναργυροι Today at 16:41 #13,361 Θρησκος said: Σου προσφέρω όλα τα ανωτέρω και μαλιστα με λιγα χρήματα.Απλως θα χρειαστεί να κάνεις διακοπές στην Αθήνα. Click to expand... Ήδη κάνω "διακοπές" στην Αθήνα.. σε άδεια είμαι.. βλέπεις να πάω πουθενά ;;; Δεν έχω καμία όρεξη φέτος να ξεμυτίσω....
Θρησκος said: Σου προσφέρω όλα τα ανωτέρω και μαλιστα με λιγα χρήματα.Απλως θα χρειαστεί να κάνεις διακοπές στην Αθήνα. Click to expand... Ήδη κάνω "διακοπές" στην Αθήνα.. σε άδεια είμαι.. βλέπεις να πάω πουθενά ;;; Δεν έχω καμία όρεξη φέτος να ξεμυτίσω....
Tzimisce AVClub Fanatic 1 February 2007 37,081 127.0.0.1 Today at 16:43 #13,362 Σε λίγο θα κυκλοφορεί στο δρόμο και θα κολλάει αλουμίνια παντού... Τέτοια ψύχωση! Τα γατιά να αφήσεις ήσυχα μόνο. Reactions: lefterakis katemakis and Δημήτρης Δημητρακούδης
Σε λίγο θα κυκλοφορεί στο δρόμο και θα κολλάει αλουμίνια παντού... Τέτοια ψύχωση! Τα γατιά να αφήσεις ήσυχα μόνο.
Θρησκος Supreme Member 23 April 2016 3,934 Αχαρνες Αττικης Today at 17:12 #13,363 vlad66 said: Ήδη κάνω "διακοπές" στην Αθήνα.. σε άδεια είμαι.. βλέπεις να πάω πουθενά ;;; Δεν έχω καμία όρεξη φέτος να ξεμυτίσω.... Click to expand... Το επόμενο καμουφλαρισμένο garage punk ασμα θα σου πει πως για να πάρεις τον τελικό ενισχυτή πρέπει να έχεις To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
vlad66 said: Ήδη κάνω "διακοπές" στην Αθήνα.. σε άδεια είμαι.. βλέπεις να πάω πουθενά ;;; Δεν έχω καμία όρεξη φέτος να ξεμυτίσω.... Click to expand... Το επόμενο καμουφλαρισμένο garage punk ασμα θα σου πει πως για να πάρεις τον τελικό ενισχυτή πρέπει να έχεις To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
AUDIOLYTIC AVClub Fanatic 13 August 2010 11,052 Today at 17:16 #13,364 Tzimisce said: Σε λίγο θα κυκλοφορεί στο δρόμο και θα κολλάει αλουμίνια παντού... Τέτοια ψύχωση! Τα γατιά να αφήσεις ήσυχα μόνο. View attachment 274869 Click to expand... Βλαδουμίνια κραταει αυτος ; Reactions: lefterakis katemakis, Δημοκηδής, Tzimisce and 2 others
Tzimisce said: Σε λίγο θα κυκλοφορεί στο δρόμο και θα κολλάει αλουμίνια παντού... Τέτοια ψύχωση! Τα γατιά να αφήσεις ήσυχα μόνο. View attachment 274869 Click to expand... Βλαδουμίνια κραταει αυτος ;